Filter op
Sorteer op
Care Plus Filtrix H2o Filterpen
 64%
korting
Care Plus Filtrix H2o Filterpen
Stuk
De Care Plus(R) Filtrix H²O FilterPen is een handzame waterfilter (weegt slechts 23 gram) in de vorm van een rietje dat gebruikt kan worden bij twijfel over de kwaliteit van het drinkwater. De FilterPen filtert bacteriën en protozoa uit het water door middel van microfiltratiemembranen. Deze membranen zijn de afgelopen jaren succesvol toegepast in de meest geavanceerde waterzuiverings-installaties. De capaciteit van de FilterPen is ca. 100 liter, voldoende voor een maand vakantie. Een verstopte FilterPen kan vervangen worden voor een nieuwe of gereinigd worden met behulp van de bijgeleverde schoonmaaktabletten en pipet. De FilterPen is handig voor in elke reisbagage en ideaal voor tropenreizen, buitensport, bergtochten, korte trips, zakenreizen en noodsituaties. Achtergrond informatie Techniek De FilterPen bevat 50 microfiltratiemembranen holle buisjes met elk een doorsnede van 0.8 mm. De buisjes zijn aan de onderkant dicht en aan de bovenkant open. Door te zuigen aan het mondstuk stroomt het water in de FilterPen door de wand van de buisjes naar boven. De wanden van de 50 membranen hebben samen een oppervlak van 190 cm2 (ongeveer gelijk aan twee bierviltjes). Dit membraanoppervlak werkt als een fijne, poreuze spons waarin micro-organismen vroeg of laat verstrikt raken. De membranen hebben een gemiddelde poriegrootte van 0,12 micrometer en een maximale poriegrootte van 0,2 micrometer. Wat verwijdert de FilterPen? De FilterPen microfiltratiemembranen houden alle protozoa en 99.9999% van alle relevante bacteriën tegen. De poriën zijn niet fijn genoeg om alle virussen tegen te houden (de kleine poriën die hiervoor nodig zijn zouden resulteren in een FilterPen waardoor je geen water meer kan zuigen). De meeste virussen hechten zich aan grotere deeltjes zoals bacteriën of protozoa die wel door de membranen in de FilterPen worden tegengehouden. In landen waar virussen in het water voorkomen is het echter raadzaam het water voor te behandelen met een desinfectiemiddel op basis van chloor of jodium, bijvoorbeeld Care Plus(R) Hadex(R). Ook chemische verontreinigingen worden niet door de FilterPen verwijderd.EANCODE: 8714024343006
€ 20,29
€ 7,12
+
Care Plus Travelset Mini 2-go
 21%
korting
Care Plus Travelset Mini 2-go
75ml
TRAVELSET MINI SPRAY 5 KEER 15 MLWie een grote (en ook verre) reis gaat maken, legt meestal een reisapotheek aan voor de nodige bescherming ter plaatsen tegen insecten én tegen de zon. Wie er minder ver of lang op uit trekt, dient zich evengoedte beschermen.  Daarom introduceerde Care Plus een erg handige Travelset die slechts 135 gram weegt en maximale bescherming biedt! Dankzij de handzame verpakking en het lage gewicht zit deze Travelset voortaan altijd in je tas of rugzak wanneer je er een dagje op uit trekt of spontaan een weekendje weg hebt gepland. Door de transparante verpakking kan deze Travelset ook zonder problemen mee in je handbagage wanneer je het vliegtuig neemt voor een citytrip of korte zonvakantie. De Travelset bevat 5 verschillende mini-sprays. Met één flesje van 15ml kan je ongeveer 100 keer sprayen!✓ Anti-Insect Deet 40% en Anti-Insect Natural spray beschermt jong en oud tegen insectenbeten ✓ Insect SOS spray werkt verzachtend, verkoelend en kalmerend bij gebruik na een insectensteek,  kwallenbeet of irritatie door brandnetels ✓ Sun Protection SPF30 beschermt tegen UV-straling INHOUD:ANTI-INSECT DEET 40%Biedt 8 uur bescherming tegen muggen en 4 uur tegen teken. Geschikt vanaf 13 jaar.ANTI-INSECT NATURALBiedt 4 tot 6 uur bescherming tegen muggen, teken en knutten en ook gebruikt mag worden bij kinderen vanaf 3 maanden.INSECT SOSVerkoelt en kalmeert de huis na steken en betenSUN PROTECTION WATERPROOF SPF 30Een waterproof zonnespray met factor 30. Zeer geschikt voor de (gevoelige) kinderhuid.AFTER SUNVerzorgt en kalmeert de huid na blootstelling aan de zon.
