main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Wis filter(s)
Prijs
Merk
Medisana Bs 430 Connect - Lichaamsanalyse Weegschaal
gratis bezorgd plaatje
 27%
korting
Medisana Bs 430 Connect - Lichaamsanalyse Weegschaal
Per stuk
De Lichaamsanalyse weegschaal BS 430 connect meet meer dan uw lichaamsgewicht. Hij herkent automatisch tot maximaal 8 gebruikers en dankzij de zeer precieze RVS-meetsensoren worden lichaamsvet, lichaamsvocht en spiermassa nauwkeurig vastgesteld. De samenhang van deze factoren is cruciaal bij het behalen van de gewichtsdoelstellingen op een gezonde wijze en vormt een belangrijke begeleiding naar een efficienter fitnessprogramma. Het grote LCD-display met wit verlichte cijfers en helder blauwe achtergrondverlichting is ook bij mindere lichtomstandigheden optimaal afleesbaar. De BS 440 connect geeft nauwkeurige resultaten en toont deze op het heldere blauw verlichte scherm, maar zet deze gegevens naar wens tevens over via Bluetooth® naar de VitaDock® App voor iOS en Android en vervolgens naar VitaDockR Online.- Meting van gewicht, lichaamsvet en –vocht, aandeel spieren en botmassa, bepaling van de BMI-waarde, geintegreerde analyse caloriebehoefte (BMR).- Automatische herkenning van max. 8 gebruikers voor de weegschaal.- Bluetooth®-dataoverdracht naar de VitaDock+ App voor iOS en Android en naar VitaDock-Online.- Medisana staat voor kwaliteit en daarom verzekeren wij 3 jaar garantie!- Met VitaDock+ kunt u altijd en overal uw opgeslagen gegevens in de vorm van een overzichtelijk grafiek bekijken.- Eenvoudig door het intuïtieve menu navigeren.- Duidelijke weergave van de waarden per periode.Draag uw vitale gegevens eenvoudig over van de VitaDock+ App naar Vitadock® Online en u ontdek nog meer weergave en analyse-opties. Vitadock® Online van Medisana® stelt u in staat om uw eigen vitale gegevens veilig op te slaan, te evalueren en analyseren en te exporteren zoals bloeddruk, suikerwaarde, gewicht, temperatuur en activiteit. Daarnaast kunt u uw online opgeslagen waarden synchroniseren met de VitaDock+ App op meerdere iOS of Android-apparaten.
€ 69,90
€ 50,99
+
Imedeen 40+ Time Perfection Tabletten
gratis bezorgd plaatje
 17%
korting
Imedeen 40+ Time Perfection Tabletten
60tabl
Formule voor een mooiere huid, 40+IMEDEEN Time Perfection™ huidverzorgingstabletten helpen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Fijne lijntjes en rimpels worden na uw veertigste steeds zichtbaarder. IMEDEEN Time Perfection™ huidverzorgingstabletten werken in de diepere huidlaag, waar traditionele antiverouderingscrèmes niet kunnen komen. Wat doet het?- Vermindert fijne lijntjes en rimpels- Helpt de kwaliteit en de hydratatie van de huid te verbeteren- Maakt de huid van gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler- Helpt cellen beschermen tegen oxidatieve schade (vitamine C en zink)- Draagt bij aan de vorming van collageen wat de huid verstevigt (vitamine C)Hoofdbestanddelen: - Marine Complex™ is een uniek proteïne-polysaccharidecomplex met bestanddelen die lijken elementen die zich van nature in de huid bevinden. - LycoPhence GS Forte is een in de Verenigde Staten gepatenteerde formule met tomatenextract (met lycopeen), druivenpitextract, vitamine C en zink. - Vitamine C helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en draagt bij aan de vorming van collageen wat de huid verstevigt.- Zink draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en het behoud van een gezonde huid.GebruiksaanwijzingNeem eenmaal daags twee tabletten. Zichtbare resultaten vanaf 12 weken.Voor meer informatie kijk op onze website: www.imedeen.nl, facebook en twitter. Of neem contact op met onze consumenten advies lijn: 035-6921831
€ 63,55
€ 52,35
Vanaf 3 € 48,16 p/s
+
Nova Vitae Aderschoon Tabletten
gratis bezorgd plaatje
 23%
korting
Nova Vitae Aderschoon Tabletten
300tabl
