main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Bambo Luier 4 L 7-14kg

Bambo Luier 4 L 7-14kg

48ST
Bambo Nature Luiers Maat 4 L zijn zachte, absorberende babyluiers voor baby's van 7 tot 14 kg. Deze luiers hebben een perfecte pasvorm, een flexibele tailleband en sluiten goed aan op het lichaam zodat lekken wordt vermeden terwijl uw baby zich lekker kan bewegen en de wereld om hem heen zorgeloos kan ontdekken. Daarbij zijn alle luiers van Bambo Nature 100% natuurlijk en dus vrij van parfum en parabenen waardoor luieruitslag wordt geminimaliseerd en de gevoelige babyhuid goed wordt beschermd. Bovendien zit er een verzadigingsindicator aan de buitenkant van de luier zodat u precies kunt zien wanneer deze verschoond dient te worden. Bambo Nature babyluiers zijn gecertificeerd door het Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, FSC™ (Forest Stewardship Counsil) en het EU Ecolabel (met uitzondering van de CE-gemarkeerde producten). Bambo Nature Luiers Maat 4 L:- voor baby's van 7-14 kg- absorberend en ademend- 100% natuurlijk en milieuvriendelijk- voldoen aan strenge milieu eisen- goede pasvorm, voorkomt lekken- geeft uw baby de nodige bewegingsvrijheid- voorzien van verzadigingsindicator- zonder parfum en parabenen- dermatologisch getestHoe te gebruiken? 1. Reinig het luiergebied.2. Plaats de luier onder het lichaam van de baby en pas de luier aan onder de navel.3.Trek de klittenband goed en pas deze symmetrisch aan.4. Stel indien nodig bij om een comfortabele pasvorm te garanderen. WaarschuwingenBij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen. Afvoeren met huishoudelijk afval.
€ 17,12
Vanaf 3 € 15,75 p/s
+
Bambo Luier 0 Premature

Bambo Luier 0 Premature

24ST
Bambo Nature Premature Luiers zijn zachte, absorberende babyluiers voor de allerkleinste (premature) baby's van 1 tot 3 kg met een speciale naveluitsparing dat ervoor zorgt dat de navel goed kan genezen omdat er zo lucht bij komt. Deze luiers hebben tevens een perfecte pasvorm, een flexibele tailleband en sluiten goed aan op het lichaam zodat lekken wordt vermeden. Daarbij zijn alle luiers van Bambo Nature 100% natuurlijk en dus vrij van parfum en parabenen waardoor luieruitslag wordt geminimaliseerd en de gevoelige babyhuid goed wordt beschermd. Bovendien zit er een verzadigingsindicator aan de buitenkant van de luier zodat u precies kunt zien wanneer deze verschoond dient te worden. Bambo Nature babyluiers zijn gecertificeerd door het Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, FSC™ (Forest Stewardship Counsil) en het EU Ecolabel (met uitzondering van de CE-gemarkeerde producten). Bambo Nature Premature Luiers:- voor (premature) baby's van 1-3 kg- voorzien van naveluitsparing wat lucht en vrijheid geeft aan de navel- absorberend en ademend- 100% natuurlijk en milieuvriendelijk- voldoen aan strenge milieu eisen- goede pasvorm, voorkomt lekken- voorzien van verzadigingsindicator- zonder parfum en parabenen- dermatologisch getestHoe te gebruiken? 1. Reinig het luiergebied. 2. Plaats de luier onder het lichaam van de baby en pas de luier aan onder de navel. 3.Trek de klittenband goed en pas deze symmetrisch aan. 4. Stel indien nodig bij om een comfortabele pasvorm te garanderen. WaarschuwingenBij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen. Afvoeren met huishoudelijk afval.
€ 9,63
+
Bambo Luier 3 M 4-8kg

