main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


DOUCHEGEL

Melkmeisje Bad En Douchecreme Vanille

9 5 5 1
|
Melkmeisje Bad En Douchecreme Vanille
Kies je Inhoud
2000ml
4x2000ml
2000ml
€ 6,13
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Melkmeisje Bad En Douchecreme Vanille

Melkmeisje gebruikt natuurlijke ingredi├źnten als melk prote├»nen, katoen extract en pioenroos extract om zeep te maken die mild en zacht voor je huid is.

Verzachtende en rustgevende crème met een zoet en romig tintje.
De bad & douchecrème van Melkmeisje is geschikt voor dagelijks gebruik. De producten zijn verrijkt met melkproteïnen voor extra voeding en verzorging van de huid. Hierdoor voelt de huid zacht en zuiver aan. Het Vanilla Planifolia oplossing geeft de crème een verzachtende en rustgevende werking. Door de vanille ruikt de crème zoet en romig.
Daarnaast zijn de producten dermatologisch getest en pH huid neutraal, waardoor het tevens geschikt is voor mensen met een gevoelige en/of droge huid.

Afmetingen

Hoogte: 30.5 cm
Breedte: 11.5 cm
Diepte: 8.5 cm

Lees meer
Melkmeisje Bad En Douchecreme Vanille
Melkmeisje Bad En Douchecreme Vanille
€ 6,13