In onze moderne maatschappij zijn hart- en vaatziekten en verhoogd cholesterol volksvijand nummer één. Ze veroorzaken meer sterfgevallen dan welke andere ziekte. Bij ongeveer een kwart van alle mensen dat overlijdt is de doodsoorzaak een hartinfarct. Een opmerkelijk gegeven, gezien het feit dat men aan het begin van deze eeuw nog nauwelijks van hartaanvallen had gehoord. Een hartinfarct wordt veroorzaakt door onvoldoende doorbloeding van de hartspier als gevolg van bloedvatvernauwing (aderverkalking). Een deel van het hartweefsel raakt dan ernstig beschadigd.Om de benodigde voedingsstoffen die nodig zijn in de juiste verhouding in te nemen, zijn homogene tabletten gemaakt. Ze werken het beste als ze bij de maaltijd worden ingenomen. De voedingsstoffen in het voedsel en in de tabletten werken samen en verhogen elkaars werkzaamheid.Aderschoon.Samenstelling bevat per tablet:Beta caroteen 6 mgVitamine E (natuurlijk succinaat, d-alfa) 50 mg - 500%Vitamine C (ascorbine) 300 mg - 500%Vitamine B1 (thiamine)  18 mg - 1286%Vitamine B2 (riboflavin)   3 mg - 187%Vitamine B5 (calcium pantothenaat) 33 mg - 6%Vitamine B6 (pyridoxine) 15 mg - 75%Vitamine B12              16 mcg - 1600%Niacin (nicotinic)             7 mg - 39%Niacinamide (nicotinamide)    2 mg - 11%Biotin (vitamine B4)   5 mcg - 3%Foliumzuur 60mcg        30%Paba                     19 mg - 317%Calcium (carbonaat)  42 mg - 5%Magnesium (oxide)   42 mg - 5%Ijzer(fumaraat)      1.34 mg - 10%Jodium (kelp)       30 mcgZink (gluconaat)   2.5  mgCholine  66 mgInositol    4 mgDL-Methionine        16 mgKalium (chloride )   42 mgMangaan (gluconaat)       0.8 mgGTF Chromium (chelate)  13 mcgSelenium (L-selenomethionine) 20 mcgBetaïne HCL     13 mgBioflavonoïden (citrus)  10 mgL-cysteïne    66 mgMuizedoorn extract        5 mgPaardekastanje extract  5 mgGinkgo biloba extract     5 mgKnoflook extract (gedeoderiseerd) 30 mgMicrokristallijne cellulose 150 mgMaltodextrine     349 mgSilicon dioxide   14.4 mgStearic acid          15 mgMagnesium stearaat 10 mg.% = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.Gebruik:Als kuur:10 tabletten over de dag verdeeld innemen.Na de kuur als onderhoud:3 tabletten per dag innemen.* Dit product is een voedingssupplement.* Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Waarschuwing:Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
€ 69,95
€ 53,44
+
Cruydhof Colloidaal Zilverwater Hydrosol
gratis bezorgd plaatje
 27%
korting
Cruydhof Colloidaal Zilverwater Hydrosol
500ml
Colloïdaal Zilverwater ondersteunt het afweersysteem. Alleen voor uitwendig gebruik.WerkingUitwendig: In (open) snijwondjes 1 à 2 druppels per wondje.Uitwendig: 1 à 2 druppels per beschadigd stukje huid.Oog: 3-6 x per dag 1 druppel in het oogOor: 3-6 x per dag 1 druppel in het oorHuisdieren: Uitwendig 5 druppels op een eetlepel water, dit 3-6 x per dag met een wattenstaafje op de huid aanbrengen.Voor de persoonlijke verzorging kunt u colloïdaal zilver gebruiken als:Spray voor het haar en het lichaam na het baden.Deodorant spray onder de okselsSchoonmaakmiddel voor de nagels, de gehoorgang en de navel.Reinigingsmiddel voor gehoorapparaat en brilmonturen.Reinigingsspray voor contactlenzen.Oogdruppels.Reiniging van tandenborstels, kammen, haarborstels en haarklemmen.Toevoegen aan badwater.Cosmetische reiniging van de huid.Keuken:Spray voor bakken en deksels in de diepvries en de koelkast.Spray over snijplanken voor het gebruik en na de reiniging.Toevoegen aan het afwaswater.Huishouden:Reinigingspray voor de handen.Reiningsvloeistof voor mondstukken en telefoons.Spray voor luchtfilters in de airconditioning.Ontsmettingsspray voor toilet en deurknoppen.Ontsmettingsspray voor tapijten, matrassen, meubels en kozijnen.Spray in schoenen.Spray kleding voor het opslaanSpray handschoenen.Spray horlogebandjes.Toevoegen aan het water van zwembadjes voor kinderen.Eerste hulp:Spray op wonden, snijwonden, scheerwonden, puisten, tussen de tenen, geïrriteerde plekken.Toevoegen aan voetbaden.Schudden voor gebruik, donker bewaren, niet met metaal in aanraking brengen.
