main menu-icon

Geen levering van DHL op 1 juni

Vanwege Pinksteren worden er maandag 1 juni door DHL geen pakketten geleverd. Deze pakketten zullen 2 juni geleverd worden.

ZILVER SHAMPOO

Andrelon Shampoo Zilver Care

11 5 5 3
|
Andrelon Shampoo Zilver Care
 47%
korting
300ml
€ 6,99
€ 3,68
1 x 300ml
1 x 3,68
€ 3,68
 
3 x 300ml
3 x € 3,42
€ 10,26
Bespaar 7%
4 x 300ml
4 x € 3,31
€ 13,24
Bespaar 10%
Aantal:
-
+
Op zaterdag besteld
maandag in huis


Voorraad: >50

Productomschrijving

Andrelon Shampoo Zilver Care

Wat is Zilver Care shampoo
De Andrélon Zilver Care Shampoo heeft een blauw-paarse kleur die de gele gloed in blond (geverfd), grijs of wit haar neutraliseert. Zodat je haar weer een frisse kleur krijgt. Daarnaast zorgt de zilvershampoo voor de reiniging en verzorging van je haar.

Hoe werkt Zilvershampoo?
Blauw-paars en geel zijn elkaars complementaire kleuren in de kleurencirkel. Hierdoor kan blauw-paars worden gebruikt om een gele kleur te verminderen. De shampoo van Andrélon Zilver Care bevat blauw-paars pigment, waardoor de shampoo de gele gloed in je haar kan verminderen.

Hoe gebruik je Zilvershampoo?
Wanneer je je haar wast met Andrélon Zilver Care Shampoo laat deze dan 2-5 minuten intrekken, doe dit niet veel langer er bestaat een kans op een paarse gloed.
De shampoo reinigt je haar en verzorgt het tegelijkertijd. Gebruik voor een optimaal resultaat ook de Zilver Care Conditioner & het Voedend Haarmasker.

Wanneer is het effect van Zilvershampoo zichtbaar?
Het effect van de Andrélon Zilver Care Shampoo is na 1x wassen al zichtbaar. Zorg dan wel dat de shampoo voldoende tijd heeft om in te trekken, dus 2-5 minuten. Het product is geschikt om je haar dagelijks mee te wassen. Je kunt tussendoor ook met andere haarverzorgingsproducten je haar wassen en verzorgen. De gele gloed kan na een tijdje weer terugkomen, dan is het tijd om de Andrélon Zilver Care lijn te gebruiken. Mocht je de shampoo te lang laten intrekken dan is er een kans dat je haar een paarse gloed krijgt. Geen paniek, met een volgende wasbeurt trekt de gloed er weer uit.

Afmetingen

Hoogte: 20.5 cm
Breedte: 6.5 cm
Diepte: 3.5 cm

Lees meer
Andrelon Shampoo Zilver Care
Andrelon Shampoo Zilver Care
€ 3,68