main menu-icon

Veiligheidswaarschuwing: terugroepacties op verschillende producten! Klik hier voor meer informatie.

Rexona Deodorant Spray Women Stress Control

|
Rexona Deodorant Spray Women Stress Control
Kies je Inhoud
150ml
200ml
150ml
€ 4,76
Niet meer leverbaar

Voorraad: 0

Productomschrijving

Rexona Deodorant Spray Women Stress Control

Heel assortiment deodorants en anti-transpirants van Rexona, alles over zweet, tips om zweetvlekken te voorkomen en lichaamsgeurtjes tegen te gaan.

Rexona Women Stress Control - 150 ml - Deodorant Spray biedt 2x meer bescherming dan andere anti-transpirant.

• 2x meer bescherming dan andere deodorants.
• Huidvriendelijk.
• 48 uur lang gegarandeerde bescherming.
• Werkt geurbestrijdend
• Met MotionSense
• Met een heerlijke bloemengeur.

Maar liefst 2 keer meer bescherming dan de meest verkopende anti-transpirant van Nederland, dat is Rexona Stress Control. Met Rexona Stress Control hoef je nooit meer bang te zijn voor transpiratievocht en –geur, want met zijn lichte maar volledige dekking werkt deze deodorant optimaal tegen zweet. Rexona Stress Control bevat MotionSense. Dit houdt in dat de deodorant weet hoeveel je beweegt. Hoe meer jij beweegt, hoe beter het beschermt! Zo is Rexona Stress Control de perfecte partner-in-crime en essentieel in de handtas van iedere vrouw. Of jij je nou in het zweet werkt in de sportschool, rent om de trein te halen of hard aan het werk bent, op de deodorant van Rexona kan je vertrouwen. Stress Control anti-transpirant bevat een kalmerende combinatie van witte bloemen en muskusachtige tonen. Deze verfrissende combinatie zorgt niet alleen voor fris ruikende oksels, maar laat je dag ook zonder stress beginnen. De deodorant komt in een handige sprayverpakking, die door het slanke design makkelijk mee te nemen is. En door de 48 uur bescherming van Rexona, gaat de deodorant nog langer mee! De frisse geur zorgt voor een schoon en zeker gevoel. Laat een zelfverzekerd gevoel beginnen onder je oksels, met Rexona Stress Control!

Gebruiksinformatie 1. Goed schuddden voor gebruik. 2. De spray op minimaal 15 cm van de oksel houden. 3. Kort drukken zonder de inhoud langdurig te verstuiven. Let op: - Niet in de richting van de ogen spuiten. - Niet op beschadigde huid gebruiken. - Stop het gebruik bij uitslag of irritatie. - Buiten het bereik van kinderen houden. - Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. - Houder onder druk kan barsten bij verhitting. - Tegen zonlight beschermen. - Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. - Niet in open vuur of andere onstekingsbronnen spuiten. - Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen.


Veelgestelde vragen over

1. Waarom beschermt Rexona Stress Control twee keer beter dan andere deodorant?
Rexona heeft een lichte, maar optimaal dekkende formule. Daarnaast is de deodorant voorzien van de MotionSense formule van Rexona. Dit houdt in dat de deodorant weet hoe veel jij beweegt, en daar past het zich op aan.

2. Sprayen of rollen?
De keuze tussen sprayen of rollen is persoonlijk. Het voordeel van sprayen is dat de verpakking niet in aanraking komt met de huid. Terwijl een roller een stuk praktischer en vaak sneller in gebruik is.

3. Hoe voorkom ik irritatie op mijn huid?
Irritatie kan voorkomen worden door de spuitbus ver genoeg van de oksels te houden tijdens het gebruik. Wanneer er toch irritatie optreedt, is het aan te raden om te stoppen met het gebruik.Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Rexona Deodorant Spray Women Stress Control
Rexona Deodorant Spray Women Stress Control
€ 4,76