€ 94,70
€ 68,81
+
U-visage
gratis bezorgd plaatje
 14%
korting
U-visage
Stuk
Draagbaar apparaat voor de dagelijkse verzorging van het gezicht en de hals  U-VISAGE is een gemakkelijk te gebruiken draagbaar apparaat dankzij de microvibratie- en warmtebehandeling. Het helpt bij het voorkomen en verminderen van zichtbare tekenen van veroudering. Dit lichte en elegante ontwerp zorgt voor de ultieme dagelijkse huidverzorging van het gezicht en de hals.•    Vermindert rimpels•    Verwijdert tekenen van veroudering•    Verbetert elasticiteit van de huidDaarnaast:•    Sterkere spier samenstelling•    Betere circulatie•    Optimaal resultaat van vochtinbrengende crèmeDe effectiviteit van U-Visage is te danken aan de microvibratie- en warmtemechanismen. Het apparaat heeft een modern ontwerp en is CE-gecertificeerd volgens de eisen van de Europese Unie.-    Microvibratie -    Warmte-    Ergonomisch designU-Visage heeft 3 standen:•    STAND 1: het microvibratiesysteem met 6200 vibraties per minuut. Deze stand zorgt voor een huidmassage. Het activeert de circulatie. Daarnaast zorgt het voor een vernieuwend effect en geeft het de huid een stevigere en meer elastische uitstraling. •    STAND 2: Microvibratiesysteem met 9500 vibraties per minuut in combinatie met het  45°C warmte systeem. Deze stand heeft een rustgevend effect wat zorgt voor preventie van vermoeidhei van de huid naast de funties genoemd bij stand 1.•    STAND 3: microvibratiesysteem met 12500 vibraties per minuut naast het activeren van het warmte systeem (genoemd bij stand 2). Deze stand beschikt over een liftfunctie waardoor tekenen van veroudering tegen worden gegaan. De productie van collageen wordt gestimuleerd naast alle functies genoemd bij stand 1 en 2.•    U-Visage heeft een modern en ergonomisch design, is makkelijk in gebruik en speciaal gemaakt voor het gezicht en de hals. Het gebruik ervan in de bedoelde gebieden is simpel en comfortabel.Gebruiksaanwijzing: Het wordt aangeraden om de U-Visage ten minste één keer per dag te gebruiken, het liefst ´s avonds met de gebruikelijke vochtinbrengende crème. Gebruik het apparaat minimaal 2,5 minuut: 90 seconden voor het gezicht en 60 seconden voor de hals.Hoe te gebruiken?0. Als u de U-Visage gaat gebruiken in combinatie met uw gebruikelijke crème, breng de crème dan aan op uw gezicht en hals voordat u het apparaat gebruikt. Deze stap is optioneel.1. Breng de bovenkant van het apparaat dichter bij het gezicht en maak bewegingen van boven naar beneden. Herhaal deze bewegingen totdat u het hele gezicht heeft behandeld.2. Herhaal hetzelfde proces voor de hals, van boven naar beneden bewegend. Stap 1 en 2 kunnen worden opgevolgd in de tegenovergestelde volgorde. Effectieve verbetering van het uiterlijk van het gezicht en de hals!
€ 69,99
€ 59,99
+
Toon meer producten