Filter op
Sorteer op
Davitamon Vitamine D Aquosum Baby *Bestekoop
 7%
korting
Davitamon Vitamine D Aquosum Baby *Bestekoop
25ml
Davitamon Vitamine D Aquosum is een voedingssupplement speciaal voor baby’s en kinderen. Baby’s, peuters en ook al wat oudere kinderen hebben extra vitamine D nodig. Bij kinderen in de groei vindt namelijk de opbouw van botten en tanden in een veel sneller tempo plaats dan na die tijd. Voldoende kalkopname en de daarvoor noodzakelijke vitamine D is goed voor de groei en ontwikkeling van de botten en van belang voor de opbouw van een sterk gebit.Advies GezondheidsraadDe Gezondheidsraad adviseert aan de volgende bevolkingsgroepen, naast de normale voeding, gedurende het hele jaar dagelijks 10 microgram extra vitamine D in te nemen:– alle kinderen van 0 tot 4 jaar– kinderen vanaf 4 jaar die onvoldoende buiten komen (minder dan 15 minuten per dag tussen 11.00 en 15.00 uur)– kinderen vanaf 4 jaar met een donkere huidskleur.* Goed voor de groei en ontwikkeling van de botten -    Vitamine D3 (cholecalciferol)* Goed voor sterke tanden -    Vitamine D3 (cholecalciferol)* Goed voor de weerstand -    Vitamine D3 (cholecalciferol)Referentie Inname (RI) vitamines en mineralen per dagdosering*Vitamines                                        RID3 (cholecalciferol)     10 µg     200% **Meer informatie over RI*RI = Referentie Inname volgens de Gezondheidsraad, voor volwassenen.**De Gezondheidsraad adviseert aan kinderen van 0 tot 4 jaar het hele jaar door 10 microgram (µg) extra vitamine D te gebruiken.Davitamon Vitamine D Aquosum is een voedingssupplement van Omega Pharma Nederland B.V. Rotterdam. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Verpakt onder beschermende atmosfeer.
€ 7,99
€ 7,36
Vanaf 6 € 6,92 p/s
+
Davitamon Femfit Overgang Vitamine Vrouw Tabletten
 13%
korting
Davitamon Femfit Overgang Vitamine Vrouw Tabletten
60tabl
Speciaal voor vrouwen in de overgang combineert Davitamon in Femfit Overgang vitamines, mineralen en het natuurlijke extract Cimicifuga racemosa. De samenstelling is zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op de specifieke behoeften van het vrouwenlichaam gedurende de overgang. Femfit Overgang helpt bij overgangsverschijnselen, is goed voor de weerstand, het energieniveau en het behoud van sterke botten en soepele spieren.- Helpt bij overgangsverschijnselen, zoals opvliegers en nachtelijk transpireren1- Goed voor de hormoonhuishouding2 en de gemoedstoestand3- Goed voor de weerstand4 en het energieniveau5 1. Helpt bij overgangsverschijnselen, zoals opvliegers en nachtelijk transpireren - Cimicifuga racemose extract (zilverkaars)2. Goed voor de hormoonhuishouding - Vitamine B6 en zink3. Goed voor de gemoedstoestand - Vitamine B1, B3, B6, B8, B11, B12, C en magnesium4. Goed voor de weerstand - Bètacaroteen, B6, B11, B12, C, D, koper, selenium, ijzer en zink5. Goed voor het energieniveau - Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, calcium, jodium, koper, magnesium, mangaan en ijzer6. Behoud van sterke botten - Vitamine C, D, K, calcium, mangaan en magnesiumOndersteunt het behoud van soepele spieren - Vitamine D, calcium en magnesiumGoed voor het ijzergehalte in het bloed - Bètacaroteen, B2 en CHelpt bij het gezond houden van de huid - Bètacaroteen, vitamine B2, B3, B8, C, jodium en zinkGoed voor het haar en de nagels - Selenium en zink
€ 18,46
€ 16,03
Vanaf 4 € 14,75 p/s
+
Davitamon Junior 3+ Kauwvitamines Omega 3 en Visolie Voor Kinderen
 50%
korting
Davitamon Junior 3+ Kauwvitamines Omega 3 en Visolie Voor Kinderen
60caps
