main menu-icon
FATBURNERS

Fitshape Super Fat Burners Capsules (met Hca)

11 3 5 1
|
Fitshape Super Fat Burners Capsules (met Hca)

Productomschrijving

Fitshape Super Fat Burners Capsules (met Hca)

Wat voor sport je ook doet, Fitshape heeft altijd een product dat bij je past. Bovendien zijn Fitshape producten bewezen werkzaam, lichaamsvriendelijk.

Wie snel resultaat wilt hebben bij het kwijt raken van enkele pondjes , zal een goede vriend hebben aan de Fitshape Super Fat Burners.

Deze tabletten (nu ook in capsules) bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals choline, inositol, carnithine, vitamine b6, chromium picolinaat en betaïne. Deze stoffen stimuleren de verbranding van het overtollige lichaamsvet alsmede zorgen voor een snelle afvoer van afvalstoffen.

Dit product is een echte vetverbrander. Het is een solide ondersteuning voor hen die wat extra pondjes willen kwijtraken zonder gefrustreerd te raken. Een combinatie van goede voeding en de Super Fat Burners zorgt op een relaxte manier voor gewichtverlies. Een dieet met een laag vetgehalte, gecombineerd met een adequate hoeveelheid water is zonder twijfel de beste manier om gewicht te verliezen.

Maar zij die het moeilijk vinden om op de hoeveelheid vet te letten, zullen zeker baat hebben bij een product dat de vetopslag tegengaan. Recent medisch onderzoek heeft aangetoond dat er een stof bestaat die niet alleen het vetniveau vermindert, maar ook nog eens de eetlust controleert, de verbranding van het voedsel bevordert en het cholesterol gehalte verlaagt. Deze verbazingwekkende substantie heet hydroxy-citroenzuur, een extract van een Aziatische heester, genaamd ‘garcinia gambogia’. Hydroxy-citroenzuur vertraagt de productie van acetyl co-enzyme A en brengt het niveau van de aanwezige vetzuren (de bouwstenen van vet) in het lichaam omlaag. De nieuwe Fitshape Super Fat Burners hebben een optimale dosering van het hydroxy-citroenzuur in de capsules. Aanbevolen hoeveelheid: 3x daags 1 capsule voor of tijdens de maaltijd met water of vruchtensap innemen. Verkrijgbaar in verpakkingen van 60 capsules.

Afmetingen

Hoogte: 10.5 cm
Breedte: 5.5 cm
Diepte: 5.5 cm

Lees meer
Fitshape Super Fat Burners Capsules (met Hca)
Fitshape Super Fat Burners Capsules (met Hca)
€ 16,98