main menu-icon
AFVALLEN
Filter op
Sorteer op
Medisana Bs 430 Connect - Lichaamsanalyse Weegschaal
gratis bezorgd plaatje
 22%
korting

Medisana Bs 430 Connect - Lichaamsanalyse Weegschaal

Stuk
De Lichaamsanalyse weegschaal BS 430 connect meet meer dan uw lichaamsgewicht. Hij herkent automatisch tot maximaal 8 gebruikers en dankzij de zeer precieze RVS-meetsensoren worden lichaamsvet, lichaamsvocht en spiermassa nauwkeurig vastgesteld. De samenhang van deze factoren is cruciaal bij het behalen van de gewichtsdoelstellingen op een gezonde wijze en vormt een belangrijke begeleiding naar een efficienter fitnessprogramma. Het grote LCD-display met wit verlichte cijfers en helder blauwe achtergrondverlichting is ook bij mindere lichtomstandigheden optimaal afleesbaar. De BS 440 connect geeft nauwkeurige resultaten en toont deze op het heldere blauw verlichte scherm, maar zet deze gegevens naar wens tevens over via Bluetooth® naar de VitaDock® App voor iOS en Android en vervolgens naar VitaDockR Online.- Meting van gewicht, lichaamsvet en –vocht, aandeel spieren en botmassa, bepaling van de BMI-waarde, geintegreerde analyse caloriebehoefte (BMR).- Automatische herkenning van max. 8 gebruikers voor de weegschaal.- Bluetooth®-dataoverdracht naar de VitaDock+ App voor iOS en Android en naar VitaDock-Online.- Medisana staat voor kwaliteit en daarom verzekeren wij 3 jaar garantie!- Met VitaDock+ kunt u altijd en overal uw opgeslagen gegevens in de vorm van een overzichtelijk grafiek bekijken.- Eenvoudig door het intuïtieve menu navigeren.- Duidelijke weergave van de waarden per periode.Draag uw vitale gegevens eenvoudig over van de VitaDock+ App naar Vitadock® Online en u ontdek nog meer weergave en analyse-opties. Vitadock® Online van Medisana® stelt u in staat om uw eigen vitale gegevens veilig op te slaan, te evalueren en analyseren en te exporteren zoals bloeddruk, suikerwaarde, gewicht, temperatuur en activiteit. Daarnaast kunt u uw online opgeslagen waarden synchroniseren met de VitaDock+ App op meerdere iOS of Android-apparaten.
€ 69,90
€ 53,96
+
Soehnle Personenweegschaal Digitaal Shape Sense Control 200
nieuw plaatje

Soehnle Personenweegschaal Digitaal Shape Sense Control 200

Stuk
De Shape Sense Control 200 personenweegschaal van Soehnle..... een fitnesspartner waar u op kunt rekenen!De Soehnle Shape Sense control 200 lichaamsanalyse weegschaal is geschikt voor iedereen die fit wil worden en blijven. Met zijn eenvoudige bediening en uitgebreide functies is dit de perfecte analyseweegschaal voor fitness beginners.De Shape Sense Control 200 is ideaal voor het helpen van mensen die fit willen worden en fit willen blijven. Met zijn elegante witte platform en het extra dunne ontwerp voegt deze schaal voor lichaamsanalyse een stijlvol element toe aan uw badkamer. Naast het lichaamsvet- en het lichaamsvochtgehalte berekent de weegschaal zowel de spiermassa als de dagelijkse caloriebehoefte. Het biedt betrouwbaar toezicht op de voortgang van de training. De weegschaal herkent automatisch maximaal 8 personen zodat het hele gezin kan deelnemen. Het grote platform is gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas en alle waarden en gewicht worden weergegeven op het gemakkelijk af te lezen LCD-scherm.De weegschaal heeft een groot draagvermogen tot 180 kg (396 lb) en de gewichtsmeting wordt weergegeven in precieze stappen van 100 g (0,2 lb). De weegschaal springt automatisch aan wanneer u er op stapt en schakelt automatisch uit wanneer u klaar bent met wegen. Het veiligheidsglas en het kindveilige batterijcompartiment dat met schroeven is bevestigd benadrukken de hoge kwaliteit van deze weegschaal.1 CR2430 batterij is bij de levering inbegrepen.Belangrijkste kenmerken-  Max draagkracht 180 kg-  Keuze tussen kg / lb en st-  Meet gewicht, lichaamsvet, lichaamsvocht en spiermassa-  Vaststelling van de dagelijkse caloriebehoefte-  Ruimte voor 8 gebruikersprofielen-  Aangenaam groot weegplateau voor een stabiele positie-  Groot, zeer goed leesbare LCD display-  Automatische aan/uitschakeling-  Praktische step-on activering-  Extra plat design-  Antislip draagvoetjes-  Gebruiksklaar inclusief batterijen-  Kinderveilige batterijbehuizing-  Draagkracht: 180 kg-  Aanduiding: 100 gr-  Cijferhoogte display: 4,5 cm-  Kleur: Wit-  Materiaal: Veiligheidsglas / kunststof-  Maten: L32 x B32 x H2,1 cm-  Garantie: 3 jaar
€ 29,98
+
Soehnle Personenweegschaal Digitaal Style Sense Safe 100

Soehnle Personenweegschaal Digitaal Style Sense Safe 100

Stuk
De Style Sense Safe 100 personenweegschaal van Soehnle houdt uw voeten warm! Met het elegante witte ontwerp ziet de digitale personenweegschaal Style Sense Safe 100 er altijd goed uit, in iedere badkamer. Het extra platte, anti-slip platform is gemaakt van hoogwaardig kunststof en creëert een aangenaam warm gevoel voor uw voeten. De meting wordt weergegeven in precieze stappen van 100 g/0,2 lb op het gemakkelijk af te lezen LCD-scherm. De weegschaal springt automatisch aan wanneer u er op stapt en schakelt automatisch uit wanneer u klaar bent met wegen. Het veiligheidsglas en het kindveilige batterijcompartiment dat met schroeven is bevestigd benadrukken de hoogwaardige kwaliteit van deze weegschaal. 1 CR2430 batterij is bij de levering inbegrepen. • Het hoogwaardige kunststof plateau is aangenaam warm en voorkomt uitglijden• Lcd-display voor gemakkelijk aflezen van het gewicht. De cijfers zijn 3,5 cm hoog• Extra vlak design voor een bijzonder veilige opstap• Comfortabel wegen op handig groot weegplateau• Zeer hoge draagkracht tot een maximaal gewicht van 180 kg, met 100-grams-schaalverdeling• Comfortabele, automatische inschakeling van de weegschaal, meteen als je erop stapt• Zeer energiezuinig door de automatische uitschakelfunctie• Veilig dankzij de antislipvoetjes• Meteen startklaar: batterijen worden meegeleverd• De batterijen gaan bijzonder lang mee: langer dan twee jaar bij twee keer daags gebruik• Kinderveilig, vast te schroeven batterijvak• Gemakkelijk instelbare gewichtseenheid: kg, lb of st- Het display van de weegschaal is onverlicht- Batterij type: 1x CR2430 Batterij vervangenDe batterij kan vervangen worden door aan de achterkant van de weegschaal het schroefje los te draaien. Let erop dat je de goede batterij gebruikt.
€ 25,71
Vanaf 2 € 24,42 p/s
+