EETLUSTREMMERS

XLS Medical Hunger Buddy

2 5 5 5
|
Op zaterdag besteld
maandag in huis
Voorraad: 12
40tabl
€ 18,93
1 x 40tabl
1 x 18,93
€ 18,93
 
3 x 40tabl
3 x € 17,42
€ 52,26
Bespaar 8%
4 x 40tabl
4 x € 17,04
€ 68,16
Bespaar 10%

Productomschrijving

XLS Medical Hunger Buddy

Verantwoord afvallen

- Vermindert je hongergevoel
- Eet kleinere porties
- 94% ervaart een verzadigd gevoel*

*Bron: Bongartz et al., 2016

Hunger Buddy is een doeltreffend product om de eetlust, het hongergevoel en dwangmatige eetgewoonten te beheersen. Het helpt je om hongeraanvallen tegen te gaan. Het bevat de Redusure™ formule, een uniek, natuurlijk vezelcomplex dat de eetlust vermindert en zorgt voor een aangenaam verzadigd gevoel.

Het is wetenschappelijk bewezen dat Hunger Buddy significant gewichtsverlies bevordert door middel van verminderde voedselinname. Het is met name geschikt voor mensen die continu grote trek hebben en de grootte van porties niet onder controle kunnen houden.

Hunger Buddy is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor de behandeling en preventie van overgewicht & algemene gewichtsbeheersing. De veiligheid en doeltreffendheid werden bepaald onder richtlijn 93/42/EEG betreffende medische hulpmiddelen.

Hoe gebruik je Hunger Buddy?
Neem 30 minuten voor elke hoofdmaaltijd 2 capsules in met een vol glas water om porties te verkleinen, en indien nodig 1 of 2 capsules tussen de maaltijden wat helpt om snackaanvallen te voorkomen. De Hunger Buddy capsule moet in zijn geheel worden ingenomen. Open de capsule niet en niet in poedervorm innemen. Maximaal 9 capsules per dag.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Hoe werkt Hunger Buddy?
Bevordert verzadiging: Hunder Buddy zwelt op als een ballon tot 200 x het oorspronkelijke volume en vormt een dikke, onverteerbare gel die 30 tot 43% van de maag vult. Hierdoor wordt de spijsvertering vertraagd en een aangenaam gevoel van verzadiging bevorderd: 94% van de mensen kreeg een matig tot sterk gevoel van verzadiging*.

Houdt eetlust en hongeraanvallen onder controle: De dikke, stroperige en niet verteerbare gel die ontstaat, vermindert het contact tussen voedsel en spijsverteringsenzymen, en de opname van voedingsstoffen via de darmwand. Dit zorgt voor een afgevlakte en verlengde glucoserespons na een maaltijd en voorkomt zo plotselinge stijgingen van de glucosespiegels in het bloed. Hierdoor worden eetlust, hongeraanvallen en lekkere trek verminderd.

*Bron: Bongartz et al., 2016

©2016 XL-S Medical. Lees voor gebruik van dit medisch hulpmiddel de gebruiksaanwijzing.

Voorzorgsmaatregelen
- Alleen aanbevolen voor volwassenen boven de 18 jaar.
- Gebruik Hunger Buddy niet tijdens de zwangerschap, wanneer u borstvoeding geeft of als uw BMI lager is dan 18,5. Het wordt aangeraden om uw BMI voor en tijdens het gebruik bij te houden.

Afmetingen

Hoogte: 17 cm
Breedte: 10 cm
Diepte: 6 cm

Lees meer