main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Wis filter(s)
Prijs
Merk
Pharma Nord Bio quinon Q10 Gold 100 mg
gratis bezorgd plaatje
 31%
korting

Pharma Nord Bio quinon Q10 Gold 100 mg

150caps
Toepassing van Pharma Nord Bio-Quinon Q10 GOLD 100 mg: Het co-enzym Q10 is een in vetoplosbare stof die moeilijk in het lichaam wordt opgenomen. Pharma Nord heeft in de loop der jaren een speciale methode ontwikkeld om de Q10 toch goed in het lichaam opgenomen te krijgen. Door een speciale oplossing in plantaardige olie van de best verkrijgbare kwaliteit Q10 en een uniek proces van verhitting en afkoeling is Bio-Quinon Q10 uitstekend opneembaar. Naast Q10 bevat dit supplement ook vitamine B2 (riboflavine). Dit combinatiepreparaat van riboflavine en Q10 draagt o.a. bij tot:- vermindering van vermoeidheid en moeheid- normaal energieleverend metabolisme- instandhouding van normale rode bloedcellen en slijmvliezen- normale werking van het zenuwstelsel- bescherming van cellen tegen oxidatieve schade Samenstelling van Pharma Nord Bio-Quinon Q10 GOLD 100 mg:1 capsule bevat:Co-enzym Q10 (ubiquinon) 100 mgRiboflavin (vitamin B2) 1,4 mg Opgelost in plantaardige olie In zachte gelatinecapsules. Ingrediënten van Pharma Nord Bio-Quinon Q10 GOLD 100 mg:Sojaolie, gelatine, Co-enzym Q10 (ubiquinon), glycerol, gezuiverd water, d-a-tocoferol, vitamine B2 (riboflavine), ijzeroxide, riboflavine. Gebruik van Pharma Nord Bio-Quinon Q10 GOLD 100 mg:1 capsule per dag, tenzij anders geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in zijn geheel innemen.   Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
€ 109,95
€ 74,94
Vanaf 2 € 72,69 p/s
+
Babyliss Scheerapparaat SH510E
gratis bezorgd plaatje
 33%
korting

Babyliss Scheerapparaat SH510E

Per stuk
Met de revolutionaire SH510E Beard Designer van BaByliss For Men is het perfect stylen van je baard wel heel eenvoudig geworden! Perfectioneer je baard en maak je look compleet.Geschikt voor elke baardDe Beard Designer verwijdert haartjes in alle richtingen met behulp van een uniek roterend scheersysteem. De Beard Designer kent wel 50 lengte instellingen, variërend van 0,4 tot 12 mm met tussenstappen van 0,2 mm.Gemakkelijk te reinigenMet het speciale waterreinigingssysteem is de Beard Designer na gebruik gemakkelijk schoon te maken.Uiterst efficiënt- Exclusief gepatenteerd roterend systeem- 2x sneller dan een reguliere baardtrimmer- 5 miljoen rotaties per minuut- Verwijdert haartjes in elke richtingGebruiksvriendelijk- 3x minder trillingen- Stille borstelloze motor- Digitaal instelbaar- Snel oplaadbaar (Lithiumion batterij)- Gemakkelijk waterreinigingssysteemDuurzaam & Nauwkeurig- Unieke messen met titanium coating- Messen verwisselbaar (los verkrijgbaar)- 50 lengte instellingen van 0,4 tot 12 mm (met tussenstappen van 0,2 mm)Tips voor BaardtrimmersPlaats de opzetkam altijd goed vlak op de huid voor het beste resultaat en optimale trimprecisie.Controleer voordat je de baardtrimmer aanzet of de opzetkam goed is bevestigd, door deze even naar beneden te drukken. Zo test je of hij goed is vastgeklikt.Reinig de opzetkam na ieder gebruik. Goed en regelmatig onderhoud van de baardtrimmer zorgt ervoor dat deze in optimale staat blijft en je er lang plezier van hebt.KenmerkenPrestatie- Aantal lengte stappen 50- Minimale haarlengte 0.4 mm- Maximale haarlengte 12 mm- Instelnauwkeurigheid 0.2 mm- Wasbaar Ja- Makkelijk schoon te maken JaDesign- Kleur Zwart, RoodEnergie- Oplaadbaar Ja- Type accu/batterij Ingebouwd- Energie-opslagtechnologie accu/batterij Lithium-Ion (Li-Ion)- Ondersteund aantal accu's/batterijen 1- Batterij-indicator Ja- Batterij-oplaadindicatie Ja- Groene oplaadindicator (LED) JaTechnische details- Oplaadbaar Ja
€ 139,00
€ 92,62
+
Oral B Elektrische Tandenborstel Genius 9000 Black
gratis bezorgd plaatje
 34%
korting

Oral B Elektrische Tandenborstel Genius 9000 Black

Stuk
De intelligente Oral-B GENIUS combineert de revolutionaire positie detectie technologie met drievoudige poetsdruksensor en de professionele timer die je helpen poetsen volgens het advies van jouw tandarts.De revolutionaire, op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde ronde tandenborstelkop van de Genius 9000 Black elektrische tandenborstel die elke tand omvat, trilt, roteert en pulseert om tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. Ontworpen om je te helpen  poetsen zoals de tandarts aanbeveelt, verbindt deze borstel met de Oral-B smartphone app via Bluetooth-technologie om je gepersonaliseerde, real-time feedback te geven. Deze bestaat uit een timer om ervoor te zorgen dat je de aanbevolen twee minuten poetst, een drievoudige poetsdruksensor om je tandvlees te beschermen tegen te hard poetsen en de geavanceerde positiedetectietechnologie, zodat je nooit een zone overslaat. De 360º SmartRing met LED-verlichting stelt je in staat om je poetservaring persoonlijk te maken. Eigenschappen:   De positiedetectietechnologie helpt je in de gaten houden of je geen zone hebt overgeslagen. De intelligente reisetui met extra USB-poort om je tandenborstel en smartphone op te laden met 1 stekker. De ronde, op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde borstelkop trilt, roteert en pulseert om tandplak los te maken en te verwijderen. De Genius-borstel polijst je tanden voor wittere tanden vanaf de eerste dag en maakt je tandvlees gezonder en de drievoudige poetsdruksensor helpt je tandvlees te beschermen. De LED SmartRing met 12 kleuren voor een ervaring op maat. Er 6 standen, waaronder tandvleesverzorging en whitening. Inhoud: 1 handvat, 4 opzetborstels (2 sensitive), nieuwe Lithium Ion-batterij, reisetui met USB-oplader en smartphone-houder.  Oral-B, het meest gebruikte merk door tandartsen wereldwijd.
€ 239,00
€ 157,16
+
Toon meer producten