Bambo Luier 3 M 4-8kg

28ST
Bambo Nature Luiers Maat 3 M zijn zachte, absorberende babyluiers voor baby's van 4 tot 8 kg. Deze luiers hebben een perfecte pasvorm, een flexibele tailleband en sluiten goed aan op het lichaam zodat lekken wordt vermeden terwijl uw baby zich lekker kan bewegen en de wereld om hem heen zorgeloos kan ontdekken. Daarbij zijn alle luiers van Bambo Nature 100% natuurlijk en dus vrij van parfum en parabenen waardoor luieruitslag wordt geminimaliseerd en de gevoelige babyhuid goed wordt beschermd. Bovendien zit er een verzadigingsindicator aan de buitenkant van de luier zodat u precies kunt zien wanneer deze verschoond dient te worden.  Bambo Nature babyluiers zijn gecertificeerd door het Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, FSC™ (Forest Stewardship Counsil) en het EU Ecolabel (met uitzondering van de CE-gemarkeerde producten).- Voor baby's van 4-8 kg- Absorberend en ademend- 100% natuurlijk en milieuvriendelijk- Goede pasvorm, voorkomt lekken- Geeft uw baby de nodige bewegingsvrijheid- Voorzien van verzadigingsindicator- Zonder parfum en parabenen- Dermatologisch getest Gebruik1. Reinig het luiergebied.2. Plaats de luier onder het lichaam van de baby en pas de luier aan onder de navel.3.Trek de klittenband goed en pas deze symmetrisch aan.4. Stel indien nodig bij om een comfortabele pasvorm te garanderen. IngrediëntenAbsorberende kern: Superabsorber (natriumpolyacrylaat, SAP), zuivere cellulosepluis, elementaire chloorvrije ECF. Onderlaag: polyester / co-polyester geïntegreerde acquisitiedistributielaag in toplaag, wit non-woven Non-woven: polypropyleen (PP) coverstock, permanent hydrofiel Beenmanchetten: PP non-woven aan de zijkanten, hydrofoob Elastics: Elastane (Lycra ® / Spandex), polyurethaan Backsheet: Ademend textiel backsheet (BTBS), polyethyleen (PE) folie, PP, calciumcarbonaat Kleefstof: Hotmelt (lijm) tussen lagen gespoten, op basis van kunsthars Tape: Siliconized PP tape, lijm, haken voor herpositionering Frontale tape: PE, PP Zijpanelen: gesiliconiseerd PP, PE, polystyreen-ethyleen / butyleen-styreen blokcopolymeer (SEBS)  WaarschuwingenBij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen. Afvoeren met huishoudelijk afval.
€ 9,63
+
Bambo Luier 4 L 7-14kg

Bambo Luier 4 L 7-14kg

24ST
Bambo Nature Luiers Maat 4 L zijn zachte, absorberende babyluiers voor baby's van 7 tot 14 kg. Deze luiers hebben een perfecte pasvorm, een flexibele tailleband en sluiten goed aan op het lichaam zodat lekken wordt vermeden terwijl uw baby zich lekker kan bewegen en de wereld om hem heen zorgeloos kan ontdekken. Daarbij zijn alle luiers van Bambo Nature 100% natuurlijk en dus vrij van parfum en parabenen waardoor luieruitslag wordt geminimaliseerd en de gevoelige babyhuid goed wordt beschermd. Bovendien zit er een verzadigingsindicator aan de buitenkant van de luier zodat u precies kunt zien wanneer deze verschoond dient te worden. Bambo Nature babyluiers zijn gecertificeerd door het Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, FSC™ (Forest Stewardship Counsil) en het EU Ecolabel (met uitzondering van de CE-gemarkeerde producten). Bambo Nature Luiers Maat 4 L:- voor baby's van 7-14 kg- absorberend en ademend- 100% natuurlijk en milieuvriendelijk- voldoen aan strenge milieu eisen- goede pasvorm, voorkomt lekken- geeft uw baby de nodige bewegingsvrijheid- voorzien van verzadigingsindicator- zonder parfum en parabenen- dermatologisch getestHoe te gebruiken? 1. Reinig het luiergebied.2. Plaats de luier onder het lichaam van de baby en pas de luier aan onder de navel.3.Trek de klittenband goed en pas deze symmetrisch aan.4. Stel indien nodig bij om een comfortabele pasvorm te garanderen. WaarschuwingenBij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen. Afvoeren met huishoudelijk afval.
€ 9,63
+
Bambo Luier 5 Xl 12-18kg

Bambo Luier 5 Xl 12-18kg

22ST
Bambo Nature Luiers Maat 5 XL zijn zachte, absorberende luiers voor baby's en peuters van 12 tot 18 kg. Deze luiers hebben een perfecte pasvorm, een flexibele tailleband en sluiten goed aan op het lichaam zodat lekken wordt vermeden terwijl uw kindje zich lekker kan bewegen en de wereld om hem heen zorgeloos kan ontdekken. Daarbij zijn alle luiers van Bambo Nature 100% natuurlijk en dus vrij van parfum en parabenen waardoor luieruitslag wordt geminimaliseerd en de gevoelige babyhuid goed wordt beschermd. Bovendien zit er een verzadigingsindicator aan de buitenkant van de luier zodat u precies kunt zien wanneer deze verschoond dient te worden. Bambo Nature babyluiers zijn gecertificeerd door het Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, FSC™ (Forest Stewardship Counsil) en het EU Ecolabel (met uitzondering van de CE-gemarkeerde producten). Bambo Nature Luiers Maat 5 XL:- voor baby's en peuters van 12-18 kg- absorberend en ademend- 100% natuurlijk en milieuvriendelijk- voldoen aan strenge milieu eisen- goede pasvorm, voorkomt lekken- geeft uw kindje de nodige bewegingsvrijheid- voorzien van verzadigingsindicator- zonder parfum en parabenen- dermatologisch getestHoe te gebruiken? 1. Reinig het luiergebied.2. Plaats de luier onder het lichaam van de baby en pas de luier aan onder de navel.3.Trek de klittenband goed en pas deze symmetrisch aan.4. Stel indien nodig bij om een comfortabele pasvorm te garanderen. WaarschuwingenBij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen. Afvoeren met huishoudelijk afval.
€ 9,63
+
Bambo Luier 3 M 4-8kg