€ 13,73
€ 10,76
+
Care Plus Sun Protection Face And Lip Factor(spf)50
50
Care Plus Sun Protection Face And Lip Factor(spf)50
4,8gram
Een 2-in-1 product -speciaal ontwikkeld voor de wintersport- met een hoge factor SPF 30 (hoge bescherming) in de lipbalsem èn SPF 50 (zeer hoge bescherming) in de crème. De kleine tube heeft een handig formaat en past gemakkelijk in de zak van een skibroek.De Care Plus® Sun Protection Face & Lip SPF 50 bevat naast de (zeer) hoge bescherming ook verzorgende en kalmerende eigenschappen. De crème kalmeert de huid dankzij o.a.- de Canadian Willowherb™- Cardiospermum halicacabum- Echium oil- elementen van de zonnebloem- Allantoïne- Bisabolol- en PanthenolDe lipbalsem is perfect geschikt om uw schrale of droge lippen te verzachten èn te beschermen tegen de beschadigende Uv-stralen van de zon. Met Vitamine E ter bescherming tegen invloeden van buitenaf en Shea Butter voor een voedende verzorging, is dit een ideaal huidverzorgingsproduct voor koude klimaten.Zonbeschermend 2-in-1 product in handige reistubeDe Sun Protection Face & Lip is ideaal voor een weekendje naar de zon. Het 2-in-1 product bespaart al extra ruimte en dankzij het handige formaat mag het gewoon mee in de handbagage. De reistube is ideaal om gezicht en lippen ook tijdens de reis te blijven verzorgen.30 minuten vóór blootstelling aan de zon zorgvuldig aanbrengen. Vermijd intensieve zon ( ±11.00 – 15.00 uur). Regelmatig herhalen. Het advies is om voor gebruik de gebruiksvoorwaarden te lezen.- (zeer) hoge UV-A / UV-B bescherming- Verzorgend èn kalmerend voor de huid- Prettige geur (parfum zonder allergenen)- Anti-oxidant (Vitamine E)
€ 11,25
Vanaf 4 € 10,58 p/s
+
Care Plus Deet Lotion 50%
Care Plus Deet Lotion 50%
50ml
Care Plus Deet Anti-Insect Lotion 50% is het sterkste insectwerendmiddel voor de huid. De werkzame stof is effectief tegen verschillende ziekte overbrengers, zoals (malaria)muggen en teken. DEET wordt geadviseerd voor bestemmingen waar een risico op malaria, dengue en gele koorts bestaat. DEET is geschikt voor alle bestemmingen, zowel ver weg, als dichterbij huis. Care Plus Deet Anti-Insect Lotion 50% biedt tot 10 uur bescherming tegen steken en beten. Hoe te gebruiken?Breng Care Plus Deet Anti-Insect Lotion 50% gelijkmatig aan met de palm van de hand. Voor bescherming in het gezicht, verdeel een kleine hoeveelheid van het insectwerendmiddel met de vingers over het gezicht. Was vervolgens de handen en breng het aan op de rug van de hand. Houd de vingers altijd vrij i.v.m. consumptie van eet- of drinkwaren. Breng bij kinderen het insectwerendmiddel niet aan op lichaamsdelen die gemakkelijk in contact kunnen komen met ogen of mond, bijvoorbeeld de handen en onderarmen. Bij gebruik overdag, breng het insectwerendmiddel tien minuten voor blootstelling aan direct zonlicht aan. In combinatie met een zonnebrandcrème brengt u 30 minuten voor blootstelling aan de zon eerst de zonnebrandcrème aan. Breng vervolgens 20 minuten later (en 10 minuten voor blootstelling aan de zon) het insectwerendmiddel aan. Was vervolgens de behandelde delen van de huid goed met water en zeep wanneer de bescherming niet langer nodig is of wanneer er bijwerkingen ontstaan.
€ 9,48
Vanaf 4 € 9,20 p/s
+
Toon meer producten