main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


Alpine Plug And Go Oordopjes

|
Alpine Plug And Go Oordopjes
Kies je Serie
Flyfit
Motosafe
Partyplug
Plug And Go
Sleepsoft
Swimsafe
5x2st
€ 9,27
Niet meer leverbaar

Voorraad: 0

Productomschrijving

Alpine Plug And Go Oordopjes

Alpine gehoorbescherming heeft de best geteste oordopjes! De oordoppen vormen zich naar je oor.

Omgevingslawaai is erg onplezierig en kan bovendien schadelijk zijn voor het gehoor. Gehoorschade door teveel lawaai is onherstelbaar. Alpine heeft extra zachte disposabele oordoppen ontwikkeld die minimale druk in het oor geven en een hoog draagcomfort bieden. De Plug&Go heeft een gebruiksvriendelijke ronde top, is voorzien van een anti irritatie-coating en past in elk oor.
Plug&Go oordoppen zijn gemaakt van een zacht flexibel materiaal en zijn daardoor zeer geschikt om te gebruiken tijdens slapen, studeren, muziek luisteren of spelen, motorrijden, tijdens het werk of bij het klussen thuis. Met Plug&Go kun je op een gemakkelijke en goedkope manier je gehoor beschermen.
Elke blisterverpakking bevat vijf paar oordoppen. Extra feature is de speciaal ontworpen handige plastic travelbox. Hierin kunnen de oordoppen hygiƫnisch worden mee genomen. De travelbox kan tevens gebruikt worden als sleutelhanger. Zo heb je op elk moment van de dag je oordoppen bij de hand.

Afmetingen

Hoogte: 20 cm
Breedte: 11.6 cm
Diepte: 2.5 cm

Lees meer
Alpine Plug And Go Oordopjes
Alpine Plug And Go Oordopjes
€ 9,27