main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


FLESSEN SPENEN

Difrax Starters Set

3 5 5 4
|
Difrax Starters Set
 8%
korting
Per stuk
€ 29,99
€ 27,32
1 x Per stuk
1 x 27,32
€ 27,32
 
2 x Per stuk
2 x € 25,13
€ 50,26
Bespaar 8%
3 x Per stuk
3 x € 24,59
€ 73,77
Bespaar 10%
Aantal:
-
+
Vanwege het coronavirus iets langere levertijd op al onze producten.

Voorraad: 26

Productomschrijving

Difrax Starters Set

50 jaar ervaring. Nr.1 babymerk.

De Difrax Newborn Starterset is het ideale kraamcadeau en bestaat uit diverse babyproducten die de kleine nodig heeft. De Difrax S-babyfles met anti-koliek ventiel om darmkrampjes te voorkomen is de populairste babyfles van Nederland en door zijn mooie ergonomische vormgeving ondersteunt hij de natuurlijke houding van jou en je kleintje. Deze starterset bevat 4 S-flessen waarvan 2x 250ml en 2x 170ml.

Hiernaast bestaat het pakket uit 2 unieke fopspenen die speciaal ontwikkeld zijn voor pasgeboren. Beide hebben ze een vlindervormig schildje zodat het neusje vrij blijft, De dental speen bevordert de ontwikkeling van de kaak en het gehemelte en de natural speen wordt door zijn natuurlijke vorm makkelijker geaccepteerd.

Newborn Starterset bestaat uit:
- 2 x S-babyfles Natural 170 ml met flessenspeen
- 2 x S-babyfles Natural 250 ml met flessenspeen
- 1 x Fopspeen Natural Newborn
- 1 x Fopspeen Dental Newborn

Dit is een assorti product. U kunt uw voorkeur (kleur) aangeven, maar helaas kunnen wij niet garanderen welke u geleverd krijgt.

Afmetingen

Hoogte: 21.5 cm
Breedte: 29.5 cm
Diepte: 7 cm

Lees meer
Difrax Starters Set
Difrax Starters Set
€ 27,32