main menu-icon
GLIJMIDDEL

K-Y Jelly Glijmiddel *Beste Koop

67 5 5 1
|
K-Y Jelly Glijmiddel *Beste Koop
 39%
korting
Kies je Inhoud
3x82gr
82gram
82gram
€ 7,99
€ 4,85
1 x 82gram
1 x 4,85
€ 4,85
 
5 x 82gram
5 x € 4,75
€ 23,75
Bespaar 2%
6 x 82gram
6 x € 4,70
€ 28,20
Bespaar 3%
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: >50

Productomschrijving

K-Y Jelly Glijmiddel *Beste Koop

Helpt op een eenvoudige manier om samen weer te genieten en plezier te beleven

Voor uw genot
Indien u merkt dat u en uw partner minder genot beleven tijdens intieme momenten, is het gebruik van K-Y glijmiddel een makkelijke oplossing om samen weer te genieten. Glijmiddel wordt door steeds meer mensen ontdekt en biedt voor beiden de mogelijkheid om op een veilige manier het intieme contact te herstellen of te versterken.

Vaginale droogheid
Een aanzienlijk deel van de vrouwen krijgt in een bepaalde fase van hun leven te maken met vaginale droogheid. Dit kan ertoe leiden dat het seksueel contact anders verloopt dan voorheen. Gedurende de periode voor en na de overgang krijgt ongeveer 40% van alle vrouwen last van vaginale droogheid. Het kan daardoor pijnlijk en soms onmogelijk zijn om te vrijen. Het K-Y jelly glijmiddel kunt u op een natuurlijke manier ondersteunen om dit laatste te voorkomen.

Een beetje 'natuurlijke' hulp
Vaginale droogheid is heel normaal en kan veilig verholpen worden door het gebruik van glijmiddelen. Bij medici is K-Y glijmiddel al jarenlang een bekend en vertrouwd hulpmiddel. Het wordt gebruikt bij inwendige onderzoeken voor een periode van al meer dan 50 jaar. K-Y jelly glijmiddel in gelvorm, is een neutraal, veilig middel op basis van zuiver gedestilleerd water. Het is zo samengesteld om gebruikers een optimale en natuurlijke bevochtiging te bieden en daarmee het intieme contact te verbeteren. Met een beetje ‘natuurlijke’ hulp kan vrijen weer fijn zijn!

Afmetingen

Hoogte: 3.8 cm
Breedte: 16.5 cm
Diepte: 3.8 cm

Lees meer
K-Y Jelly Glijmiddel *Beste Koop
K-Y Jelly Glijmiddel *Beste Koop
€ 4,85