main menu-icon
kerst 2019 tickertape
KOOLHYDRATENBLOCKERS

XLS Medical Max Strength Poedersticks

3 5 5 4
|
XLS Medical Max Strength Poedersticks
60stuks
€ 89,95
€ 85,49
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 17

Productomschrijving

XLS Medical Max Strength Poedersticks

XL-S Medical Max Strength vermindert de calorieopname uit de belangrijkste voedingsstoffen: complexe koolhydraten, eenvoudige suikers en vet in de voeding. Het bevat Clavitanol™, een gepatenteerd, natuurlijk complex dat de afbraak van deze voedingsstoffen in calorieën afremt en de absorptie beperkt. Dit resulteert in een verminderde inname van calorieën, waardoor u meer afvalt dan bij alleen een gebalanceerd voedingspatroon en lichaamsbeweging. Het is wetenschappelijk bewezen. Bovendien zorgt het voor een lagere bloedsuikerspiegel, waardoor het verlangen naar voeding afneemt en de bloedsuikerspiegel stabieler blijft. Het wordt goed verdragen en het bevat geen kunstmatige kleurstoffen, zout of conserveermiddelen.

Vermindert calorieopname uit koolhydraten, suikers en vetten. , Voor de behandeling en preventie van overgewicht &, algemene gewichtsbeheersing. , Wetenschappelijk bewezen effectief., Goed te verdragen., Gemaakt met Clavitanol.

Neem één (1) stick in 30 minuten vóór de twee (2) belangrijkste dagelijkse maaltijden. De sticks zijn klaar voor gebruik. Leeg de inhoud van de stick direct in de mond en slik door. Meng de inhoud voor het innemen NIET met vloeistof. Indien gewenst kan na inname, wel direct vloeistof gedronken worden. XL-S Medical Max Strength is ook een handig hulpmiddel om gewichtstoename te voorkomen, gebruik het 30 minuten voor een calorierijke maaltijd.

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing

Afmetingen

Hoogte: 11 cm
Breedte: 9.7 cm
Diepte: 9 cm

Lees meer
XLS Medical Max Strength Poedersticks
XLS Medical Max Strength Poedersticks
€ 85,49