main menu-icon
AFSLANKKLEDING

Lanaform Cosmetex Legging Maat M

2 4 4 3
|
Lanaform Cosmetex Legging Maat M

Productomschrijving

Lanaform Cosmetex Legging Maat M

De Cosmetex Legging, een intelligente afslankbroek met microcapsules.

De Cosmetex legging van Lanaform is de ideale legging voor het verliezen van gewicht en het tegengaan van cellulitis in de billen, heupen en dijen. Door de unieke samenstelling met intelligente vezels met keramische kristallen en miljoenen microcapsules met revolutionaire actieve cosmetische principes heeft de Lanaform Cosmetex een direct, en duurzaam effect. Deze legging zal u helpen om centimeters te verliezen en uw huid weer mooi glad en zuiver te maken. Daarbij zult u bovendien een uniek gevoel van vrijheid ervaren.

Hoe werkt het?De Lanaform Cosmetex legging werkt op twee, elkaar complimenterende, wijzen. De directe actie doormiddel van microcapsules die een ververbranden en huidverstevigend complex bevatten. Dit complex bevat caffeine en Foskoline-extract. De slimme vezels van deze legging zorgen vervolgens voor de langetermijn resultaten. De interactie van de bio-keramische kristallen in deze vezels en de huid zorgt ervoor dat cellulitis wordt tegengegaan en de huid soepeler, jonger en elastischer wordt.

Deze unieke aanpak heeft een bewezen effectiviteit van maar liefst een verlies van 3,5cm rond de heupen en 2,8cm rond de dijen.*

Klinische proeven uitgevoerd op 25 vrouwen meer dan 28 dagen uitgevoerd blijkt dat 93% van de vrouwen vindt de leggings comfortabele en 85% dat ze zachtere huid als resultaat. Bijna drie van de vier zegt dat hun huid is gladder en dat ze zouden de leggings dragen als een alledaags kledingstuk.

* Maximale verlies (cm) waargenomen na een klinische studie uitgevoerd bij 25 vrouwen ouder dan 25 jaar draagt ​​het product voor 8 uur meer dan 28 dagen.

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Lanaform Cosmetex Legging Maat M
Lanaform Cosmetex Legging Maat M
€ 39,12