Filter op
Sorteer op
A.Vogel Keelspray Voordeelverpakking
6x30ml
Er zijn van die momenten dat de keel wel wat ondersteuning kan gebruiken. De 100% natuurlijke A.Vogel Keelspray is speciaal ontwikkeld voor het verzachten van de keel en keelholteen helpt bij het voorkomen van keelpijn. Dankzij het unieke spraysysteem is A.Vogel Keelspray overigens heel gebruiksvriendelijk. Het brengt de verzachtende vloeistof namelijk precies op de plek waar u dat wilt. De bijzondere eigenschappen voor u op een rij: - Handige doseerspray - Helpt snel de keel te verzachten - Stimuleert de natuurlijke afweer - Krachtig en natuurlijk - Ook geschikt voor kinderen (aangepaste dosering) Direct in de keel dankzij uniek doseersysteem Wanneer uw keel verzachting kan gebruiken en als slikken niet fijn is, kan elke slikbeweging is er één teveel zijn. En ook oma's middel, met zout water gorgelen, is op die momenten soms geen pretje. De keelspray van A.Vogel kan dan uitkomst bieden. De handige doseerspray waarover dit product beschikt, zorgt er namelijk voor dat de vloeistof direct komt op de plaats waar het moet zijn: in uw keelholte. Daar kan het snel zijn invloed uitoefenen. Zonder dat slikken hiervoor noodzakelijk is. A.Vogel Keelspray verzacht uw keel: het geheim... A.Vogel Keelspray bevat onder meer vers verwerkte Echinacea en Salvia. Deze weldadige planten zorgen mede voor extra weerstand, helpen uw keel schoon te houden en brengen hem tot rust op momenten dat dat gewenst is. Naast deze ingrediënten bevat dit product pepermuntolie. Deze olie heeft van nature de eigenschap snel te verzachten en te zorgen voor een frisse smaak. Daarnaast bevat de spray geen toegevoegde suikers, zodat u het ook na het tanden poetsen 's nachts prima kunt gebruiken.Voedingssupplement. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
€ 58,13
+
A.Vogel Cinuforce Neusspray Forte Voordeelverpakking
10x20ml
Niet tevreden? Geld terug...Extra sterke zeezoutoplossing bij neusverkoudheid en een verstopte neusCinuforce neusspray forte werkt extra krachtig bij een verstopte neus. Het zeezoutgehalte is maar liefst 2,2%. Dat zorgt ervoor dat deze natuurlijke neusspray niet alleen slijm verdunt, maar het doet ook opgezwollen neusslijmvlies slinken, zodat de neus snel weer opengaat. Door dit 100% natuurlijke proces blijft de beschermende functie van het neusslijmvlies intact en mag de neusspray indien nodig gerust regelmatig worden gebruikt, zonder dat er gewenning optreedt. Ook bij korsten in neus en wondje in neus.Hypertone zoutoplossingEen hypertone zoutoplossing verschilt van traditionele isotone zoutoplossingen doordat het zoutgehalte geen0,9%, maar 1,2% of hoger is. A.Vogel Cinuforce neusspray forte is een hypertone zoutoplossing met een zoutgehalte van 2,2%.Dubbele werkingEen verkoudheid kan leiden tot zwelling van het neusslijmvlies en meer slijmproductie. Een hypertone zoutoplossing creëert een drukverschil tussen het slijmvlies en de zoutoplossing (osmotisch effect). Dit zorgt er voor dat naast dat het slijm verdund wordt óók de zwelling van de slijmvliescellen vermindert.Belang gezond neusslijmvliesEen belangrijke functie van de neus is het zuiveren van de ingeademde lucht. Hiervoor beschikt de neus over vochtig neusslijmvlies en fijne trilhaartjes. Zij reinigen 10.000 liter ademlucht per dag en zorgen zo dat er zo min mogelijk stofdeeltjes, bacteriën en virussen binnendringen. Daarom is het van belang om zo vaak mogelijk door de neus te ademen.Door de unieke flacon is de inhoud van deze neusspray microbiologisch beschermd en zijn conserveringsmiddelen overbodig. Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.KOAG KAG nummer: 11-1213-2540Niet tevreden? Geld terug...Op een aantal A.Vogel producten geldt een tijdelijke niet-tevreden-geld-terug-actie: A.Vogel Cinuforce forte, A.Vogel Keeltabletten, A.Vogel Hoestspray nr.1 en nr. 2.Mocht u niet tevreden zijn over één van bovengenoemde producten, dan kunt u via een formulier op de website van A.Vogel uw geld terug vragen. Naast uw gegevens en de antwoorden op een aantal vragen over het betreffende product, hebben zij daarvoor ook de kassabon, het doosje én de (inhoud van de) verpakking nodig. Alleen zo kunnen zij uw aanvraag in behandeling nemen. Het formulier leidt u automatisch door alle stappen heen. U kunt het aankoopbedrag en portokosten vervolgens binnen 4-6 weken terug verwachten op uw bank- of girorekeningHeeft u vragen? Neem dan gerust contact met A.Vogel op! https://www.aVogel.nl/advies/niet_goed_geld_terug.php
€ 52,65
+
A.Vogel Boldocynara Druppels Voordeelverpakking
6x50ml
Het 100% natuurlijke Boldocynara van A.Vogel bevat de extracten van Artisjok, Mariadistel, Paardenbloem, Zuurbes en Varkensgras. Artisjok, Mariadistel en Paardenbloem ondersteunen de reinigende werking van de van de lever. Tevens ondersteunt Paardenbloem het functioneren van de maag en tenslotte zijn Zuurbes en Varkensgras goed voor de spijsvertering in de maag en darmen. De bijzondere eigenschappen voor u op een rij: -Artisjok, Mariadistel en Paardenbloem zijn goed voor de lever -Paardenbloem is goed voor de maag, bijvoorbeeld bij een vol gevoel in de maag -Zuurbes en Varkensgras zijn goed voor de spijsvertering -100% natuurlijk Vol gevoel in de maag na het eten Gezond eten is belangrijk. Dat betekent onder meer voldoende groenten en fruit nuttigen en niet té veel vet naar binnen werken. Met name onze lever en gal varen daar wel bij. Maar de boog kan niet altijd gespannen zijn en dus krijgen we, tijdens feestjes of etentjes bijvoorbeeld, best wel eens te veel vet binnen. En ook de drukte van alledag wil een gezonde maaltijd nog wel eens in de weg staan. Veel mensen hebben na vet eten een vol gevoel in de maag, wat er op kan duiden dat de gal en de lever wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. U kunt de gal en de lever dan extra ondersteunen met Artisjok en Mariadistel uit A.Vogel Boldocynara. Boldocynara bevat naast deze extracten ook de Paardenbloem, dat goed is voor de maag. Voedingssupplement - kruidenpreparaat. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
€ 52,11
+
Toon meer producten