Filter op
Sorteer op
Bional Granufink Prosta Capsules
 35%
korting
Bional Granufink Prosta Capsules
120caps
Voor mannen- Overdag en ’s nachts minder vaak plassen- Minder aandrang- Minder nadruppelen- Voor een normale urinestraal- Beter uitplassen’s Nachts minder vaak plassen en blijven genieten van een ongestoorde nachtrustPlasproblemen zoals abnormaal vaak plassen (overdag en/of ’s nachts), nadruppelen en een zwakke urinestraal zijn vervelende problemen die in het dagelijks leven voor ongemak en onzekerheid kunnen zorgen. Deze klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Mannen die er last van hebben staan vaak nog volop in het leven en kunnen zich beperkt voelen in hun doen en laten. Veel mannen schamen zich voor hun klachten of denken dat er niets aan gedaan kan worden. Echter zijn de klachten in veel gevallen te behandelen!Bional Granufink Prosta is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van plasproblemen bij mannen. De unieke dosering actieve ingrediënten vermindert plasproblemen zoals het vaker moeten plassen (overdag en ’s nachts), nadruppelen, een zwakke urinestraal, het moeilijk kunnen ophouden van de plas en het onvolledig legen van de blaas. Zo kun je de dingen blijven doen die je graag doet.Probeer Bional Granufink Prosta 4 aaneengesloten weken en neem 3 capsules per dag. Zo voorzie je je lichaam van actieve ingrediënten die de klachten verminderen. Nadien is langdurig gebruik mogelijk. Indien je klachten binnen 7 dagen erger worden of na 4 weken niet minder zijn geworden, neem dan contact op met je huisarts.Lees voor gebruik altijd de bijsluiter!Bional Granufink is een traditioneel kruidengeneesmiddel. De indicatie is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring en niet op klinisch bewijs. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij kinderen en jongeren onder de 18 jaar. Indien je klachten binnen 7 dagen erger worden of na 4 weken niet minder zijn geworden, neem dan contact op met je huisarts.
€ 34,99
€ 22,43
Vanaf 3 € 21,76 p/s
+
Bional Prostavit Capsules *Bestekoop
 14%
korting
Bional Prostavit Capsules *Bestekoop
90caps
Bional Prostavit. Op oudere leeftijd kan de prostaat groter worden, dit kan het plassen beïnvloeden. Het behoud van een normale prostaatfunctie is daarom van belang. Bional Prostavit bevat pompoenpitolie dat goed is voor de prostaatfunctie en helpt om goed te kunnen blijven plassen.- Goed voor de prostaatfunctie1- Helpt om goed te blijven plassen11PompoenGebruiksaanwijzingAanbevolen gebruik per dagBional Prostavit is bedoeld voor gebruik door volwassen mannen. Neem 3 maal daags vóór de maaltijd 1 capsule in, met water. Houd dit ten minste 1 maand vol. Na de eerste maand kun je overstappen op een onderhoudsdosis van 1 tot 2 maal daags 1 capsule. Heb je een gevoelige maag? Neem de capsule dan tijdens de maaltijd in.Bional Prostavit is niet geschikt voor mensen die hun bloedcholesterolgehalte niet onder controle moeten houden.Tips• Fruit zoals blauwe bessen, frambozen, aardbeien, bramen en pruimen is goed voor je prostaatfunctie.Een dagdosering van 1-3 capsule(s) bevat:         Pompoenpitolie (Cucurbita pepo)     428-1284 mg     Brandnetelextract (Urtica spp.)                      100-300 mg     Kattenorenextract (Orthosiphon)         50-150 mg     Rode zonnehoedextract (Echinacea purpurea)     20-60 mg     Zaagpalmextract (Serenoa repens)          2,5-7,5 mg     Plantensterolen                                              60-180 mg     Magnesium (magnesiumoxide)          40-120 mg     11-32% ADH*Vitamine E (D-alfa-tocoferol)                          6,7-20,1 mg     56-167% ADH*Zink (zinkgluconaat)                                                  4-12 mg     40-120% ADH** ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
€ 24,99
€ 21,38
Vanaf 4 € 19,67 p/s
+
Bional Granufink Femina Capsules
 35%
korting
Bional Granufink Femina Capsules
120caps
Voor vrouwen- Minder urineverlies- Overdag en 's nachts minder vaak plassen- Minder aandrangMinder urineverlies en het gevoel van een ontspannen blaasgranufink 4 wekenEr zijn verschillende achterliggende redenen waardoor je als vrouw last kunt hebben van plasproblemen en urineverlies. Vrouwen die de overgang naderen hebben vaak last van ongewild urineverlies als gevolg van een plotselinge aandrang tot plassen die moeilijk te onderdrukken is. Jongere vrouwen kunnen tijdens en na hun zwangerschap last hebben van urineverlies, bijvoorbeeld als zij niezen, lachen, hoesten of sporten. Voor veel vrouwen komt dit als een complete verrassing en kunnen deze klachten een machteloos gevoel geven. Dit is echter in veel gevallen niet nodig. De meeste plasklachten en vormen van urineverlies zijn namelijk te behandelen.Bional Granufink Femina is het eerste zelfzorggeneesmiddel voor de behandeling van plasklachten en urineverlies bij vrouwen. De unieke combinatie van medicinale pompoenpitolie, sumakbastextract en hopextract vermindert ongewild urineverlies, een sterke (plotselinge) aandrang tot plassen en het vaker moeten plassen (overdag en ’s nachts). Zo kun je de dingen blijven doen die je graag doet.Probeer Bional Granufink Femina 4 aaneengesloten weken en neem 3 capsules per dag. Zo voorzie je je lichaam van actieve ingrediënten die de klachten verminderen. Nadien is langdurig gebruik mogelijk. Indien je klachten binnen 7 dagen erger worden of na 4 weken niet minder zijn geworden, neem dan contact op met je huisarts. Het gebruik van Bional Granufink Femina tijdens de zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden, omdat er geen gegevens zijn over het gebruik tijdens deze periode.Lees voor gebruik altijd de bijsluiter!Bional Granufink is een traditioneel kruidengeneesmiddel. De indicatie is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring en niet op klinisch bewijs. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij kinderen en jongeren onder de 18 jaar. Indien je klachten binnen 7 dagen erger worden of na 4 weken niet minder zijn geworden, neem dan contact op met je huisarts.
€ 34,99
€ 22,43
Vanaf 3 € 21,76 p/s
+
Toon meer producten