main menu-icon

Avent Dect Babyfoon Scd570

Helaas...

Dit product is niet meer leverbaar

Nee verkopen doen we niet graag. Maar soms kunnen we niet anders. Het product dat je zoekt, kunnen wij je helaas niet meer leveren, ook niet op korte termijn.

Productomschrijving

De betrouwbaarste verbinding met je baby

De Philips Avent SCD570/00 DECT-babyfoon geeft je volledige gemoedsrust. Dankzij de betrouwbaarste verbinding in combinatie met glashelder geluid, temperatuursensor, een kalmerend nachtlampje en slaapliedjes weet je zeker dat alles goed gaat met je baby. Gegevenscodering zorgt voor een veilige verbinding, zodat alleen jij je baby kunt horen.

Gegarandeerd storingsvrij dankzij DECT
Dankzij de DECT-technologie ben je er zeker van dat andere zendapparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons, geen storing veroorzaken. Gegevenscodering zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat alleen jij je baby kunt horen.

Perfect helder geluid
Ieder lachje, murmeltje en hikje klinkt bijzonder duidelijk. De DECT-technologie (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) zorgt voor kristalhelder geluid van hoge kwaliteit, zodat je je baby altijd kunt horen.

Slimme ECO-modus
De unieke slimme ECO-modus minimaliseert automatisch het zendvermogen en vergroot de batterijlevensduur. Hoe dichter je bij je baby bent, des te minder vermogen er nodig is voor een perfecte verbinding.

5 LED-lampjes met geluidsactivering
De lampjes gaan branden om aan te geven hoe hard het geluid in de babykamer is, zelfs als het geluid van de ouderunit is gedempt.

Altijd bereikbaar
De ouderunit waarschuwt je als je monitor buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is en helpt je ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent met je baby.

Temperatuursensor
Met de temperatuursensor kun je het klimaat in de babykamer regelen. Je baby kan zijn lichaamstemperatuur niet zo goed regelen als jij, en een kleine schommeling in de temperatuur kan ervoor zorgen dat je baby onrustig wordt. Een speciale temperatuursensor waarschuwt je onmiddellijk via het digitale display op de ouderunit als het klimaat in de babykamer verandert.

Bereik van 330 m
Bereik binnenshuis tot 50 meter*, bereik buitenshuis tot 330 meter*.

Docking station
Met het basisstation kun je eenvoudig de ouderunit opladen.

Gebruiksduur tot 18 uur
Met de kleine oplaadbare ouderunit kun je je baby tot wel 18 uur draadloos in en om het huis horen voordat je de unit opnieuw moet opladen.

Trilalarm
Personaliseer de alarminstellingen en word gewaarschuwd door een stille en subtiele trilling van de ouderunit.

*Het bereik van de babyfoon hangt af van de omgeving en factoren die interferentie veroorzaken.

Kenmerken:
- Op afstand te activeren nachtlampje en slaapliedjes
- Houd contact met de terugspreekfunctie
- Bereik tot 330 meter
- Oplaadbare draadloze ouderunit
- Oplaadtijd: 10uur
- Automatische kanaalselectie
- Volumeregeling
- Automatische 'Geen bereik'-waarschuwing
- Batterij-oplaadindicatie
- Gevoeligheidsregeling
- Ontwikkelingsfases: 0 - 6 maanden
- Bereik gebruikstemperatuur: 10 - 40°C
- Bereik opslagtemperatuur: 10 - 40°C
- Stroomvoorziening: 220-240 V