Voor kinderen in de groei is het belangrijk om naast voldoende vitamines en mineralen ook voldoende omega-3 vetzuren binnen te krijgen. Een voedingssupplement met omega-3 vetzuur DHA kan hierbij helpen. Davitamon Junior 3+ Omega-3 Visolie is een combinatie van vitamines, mineralen en zuivere visolie met omega-3 vetzuren. Deze samenstelling is o.a. goed voor de weerstand, het geheugen en draagt bij aan het concentratie- en leervermogen.Goed voor de weerstand                                         Vitamine A, B6, B11, B12, C, D en zinkGoed voor de groei en ontwikkeling van de botten    Vitamine DGoed voor sterke tanden                                         Vitamine C en D- Goed voor het gezichtsvermogen    Omega-3 vetzuur DHA***- Draagt bij aan het leervermogen    Vitamine B1, B6, B11, B12, C en zink- Geheugen en concentratievermogen    Vitamine B1 B6, B11, B12, C en zink- Bouwsteen voor de hersenen                      Omega-3 vetzuur DHA***Referentie Inname (RI) vitamines en mineralen per dagdosering van 2 kauwcapsules*Vitamines                                          RIA     400 µg     50%B1     0,5 mg     45%B2     0,7 mg     50%B6     0,7 mg     50%B11 (foliumzuur)     150 µg     75%B12     1,3 µg     52%C     12 mg     15%D3 (cholecalciferol)     10 µg     200% **E     7,2 mg     60%K     20 µg     27%Mineralen    RIMangaan     0,6 mg     30%Zink     3 mg     30%OverigOmega-3 vetzuren:     1020 mg     ***Waarvan EPA     153 mg     Waarvan DHA     97 mg     Meer informatie over RI*RI = Referentie Inname volgens de Gezondheidsraad.**De Gezondheidsraad adviseert aan kinderen tot 4 jaar het hele jaar door 10 microgram extra vitamine D te gebruiken*** Bij dagelijkse inname van 200 mg DHA in aanvulling op de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voor Omega-3 vetzuren voor volwassenen (250 mg DHA en EPA)Voor kinderen vanaf 9 jaar is er een calcium advies van 1100 mg per dag. Dit komt overeen met 2 calcium gummies/tabletten per dag.Davitamon Junior 3-12 Omega-3 Visolie is een voedingssupplement met zoetstoffen van Omega Pharma Nederland B.V. Rotterdam. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.
€ 15,99
€ 7,98
Vanaf 5 € 7,74 p/s
+
Davitamon Vitamine B Tekort Complex Forte Dragees Tabletten
 50%
korting
Davitamon Vitamine B Tekort Complex Forte Dragees Tabletten
100drag
- Helpt bij vermoeidheid - Bij herstel van ziekte en zware inspanningen - Bij vitamine B tekort - Voor gezonde haren en huid en sterke nagelsMeer infoDavitamon B-Complex Forte bevat per dragee 200% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitamine B. Davitamon B-Complex forte is een krachtig en compleet vitamine B voedingssupplement met biergist. Biergist (Saccharomyces cerevisiae) is van nature rijk aan een aantal vitamines uit het B-complex. Het vitamine Bcomplex is een verzamelnaam voor acht verschillende B vitamines: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11 en B12. Ze zijn allemaal verenigd in Davitamon B-Complex forte en hebben verschillende functies. Zo helpen de vitamines B2, B3, B5, B6, B11 en B12 bij vermoeidheidsverschijnselen en zijn de vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 van belang om je energieniveau en energiestofwisseling dagelijks op peil te houden. Vitamine B2, B3 en B8 ondersteunen het behoud van een gezonde huid. En vitamine B8 draagt bij aan een goede conditie van de haren. Om voldoende vitamine B12 met de voeding binnen te krijgen, is het belangrijk regelmatig dierlijke producten te gebruiken, zoals vlees, vis, melk(producten), kaas en eieren. Plantaardige producten bevatten namelijk geen vitamine B12. Mensen die geen dierlijke producten gebruiken, kunnen daarom een extra behoefte hebben aan een vitamine B12. Davitamon B-Complex forte bevat vitamine B12 en is geschikt als aanvulling op een vegetarische en veganistische levensstijl.Aanbevolen gebruik per dag1 dragee per dagBij voorkeur na de maaltijdDavitamon wil iedereen die zijn best doet om gezond te leven hier graag een handje bij helpen. Op iedere leeftijd, in alle levensfases. Dat doet Davitamon al sinds 1928. Wanneer je jong bent, heb je een andere vitamine- en mineralenbehoefte dan wanneer je ouder bent. Daarom zijn de vitamine producten van Davitamon een passende aanvulling op de dagelijkse voeding, voor iedereen die wel wat extra's kan gebruiken.
