main menu-icon
sinterklaas 2019 tickertape
BABYVOEDING
Filter op
Sorteer op
Biobim Lac 2 Zuigelingenvoeding Vanaf 6mnd Voordeelverpakking
gratis bezorgd plaatje
Biobim Lac 2 Zuigelingenvoeding Vanaf 6mnd Voordeelverpakking
6x450gra
Na borstvoeding adviseren de meeste deskundigen opvolgmelk voor een baby vanaf 6 maanden. Een baby van 6 maanden wordt ‘wakker’, actiever. Hij of zij krijgt ook specifieke voedingsbehoeften. Opvolgmelk BiobimLac 2 voldoet aan deze voedingsbehoeften.Leeftijd: vanaf 6 maandenBelangrijkBiobimLac 2 Opvolgmelk is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden tot tenminste 1 jaar. BiobimLac 2 kun je gebruiken als drinkmelk uit fles of als basis voor pap. BiobimLac 2 dient als onderdeel van een gevarieerde voeding. Als bijvoeding kun je bijvoorbeeld geven: Biobim groente- of Biobim fruithapje. Opvolgmelk is niet geschikt als vervanging van moedermelk gedurende de eerste zes maanden na de geboorte.Opvolgmelk dient te worden gebruikt op advies van onafhankelijke deskundigen die beroepsmatig verantwoordelijk zijn voor de zorg voor moeder en kind, op basis van de specifieke groei en ontwikkelingsbehoeften van de individuele zuigeling.BiobimLac 2 is een biologische opvolgmelk speciaal voor baby’s vanaf 6 maanden. Goede groei en ontwikkeling is belangrijk voor je baby. Na 6 maanden is de voedingsbehoefte van je baby verhoogd. BiobimLac 2 bevat de voedingsstoffen die je actiever wordende baby nodig heeft.Allergenenlijst:Glutenvrij, Tarwevrij, Kippenei eiwit vrij, Notenvrij, Zadenvrij, Geen suiker toegevoegd, Geen zout toegevoegd, Geen vlees.Ingrediënten:magere melkpoeder*, maltodextrine*, plantaardige olie*, zetmeel*, mineralen, vitaminen, bifidobacteriumcultuur, sporenelementen.* = biologisch
€ 46,99
+
Kabrita Gold 2 Opvolgmelk 6-12mnd
Kabrita Gold 2 Opvolgmelk 6-12mnd
800gr
De eerste opvolgmelk die Nederlandse geitenmelk combineert met een hedendaagse samenstelling.Kabrita 2 Opvolgmelk is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige geitenmelk uit Nederland. Het is verrijkt met vitamines, mineralen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals onverzadigde vetzuren (DHA & AA) en voedings vezels (GOS), zodat je kindje de benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.Kabrita 2 Opvolgmelk is geschikt voor babies van 6 t/m 12 maanden.Ingrediëntenlactose (melk), plantaardige oliën (sojaolie, zonnebloemolie, palmpitolie; met hoog sn-2 palmitinezuur olie), magere geitenmelkpoeder, geitenwei-eiwit concentraat (melk), glucose siroop solids, GOS - galacto-oligosachariden (melk), mineralen (tricalciumfosfaat, dicalciumfosfaat, tricalciumcitraat, calciumcarbonaat, ijzersulfaat, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat), visolie met DHA, AA-olie, cholinebitartraat, vitamines (ascorbinezuur, DL-α-tocoferylacetaat, D-calciumpantothenaat, nicotinamide, thiaminehydrochloride, riboflavine, retinylacetaat, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, fytomenadion, biotine, cholecalciferol, cobalamine), cholinechloride, taurine, meso-inositol, L-carnitine.Allergie informatie: Bevat melk en vis.Ingrediënten kunnen variëren tussen landen en regio's om te voldoen aan lokale wet- en regelgeving.VoedingsschemaTenzij anders voorgeschreven door je arts of consultatiebureau:Gebruik alleen het bijgevoegde schepje in het blik. Dosering voor 100 ml Kabrita Gold 2; voeg 3 afgestreken schepjes melkpoeder toe aan 90 ml water.- 6-12 maanden, 3 voedingen per 24 uur, 180 ml water, 6 schepjes.Stel in overleg met je arts of consultatiebureau een gevarieerde voeding samen voor je baby.BereidingBereid de voeding maximaal 1 uur voor gebruik. Was goed je handen voor het bereiden van de voeding.1. Kook de fles en speen circa 10 minuten om deze te sterilliseren.2. Vul de fles met de correcte hoeveelheid gekookt water dat is afgekoeld tot ongeveer 40°C.3. Voeg de aangegeven hoeveelheid afgestreken schepjes Kabrita Gold 2 toe aan het water.4. De fles sluiten en goed schudden totdat het poeder is opgelost. Controleer de temperatuur op de binnenkant van je pols.
