main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


Filter op
Sorteer op
Wis filter(s)
Prijs
Merk
Roc Soleil Protect Zonnebrand Moisturising Lotion Spray Factor(spf)50+
 52%
korting
Roc Soleil Protect Zonnebrand Moisturising Lotion Spray Factor(spf)50+
200ml
• Geschikt voor elk huidtype, ook de droge huid• Zonder parabenen• Waterbestendig• Formaat 200 mlDeze lotion, verrijkt met glycerine, biedt een hoge zonnebescherming terwijl ze de huid hydrateert. Het bevat moederkruid, een krachtig antioxidant die de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen, die het resultaat zijn van externe agressies. Het voelt niet vettig aan, heeft een fluweelachtige textuur en wordt snel opgenomen door de huid zonder een witte was achter te laten.- Een combinatie van zeer geavanceerde UVA- en UVB-filters die beschermen tegen zonneschade en vroegtijdige huidveroudering helpen voorkomen (rimpels, verslapping, ouderdomsvlekken…).- Biedt hydratatie die uw huid nodig heeft en maakt haar fluweelzacht.GebruikBreng rijkelijk en egaal aan vóór blootstelling aan de zon. Een kleinere hoeveelheid doet het beschermingsniveau aanzienlijk afnemen. Breng regelmatig opnieuw aan, vooral na het zweten, zwemmen of afdrogen. Vermijd de middagzon en te lang zonnebaden, ook wanneer u zonnebescherming gebruikt. Houd baby's en kinderen uit direct zonlicht.Ingredienten• Een combinatie van zeer geavanceerde UVA- en UVB-filters om de huid te beschermen tegen fotoveroudering.• Moederkruid, een krachtig antioxidant dat de huid helpt beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.• Glycerine, een ingrediënt dat bekendstaat voor zijn doeltreffende hydraterende werking.
€ 20,95
€ 9,98
Vanaf 3 € 9,68 p/s
+