Bambo Luier 3 M 4-8kg

52ST
Bambo Nature Luiers Maat 3 M zijn zachte, absorberende babyluiers voor baby's van 4 tot 8 kg. Deze luiers hebben een perfecte pasvorm, een flexibele tailleband en sluiten goed aan op het lichaam zodat lekken wordt vermeden terwijl uw baby zich lekker kan bewegen en de wereld om hem heen zorgeloos kan ontdekken. Daarbij zijn alle luiers van Bambo Nature 100% natuurlijk en dus vrij van parfum en parabenen waardoor luieruitslag wordt geminimaliseerd en de gevoelige babyhuid goed wordt beschermd. Bovendien zit er een verzadigingsindicator aan de buitenkant van de luier zodat u precies kunt zien wanneer deze verschoond dient te worden. Bambo Nature babyluiers zijn gecertificeerd door het Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, FSC™ (Forest Stewardship Counsil) en het EU Ecolabel (met uitzondering van de CE-gemarkeerde producten). Bambo Nature Luiers Maat 3 M:- voor baby's van 4-8 kg- absorberend en ademend- 100% natuurlijk en milieuvriendelijk- voldoen aan strenge milieu eisen- goede pasvorm, voorkomt lekken- geeft uw baby de nodige bewegingsvrijheid- voorzien van verzadigingsindicator- zonder parfum en parabenen- dermatologisch getestHoe te gebruiken? 1. Reinig het luiergebied.2. Plaats de luier onder het lichaam van de baby en pas de luier aan onder de navel.3.Trek de klittenband goed en pas deze symmetrisch aan.4. Stel indien nodig bij om een comfortabele pasvorm te garanderen. WaarschuwingenBij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen. Afvoeren met huishoudelijk afval.
€ 17,12
Vanaf 2 € 16,78 p/s
+
Bambo Luier 5 Xl 12-18kg

Bambo Luier 5 Xl 12-18kg

44ST
Bambo Nature Luiers Maat 5 XL zijn zachte, absorberende luiers voor baby's en peuters van 12 tot 18 kg. Deze luiers hebben een perfecte pasvorm, een flexibele tailleband en sluiten goed aan op het lichaam zodat lekken wordt vermeden terwijl uw kindje zich lekker kan bewegen en de wereld om hem heen zorgeloos kan ontdekken. Daarbij zijn alle luiers van Bambo Nature 100% natuurlijk en dus vrij van parfum en parabenen waardoor luieruitslag wordt geminimaliseerd en de gevoelige babyhuid goed wordt beschermd. Bovendien zit er een verzadigingsindicator aan de buitenkant van de luier zodat u precies kunt zien wanneer deze verschoond dient te worden.  Bambo Nature babyluiers zijn gecertificeerd door het Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, FSC™ (Forest Stewardship Counsil) en het EU Ecolabel (met uitzondering van de CE-gemarkeerde producten).Voor baby's en peuters van 12-18 kgAbsorberend en ademend100% natuurlijk en milieuvriendelijkGoede pasvorm, voorkomt lekkenGeeft uw kindje de nodige bewegingsvrijheidVoorzien van verzadigingsindicatorZonder parfum en parabenenDermatologisch getest Gebruik1. Reinig het luiergebied.2. Plaats de luier onder het lichaam van de baby en pas de luier aan onder de navel.3.Trek de klittenband goed en pas deze symmetrisch aan.4. Stel indien nodig bij om een comfortabele pasvorm te garanderen.  IngrediëntenAbsorberende kern: Superabsorber (natriumpolyacrylaat, SAP), zuivere cellulosepluis, elementaire chloorvrije ECF.  Onderlaag: polyester / co-polyester geïntegreerde acquisitiedistributielaag in toplaag, wit non-woven Non-woven: polypropyleen (PP) coverstock, permanent hydrofiel  Beenmanchetten: PP non-woven aan de zijkanten, hydrofoob Elastics: Elastane (Lycra ® / Spandex), polyurethaan Backsheet: Ademend textiel backsheet (BTBS), polyethyleen (PE) folie, PP, calciumcarbonaat Kleefstof: Hotmelt (lijm) tussen lagen gespoten, op basis van kunsthars Tape: Siliconized PP tape, lijm, haken voor herpositionering Frontale tape: PE, PP  Zijpanelen: gesiliconiseerd PP, PE, polystyreen-ethyleen / butyleen-styreen blokcopolymeer (SEBS)  WaarschuwingenBij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen. Afvoeren met huishoudelijk afval.
€ 18,19
Vanaf 2 € 17,64 p/s
+
Bambo Luier 6 Xxl 16-30kg

