Filter op
Sorteer op
Wis filter(s)
Prijs
Merk
Axe Dark Temptation Deodorant Spray *Bestekoop Voordeelverpakking
 55%
korting
Axe Dark Temptation Deodorant Spray *Bestekoop Voordeelverpakking
6x150ml
Axe Dark Temptation - 150 ml - Deodorant Spray met heerlijke chocoladegeur zorgt voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Nog beter dan echte chocolade! • Een onweerstaanbare chocoladegeur met een sensuele, vanilleachtige ondertoon.• The AXE Effect.• 48 uur lang bescherming tegen zweet.• Prikkel je eigen zintuigen en die van alle vrouwen in de omgeving.• As irresistible as chocolate.• Een geur die vrouwen niet kunnen weerstaan!De AXE Dark Temptation Deodorant Spray is een onweerstaanbare en verleidelijke deodorant die je 48 uur lang beschermt tegen zweet. Zo hoef je je geen zorgen te maken over natte oksels of een vieze zweetgeur en kun je je aandacht volledig richten op de vrouwen die je niet van je af zult kunnen slaan. Deze deodorant heeft namelijk een heerlijke geur van chocolade met een sensuele en vanilleachtige ondertoon. Een geur die vrouwen niet kunnen weerstaan! The Axe Effect van deze deodorant geeft je een onweerstaanbare aantrekkingskracht en zorgt ervoor dat alle vrouwen in je omgeving naar je toe zullen komen en niet van je af kunnen blijven. Want zeg zelf; wie houdt er nu niet van chocolade? De Axe Dark Temptation Deodorant Spray heeft niet alleen een onweerstaanbare geur, maar houdt je ook nog eens droog in elke situatie die je maar kunt bedenken. Daarnaast voel je je 48 uur lang heerlijk fris. De Axe Dark Temptation producten zorgen voor een fris, schoon lichaam en geven het een hemelse geur. Probeer Axe Dark Temptation deodorant en ervaar zelf de heerlijke geur van chocolade met een lichte ondertoon van vanille. Prikkel je eigen zintuigen en die van alle vrouwen in je omgeving. Gebruiksinformatie 1. Schud de deodorant voor gebruik. 2. Houd de deodorant minimaal een decimeter van de oksel en sproei niet langer dan 2 seconden.Veelgestelde vragen over 1. Waarom moet ik de deodorant schudden voor gebruik?In een deodorant zit poeder dat eerst goed gemengd moet worden, voordat de deodorant gebruikt kan worden. Wanneer je de flacon van de deodorant schudt, mengt dit poeder goed, zodat het geen witte strepen achterlaat op kleding. Ook zorgt het schudden van de flacon ervoor dat de spraykop niet verstopt kan raken.2. Hoe zorg ik ervoor dat ik geen vlekken in mijn kleding krijg?Deodorant kan, in combinatie met zweet, soms vlekken in kleding veroorzaken. Dit komt door de stoffen die in de deodorant zitten. Door de deodorant goed te schudden voor gebruik en het goed in te laten trekken, kun je deze vlekken voorkomen.3. Wat is het verschil tussen deodorant en anti-transparant?De term deodorant is een collectieve naam voor 2 soorten producten, namelijk: deodorant en anti-transpirant. Technisch gezien bevat een deodorant antibacteriële ingrediënten die de hinderlijke geur van zweet wegnemen en een anti-transpirant heeft een aanvullende werking, namelijk het verminderen van de mate van transpireren door het actieve ingrediënt aluminium chlorohydraat.
€ 26,94
€ 11,94
+
Himalaya Liv.52 Detox
 25%
korting
Himalaya Liv.52 Detox
100stuks
Himalaya Liv.52 biedt ondersteuning aan de reinigende werking van de lever. Het stimuleert de afbraak van afvalstoffen in de lever zoals alcohol, vetten en nicotine. Liv.52 beschermt de lever tegen schadelijke stoffen uit medicijnen, alcohol en voeding. Het stimuleert de vetverbranding en helpt bij afvallen. De antiperoxidative activiteit van Liv.52 voorkomt het verlies van de functionele integriteit van de celmembraan cytochroom P-450. Liv.52 bevordert de herstelperiode van de lever en zorgt voor sneller herstel van de lever-functies.Dosering2 x daags innemen bij de maaltijd.WaarschuwingenKoel en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen. Samenstelling Per 3 tablettenKappertjesplant (capparis spinosa)          195mgWilde cichorei (Cichorium intybus)           195mgMandur Bhasma (Ijzeroxide calx)             99mgKakamachi (Solanum nigrum)                  96mgArjuna (terminalia arjuna)                       96mgSenna (Cassia occidentalis)                     48mgDuizendblad (Achillea millefolium)            48mgFranse Tamarisk (Tamarix gallica)             48mgIngredientenKappertjesplant, Wilde cichorei, Mandur bhasma, Kakamachi, Arjuna, Senna, Duizendblad, Franse tamarisk, vulmiddel (microkristallijne cellulose), bindmiddel (natriumcarboxymethylcellulose), antiklontermiddel (colloidaal siliciumdioxide), glansmiddel (magnesiumstearaat). 
€ 14,86
€ 11,06
Vanaf 4 € 10,40 p/s
+
Roc Soleil Protect Zonnebrand Moisturising Lotion Spray Factor(spf)50+
 40%
korting
Roc Soleil Protect Zonnebrand Moisturising Lotion Spray Factor(spf)50+
200ml
• Geschikt voor elk huidtype, ook de droge huid• Zonder parabenen• Waterbestendig• Formaat 200 mlDeze lotion, verrijkt met glycerine, biedt een hoge zonnebescherming terwijl ze de huid hydrateert. Het bevat moederkruid, een krachtig antioxidant die de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen, die het resultaat zijn van externe agressies. Het voelt niet vettig aan, heeft een fluweelachtige textuur en wordt snel opgenomen door de huid zonder een witte was achter te laten.- Een combinatie van zeer geavanceerde UVA- en UVB-filters die beschermen tegen zonneschade en vroegtijdige huidveroudering helpen voorkomen (rimpels, verslapping, ouderdomsvlekken…).- Biedt hydratatie die uw huid nodig heeft en maakt haar fluweelzacht.GebruikBreng rijkelijk en egaal aan vóór blootstelling aan de zon. Een kleinere hoeveelheid doet het beschermingsniveau aanzienlijk afnemen. Breng regelmatig opnieuw aan, vooral na het zweten, zwemmen of afdrogen. Vermijd de middagzon en te lang zonnebaden, ook wanneer u zonnebescherming gebruikt. Houd baby's en kinderen uit direct zonlicht.Ingredienten• Een combinatie van zeer geavanceerde UVA- en UVB-filters om de huid te beschermen tegen fotoveroudering.• Moederkruid, een krachtig antioxidant dat de huid helpt beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.• Glycerine, een ingrediënt dat bekendstaat voor zijn doeltreffende hydraterende werking.
€ 20,95
€ 12,56
Vanaf 3 € 12,18 p/s
+
Toon meer producten