main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


BODYMILK

Hdh Huidmilk

9 5 5 3
|
Hdh
Hdh Huidmilk
Kies je Inhoud
125ml
250ml
125ml
€ 5,32
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Hdh Huidmilk

Zodat uw huid zacht en soepel aanvoelt

HDH bevat vochtbindende stoffen die van nature in de huid aanwezig zijn en die ervoor moeten zorgen dat het vochtgehalte op peil blijft zodat uw huid zacht en soepel aanvoelt. Wanneer er te weinig van deze stoffen aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld bij het ouder worden,verliest uw huid sneller vocht en voelt droog aan. Met HDH worden deze stoffen weer aan uw huid toegevoegd zo dat het nartuurlijke vochtgehalte wordt hersteld.

Afmetingen

Hoogte: 14 cm
Breedte: 4.5 cm
Diepte: 4.5 cm

Lees meer
Hdh Huidmilk
Hdh Huidmilk
€ 5,32