Bambo Luier 6 Xxl 16-30kg

40ST
Bambo Nature Luiers Maat 6 XXL zijn zachte, absorberende luiers voor peuters van 16 tot 30 kg. Deze luiers hebben een perfecte pasvorm, een flexibele tailleband en sluiten goed aan op het lichaam zodat lekken wordt vermeden terwijl uw kindje zich lekker kan bewegen en de wereld om hem heen zorgeloos kan ontdekken. Daarbij zijn alle luiers van Bambo Nature 100% natuurlijk en dus vrij van parfum en parabenen waardoor luieruitslag wordt geminimaliseerd en de gevoelige babyhuid goed wordt beschermd. Bovendien zit er een verzadigingsindicator aan de buitenkant van de luier zodat u precies kunt zien wanneer deze verschoond dient te worden. Bambo Nature babyluiers zijn gecertificeerd door het Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, FSC™ (Forest Stewardship Counsil) en het EU Ecolabel (met uitzondering van de CE-gemarkeerde producten).Voor peuters van 16-30 kgAbsorberend en ademend100% natuurlijk en milieuvriendelijkGoede pasvorm, voorkomt lekkenGeeft uw kindje de nodige bewegingsvrijheidVoorzien van verzadigingsindicatorZonder parfum en parabenenDermatologisch getest Gebruik1. Reinig het luiergebied.2. Plaats de luier onder het lichaam van de baby en pas de luier aan onder de navel.3.Trek de klittenband goed en pas deze symmetrisch aan.4. Stel indien nodig bij om een comfortabele pasvorm te garanderen.  IngrediëntenAbsorberende kern: Superabsorber (natriumpolyacrylaat, SAP), zuivere cellulosepluis, elementaire chloorvrije ECF.  Onderlaag: polyester / co-polyester geïntegreerde acquisitiedistributielaag in toplaag, wit non-woven Non-woven: polypropyleen (PP) coverstock, permanent hydrofiel  Beenmanchetten: PP non-woven aan de zijkanten, hydrofoob Elastics: Elastane (Lycra ® / Spandex), polyurethaan  Backsheet: Ademend textiel backsheet (BTBS), polyethyleen (PE) folie, PP, calciumcarbonaat Kleefstof: Hotmelt (lijm) tussen lagen gespoten, op basis van kunsthars Tape: Siliconized PP tape, lijm, haken voor herpositionering Frontale tape: PE, PP  Zijpanelen: gesiliconiseerd PP, PE, polystyreen-ethyleen / butyleen-styreen blokcopolymeer (SEBS)  WaarschuwingenBij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen. Afvoeren met huishoudelijk afval.
€ 18,19
Vanaf 2 € 17,64 p/s
+
Bambo Luierbroekjes Xl 12-18kg

Bambo Luierbroekjes Xl 12-18kg

19ST
Bambo Nature Luierbroekjes XL met een perfecte pasvorm zijn zachte, absorberende luierbroekjes voor kindjes van 12 tot 18 kg. Met deze comfortabel zittende broekjes kan uw kindje rustig oefenen om geen luier meer te dragen. Uw kindje kan dit broekje zo vaak mogelijk omlaag en omhoog trekken en zo zelf op het potje of naar de wc gaan. Deze 100% natuurlijke broekjes zijn vrij van parfum en parabenen waardoor luieruitslag wordt geminimaliseerd en de huid goed wordt beschermd. Tevens zijn de broekjes voorzien van een sterk vochtopnemende kern zodat eventuele ongelukjes prima op te vangen zijn. Bovendien zit er een verzadigingsindicator aan de buitenkant van het luierbroekje zodat u precies kunt zien wanneer deze verschoond dient te worden.Bambo Nature luierbroekjes zijn gecertificeerd door het Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, FSC™ (Forest Stewardship Counsil) en het EU Ecolabel (met uitzondering van de CE-gemarkeerde producten).Bambo Nature Luierbroekjes XL :- voor kindjes van 12-18 kg- voor het oefenen van zindelijkheid- sterk absorberende kern- 100% natuurlijk en milieuvriendelijk- voldoen aan strenge milieu eisen- goede pasvorm, voorkomt lekken- voorzien van verzadigingsindicator- zonder parfum en parabenen- dermatologisch getestWaarschuwingenBij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen. Afvoeren met huishoudelijk afval.  
€ 13,92
Vanaf 3 € 13,08 p/s
+