€ 31,99
+
Loulouka Opvolgmelk 2 6-12 Maanden
Loulouka Opvolgmelk 2 6-12 Maanden
800gr
Loulouka Bio 2Opvolgmelk6-12 MaandenEen uitgebalanceerde en voedzame babyvoeding die vanaf 6 maanden tot 12 maanden geschikt is. Dit product is geschikt om uw baby over te laten gaan van borstvoeding op flesvoeding of als opvolging op de Loulouka zuigelingenmelk van stage 1. Deze biologische, zachte en goed samengestelde opvolgmelk is gemaakt met de beste biologische Zwitserse volle koemelk en bevat veel belangrijke vitaminen en mineralen (zoals ijzer, vitamine A, B12, C en D) die baby's nodig hebben om sterk en gezond te worden.-    Bevat kokosolie-    Geen palmolie-    Bevat volle melk / lactose-    Bevat wei-    Niet geschikt voor vegetariërs-    Geen noten of eieren toegevoegdAfmetingenHoogte: 19.3 cmBreedte: 12.3 cmDiepte: 12.7 cmBewaarvoorschriftenNa opening bewaren op een droge plaats bij kamertemperatuur. Niet in de koeling bewaren. Na openen 3 weken houdbaar.openen 3 weken houdbaar.Gebruiksaanwijzing1.    Was goed uw handen en steriliseer de fles, de speen en de ring gedurende 3-5 minuten in kokend water.2.    Kook vers drinkwater en laat het afkoelen tot ca. 40-50 C°. Giet de helft van het water in de fles. (zie het voedingsschema voor de juiste hoeveelheden)3.    Vul de meegeleverde maatlepel losjes met een dosering van het poeder en strijk dit glad met de rug van een mes. Doe de aanbevolen hoeveelheid melkpoeder in de fles. Sluit de fles en schud krachtig.4.    Voeg het resterende water toe en schudt weer een paar keer tot het poeder is opgelost. Laat dit afkoelen tot drinktemperatuur (ca.37°C). Controleer altijd de temperatuur van de melk voor het voeden.-    Lees goed de gebruiksaanwijzing en doseer uitsluitend de aangegeven hoeveelheden.-    Gebruik alleen de meegeleverde maatlepel.-    Het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing kan de gezondheid van uw baby schaden.-    Houdt u nauwkeurig aan de aangegeven dosering. De juiste dosering verhouding geeft uw baby altijd de voedingsstoffen die hij nodig heeft.-    De flesvoeding altijd vers bereiden. Geen restanten bewaren en hergebruiken.-    Niet verwarmen in de magnetron: gevaar voor oververhitting.
€ 17,62
+
Hero Baby 2 Standaard 6-10 Maanden Vanaf 6 Mnd
Hero Baby 2 Standaard 6-10 Maanden Vanaf 6 Mnd
800gram
Borstvoeding is de beste voeding voor je baby, maar er kan een moment komen waarop je overstapt op flesvoeding, of op een combinatie van borst- en flesvoeding. Hero Baby Standaard 2 is een opvolgmelk geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden.- 6+ maanden- 800 gramJe kindje maakt ontzettend veel stappen door en ontwikkelt zich razendsnel. Het eerste lachje, het ontdekken van zijn of haar handje, het zelfstandig zitten of het zetten van het eerste stapje. Als ouder is het elke keer bijzonder om te zien hoe je kindje zich ontwikkelt.Voeding & Ontwikkeling Voor een goede ontwikkeling is voeding erg belangrijk. Hero Baby Standaard 2 bevat voedingsstoffen zoals vitamine D*. Vitamine D draagt bij aan een goede ontwikkeling van de botten van je kindje.Advies vitamine DHet advies van het voedingscentrum is om alle kindjes van 0 tot 4 jaar altijd 10 microgram vitamine D extra te geven.Inhoud: 800 gr. (2 x 400 gr)Leeftijd: Vanaf 6 maanden – 10 maandenAantal flesjes: 27 flessen van 200 mlWij groeien met je meeTerwijl je kindje groeit, groeien wij met je mee. Zo hebben we voor kindjes vanaf 10 maanden Hero Baby Standaard 3. Voor oudere kindjes vanaf 1 en 2 jaar heeft Hero Baby Peutermelk 4 en 5 ontwikkeld.*Conform wetgeving opvolgmelkLet op!We hebben 2 soorten standaard Hero Baby voeding in ons assortiment:- Hero Baby Standaard in pak- Hero Baby Nutrasense® Standaard assortiment in blik.De voeding in pak is niet geschikt als navulling voor het blik.Door een verschil in samenstelling, is het raadzaam om deze 2 voedingen niet door elkaar te gebruiken.
€ 13,99
+
Toon meer producten