main menu-icon
sinterklaas 2019 tickertape

Sweetcare Ultradun Maxi Maat-4 Voordeelverpakking 210-Luiers

Helaas...

Dit product is niet meer leverbaar

Nee verkopen doen we niet graag. Maar soms kunnen we niet anders. Het product dat je zoekt, kunnen wij je helaas niet meer leveren, ook niet op korte termijn.

Productomschrijving

De nieuwe SweetCare ultradunne luier is maar liefst 40% dunner dan alle andere gangbare luiers in de markt. Zó dun dat baby’s meer bewegingsvrijheid en comfort hebben dan ooit. En wat te denken van de vele andere zorgzame en duurzame extra’s? Op de volgende pagina’s ontdekt u ze allemaal.
 
Een fluffless luier: dun én duurzaam
Het geheim van de SweetCare ultradunne luier zit aan de binnenkant. Normaal gesproken zitten daar donsachtige, pluizige ‘watten’ in: fluff. Gemaakt van gebleekte houtvezels van ongeveer een millimeter lang. Samen met zogenaamde SAP-korrels zorgen ze ervoor dat de babyplas wordt geabsorbeerd. SweetCare gebruikt echter een unieke, gepatenteerde techniek waardoor de wattenvulling overbodig wordt en we ook nog eens geen lijm meer hoeven te gebruiken om de watten bij elkaar te houden. De binnenzijde is namelijk voorzien van een structuur van kleine vierkantjes met alleen SAP-korrels en minuscule kanaaltjes. Een slimme oplossing waardoor de babyplas optimaal wordt geabsorbeerd.     

Een dunne luier die zorgt voor optimale bewegingsvrijheid
Natuurlijk stond bij de ontwikkeling van de SweetCare ultradunne luier ook het draagcomfort voor de baby centraal. Omdat we geen ‘watten’ meer gebruiken, ontstaat een extreem dunne luier met een ongekend grote absorptiekracht. De bekende natte massa die tussen de beentjes naar beneden zakt en die de baby met zich mee moet zeulen, is daarmee verleden tijd. Bovendien slaapt de baby hierdoor ook ‘s nachts lekker door. Ouders die kiezen voor deze dunne luier weten: mijn baby heeft altijd en overal het beste draagcomfort en optimale bewegings-vrijheid. Sterker nog: deze luier is zo dun dat het lijkt alsof hun dreumes onder zijn  kleding geen luier aan heeft!

Een dunne luier die dag en nacht zorgt voor zekerheid

Een lekkende luier. Met als gevolg een doorweekt rompertje en een baby die huilt. Dat wil niemand. De topkwaliteit van de SweetCare ultradunne luier voorkomt het allemaal en is dag en nacht de beste keuze. Overdag en ‘s nachts een verschillende luier omdoen? Nergens voor nodig. SweetCare zorgt ervoor dat ouders voortaan 24 uur per dag kunnen kiezen voor een betaalbare topluier die niet lekt, minder irritatie veroorzaakt, een optimale pasvorm heeft en ook nog eens bijdraagt aan een zorgzame, schone wereld.