main menu-icon

Saltpipe Volwassenen

2 3 3 3
|
Saltpipe Volwassenen
Kies je Soort
Kinderen
Mini
Volwassenen
Per stuk
€ 53,27
Niet meer leverbaar

Voorraad: 0

Productomschrijving

Saltpipe Volwassenen

Wanneer te gebruiken:
Bij verkoudheid, astma, rokershoest, pollen en andere allergiën, verstopte bronchiën, gewone griep, rokershoest, snurken, alg. ademhalingsproblemen, etc.

Wat doet de SaltPipe™ ?
De micro-fijne zoutdeeltjes vermengen zich met de vochtige adem en stroomt  zo het ademhalingssysteem in waar het het vastzittend slijm losmaakt en nog wel zonder bijwerking ! Daarom is de SaltPipe™ ook geschikt voor zwangere vrouwen of patiënten die medicijnen slikken voor hun ademhalingsstoornissen. Als het reinigingsproces van de ademhalingsorganen begint, kan men tijdens het hoesten of niezen ervaren dat de ademhalingswegen vrijer worden. Ook te gebruiken bij hoge bloeddruk vanwege het lage zoutgehalte dat wordt ingeademd.

Hoe wordt de SaltPipe™ gebruikt ?

De SaltPipe™ is een handige inhalator waarmee men iedere dag enkele keren enige minuten regelmatig kan inhalleren. Dat kan oplopen tot 20 – 25 minuten per dag in zijn totaliteit. Maar in noodgevallen kan de behandeling uitgebreid worden naar enkele uren per dag. Het zoutachtige micro klimaat brengt de cellen van de ademhalingswegen tot rust en bevordert het natuurlijke zelfreinigingsmechanisme.

Gebruik:
-           Neem het mondstuk van de inhalator in de mond
-           Adem regelmatig door de mond naar binnen
-           Adem vervolgens door de neus weer uit !

Ingespannen ademen is niet bevorderlijk voor sneller herstel, integendeel zelfs. Niet door de inhalator naar buiten ademen ! Niet door meerdere personen laten gebruiken. Bij ziektebehandelingen een arts raadplegen.

Afmetingen

Hoogte: 14 cm
Breedte: 8.5 cm
Diepte: 6.5 cm

Lees meer
Saltpipe Volwassenen
Saltpipe Volwassenen
€ 53,27