main menu-icon
WATER

Derma Eco Baby Babydoekjes

|
Derma Eco Baby Babydoekjes
 20%
korting
64st
€ 3,29
€ 2,62
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Derma Eco Baby Babydoekjes

Derma Eco Baby Babydoekjes zijn zachte en milieuvriendelijke doekjes die zowel geschikt zijn voor het schoonvegen van de billen bij een luierverschoning als voor het schoonmaken van de handjes en het gezichtje van de baby. Doordat de doekjes voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn, is dit een ideaal product om overal mee naartoe te nemen. Zo kunt u ook onderweg uw kindje op een prettige en comfortabele wijze schoonmaken.

Derma Eco Baby Babydoekjes:
- milieuvriendelijk en zeer zacht;
- ideaal voor thuis én onderweg;
- prettig en comfortabel in gebruik;
- ook geschikt voor handjes en gezicht.

Derma Eco Baby is een verantwoord, kindvriendelijk merk met milieuvriendelijke en vegan producten voor de dagelijkse verzorging van uw kindje. De producten zijn allemaal vrij van parfum, parabene en kleurstoffen, waardoor de kans op irritaties en allergieen minimaal is. Daarbij dragen de producten allemaal het label van de Deense Astma- en Allergievereniging, het label AllergyCertified, het Nordic Ecolabel en zijn door Ecocert als biologisch gecertificeerd.

Hoe te gebruiken?
Gebruik de babydoekjes bij het verversen van de luier als billendoekjes of als servet tijdens de maaltijden en telkens wanneer het nodig is. Haal één doekje uit de verpakking om uw baby schoon te maken. De gebruikte doekjes niet in het toilet gooien of doorspoelen, maar in de vuilbak werpen. Denk eraan de verpakking goed te sluiten na gebruik, zodat de doekjes niet uitdrogen.

Lees meer
Derma Eco Baby Babydoekjes
Derma Eco Baby Babydoekjes
€ 2,62