main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Wis filter(s)
Prijs
Merk
Pharma Nord BioActive Uniqinol Q10 50mg Capsules
gratis bezorgd plaatje
 29%
korting

Pharma Nord BioActive Uniqinol Q10 50mg Capsules

150 cap
BioActive Uniqinol bevat co-enzym Q10 met een buitengewoon hoge opneembaarheid en vitamine CBioActive Uniqinol is zeer populair in alle landen waar het werd geïntroduceerd vanwege de krachtige werking en grote veiligheid van het product.Pharma Nord kan de goede opneembaarheid en hoge kwaliteit voor zowel de gewone als de actieve Q10 aantonen.Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen, die een garantie zijn voor kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid.Met vitamine C om de energieproductie in de lichaamscellen te ondersteunen en vermoeidheid tegen te gaan.Zodra Q10 door het lichaam is opgenomen wordt het grootste deel van de normale vorm omgezet in de actieve vorm. Bij jonge en gezonde mensen heeft 90-95% van de aanwezige Q10 de actieve vorm. Het lichaam is in principe in staat om normale Q10 te activeren, maar dit vermogen neemt gewoonlijk af bij het ouder worden. De Q10 in dit product is al geactiveerd en kan daarom onmiddellijk en vrijwel volledig door het lichaam worden opgenomen en benut.1 capsule bevat:                  % ADHCo-enzym Q10 als Ubiquinol      50 mg            Vitamine C                12 mg   15%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid                   Gebruik:Minimaal 50 mg per dag. In geval van bijzondere behoefte 100-200 mg per dag, tenzij anders geadviseerd.Bij voorkeur tijdens/ direct na de maaltijd in z'n geheel innemen.Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
€ 64,95
€ 45,63
Vanaf 3 € 42,89 p/s
+
Pharma Nord Bio-30 Days Afslankpillen
 27%
korting

Pharma Nord Bio-30 Days Afslankpillen

120tabl
Bio-30 DaysJodium, Chromium, Bèta-glucanen en zes krachtige kruiden•    Noorse Dtox® formule met chromium en jodium•    Helpt energie vrij te maken uit vetten en suikers en de bloedsuiker stabiel te houden•    Ondersteunt een normale vetstofwisselingEen nieuwe methode voor een goed figuur, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het supplement bevat stoffen die invloed hebben op de stofwisseling, de bloedsuikerspiegel en het immuunsysteem.Bio-30 Days is een nuttige combinatie van mineralen, bèta-glucanen en plantenextracten van artisjok, mariadistel, paardenbloem, rozenwortel, schisandra en zoethout. Het preparaat bevat chromium, een mineraal dat het behoud van een normale bloedsuikerspiegel ondersteunt, alsmede een normale vertering en opslag van koolhydraten, vetten en eiwitten. Beide factoren zijn van belang om een gezond lichaamsgewicht te behouden.4 tabletten bevatten:              % ADHDtox® kruidenmix                  1200 mg      Beta Glucan extract uit gist             400 mg      Jodium                        150 μg   100%Chromium                        50 μg   125% Gebruik:4 tabletten per dag: 2 tabletten bij het ontbijt en 2 bij het avondeten.Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
€ 39,79
€ 28,98
+
Pharma Nord Bioactive Rode Gist Rijst 90tabl + Bio-quinon Active Q10 30caps voordeelverpakking
 9%
korting

Pharma Nord Bioactive Rode Gist Rijst 90tabl + Bio-quinon Active Q10 30caps voordeelverpakking

Set
BioActive Rode Gist RijstBevat een poeder met de actieve stof Monacoline K, waarvan bij een dagelijkse hoeveelheid van 10 mg is aangetoond dat het goed is voor het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed.Citrinine 35 x lager dan de wettelijke norm.Wetenschappelijk bewezen.Voor behoud normale cholesterol waarden- Voor een verantwoord cholesterolgehalte- Draagt bij aan het behoud van normale cholesterolwaarden- Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen- Wetenschappelijk bewezenAanbevolen dosering:1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd.Bij voorkeur voor het slapen gaan in te nemen.Houd u aan de aanbevolen dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.Bio-Quinon Active Q10 30 mgZuiver co-enzym Q10 in de vorm van ubiquinon met vitamine C. Voor extra energie bij vermoeidheid en voor sterk tandvlees.Voor extra energie bij vermoeidheid- Meer dan twintig jaar op de markt in de Europa- Zuivere co-enzym Q10 in de vorm van ubiquinon- Q10 met toegevoegde vitamine C, ter ondersteuning van de energieproductie in het lichaam en ter bestrijding van vermoeidheid- De unieke mix van duurzaam geproduceerde plantaardige olie en co-enzym Q10 biedt aantoonbaar een goede opneembaarheid- Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementenGebruik:Minimaal 30 mg per dag. In geval van bijzondere behoefte 100-200 mg per dag, tenzij anders geadviseerd.Bij voorkeur tijdens/ direct na de maaltijd in z'n geheel innemen.Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
€ 34,27
€ 31,07
+