€ 8,99
€ 4,46
+
Davitamon Vitamine D 50 Plus Smelt
 13%
korting
Davitamon Vitamine D 50 Plus Smelt
130tabl
- Voorziet in de verhoogde behoefte aan vitamine D bij 50-plussers - Voor het behoud van sterke botten - Verkrijgbaar in verpakking van 250 tabletjes met citroensmaak - Draagt bij aan een gezonde levensstijlDavitamon D 50+ voorziet volwassenen vanaf 50 jaar op een flexibele manier in de verhoogde behoefte aan vitamine D. De voeding levert gemiddeld namelijk minder vitamine D dan de aanbevolen hoeveelheid van de Gezondheidsraad. Daarom wordt een vitamine D supplement geadviseerd voor vrouwen vanaf 50 jaar en mannen vanaf 60 jaar.Behoud van sterke botten Vitamine D speelt een belangrijke rol bij het behoud van stevige botten en tanden. Vitamine D zit in vette vis en margarine, halvarine en bak- en braadproducten. Vitamine D wordt ook deels in uw huid aangemaakt onder invloed van buitenlicht. Bij het ouder worden gaat dit vermogen echter achteruit. Daarom geldt: hoe ouder u bent, hoe meer vitamine D u nodig heeft. Davitamon D 50+ bevat per tablet 2,5 microgram vitamine D, waarmee u op een flexibele manier kunt voorzien in deze verhoogde behoefte aan vitamine D. U kunt Davitamon D 50+ gebruiken naast een multivitamine. Davitamon D50+ verhoogt de opname van calcium in de botten en helpt daarmee aan het behoud van sterke botten. Dosering Met 2 tabletjes per dag voorzien mensen tussen 50 en 60 jaar in hun dagelijkse behoefte. Bent u ouder dan 60, heeft u een donkere huidskleur of komt u niet elke dag buiten? Dan kan het zijn dat u meer tabletjes nodig heeft. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D volgens de Gezondheidsraad is: 51-60 jaar: 5 microgram (= 2 tabletjes) 61-70 jaar: 7,5 microgram (= 3 tabletjes) Vanaf 71: 12,5 microgram (= 5 tabletjes) Voor mensen met een donkere huidskleur of die weinig buiten komen (minder dan een kwartier per dag met handen en gezicht onbedekt): 51-70: 10 microgram (= 4 tabletjes) Vanaf 71: 15 microgram (= 6 tabletjes) Gebruikt u nog een ander product uit de Davitamon Actifit 50+ range? Daarin zit, afhankelijk van het gebruik en het soort product, 2,5 tot 5 microgram vitamine D. U kunt zelf uitrekenen hoeveel tabletjes Davitamon D 50+ u per dag erbij kunt gebruiken.
€ 15,99
€ 13,88
Vanaf 5 € 12,77 p/s
+
Davitamon Huid Haar Nagels
 48%
korting
Davitamon Huid Haar Nagels
56tabl
- Conditie van huid, haar en nagels1  - Goed voor collageenvorming, wat belangrijk is voor de huid2- Behoud van sterke en glanzende haren3 Vitamines    B11    B2    B3    B5    B8    CMineralen & overig    Magnesium    Calcium    Koper    ZinkDavitamon Huid Haar Nagels – voor schoonheid van binnenuitDavitamon Huid Haar Nagels ondersteunt gezond haar, een stralende huid en mooie sterke nagels. Het bevat zink wat bijdraagt aan het gezond houden van de huid, haar en nagels. Daarnaast bevat het een hoge dosering biotine (vitamine B8), wat goed is voor behoud van sterke, glanzende haren en helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat de stevigheid van de huid ondersteunt. Ook helpt vitamine C lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.Naast vitamines en mineralen bevat Davitamon Huid Haar Nagels ook 1000 mg kiezelaarde. Kiezelaarde, ook bekend als kiezelzuur, bestaat deels uit silicium. Silicium is van nature in het lichaam aanwezig.1 Conditie van huid, haar en nagels - Zink12 Goed voor collageenvorming, wat belangrijk is voor de huid - VitamineC23 Behoud van sterke en glanzende haren - BitamineB83, Zink3Referentie Inname (RI) vitamines en mineralen per tablet*Vitamines                RIVitamine B2         1,4 mg     100%Vitamine B3         32 mg     200%Vitamine B5         6 mg     100%vitamine B8 (biotine)     350 µg     700%Vitamine B11 (foliumzuur)     200 µg     100%Vitamine C         40 mg     50%Mineralen            RICalcium         120 mg     15%Koper         1000 µg     100%Magnesium     60 mg     16%Zink         5 mg     50%OverigKiezelaarde     1000 mg     waarvan silicium     400 mg     *RI = Referentie Inname volgens de Gezondheidsraad, voor volwassenen.Davitamon Elke Dag is een voedingssupplement van Omega Pharma Nederland B.V. Rotterdam. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar.
€ 14,99
€ 7,67
Vanaf 5 € 7,44 p/s
+
Davitamon Vitamine B Tekort Complex Forte Dragees Tabletten *Bestekoop
 50%
korting
Davitamon Vitamine B Tekort Complex Forte Dragees Tabletten *Bestekoop
200drag
- Helpt bij vermoeidheid - Bij herstel van ziekte en zware inspanningen- Voor gezonde haren en huid en sterke nagelsMeer info:Davitamon B-Complex Forte bevat per dragee 200% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitamine B. Davitamon B-Complex forte is een krachtig en compleet vitamine B voedingssupplement met biergist. Biergist (Saccharomyces cerevisiae) is van nature rijk aan een aantal vitamines uit het B-complex. Het vitamine Bcomplex is een verzamelnaam voor acht verschillende B vitamines: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11 en B12. Ze zijn allemaal verenigd in Davitamon B-Complex forte en hebben verschillende functies. Zo helpen de vitamines B2, B3, B5, B6, B11 (foliumzuur) en B12 bij vermoeidheidsverschijnselen en zijn de vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 van belang om je energieniveau en energiestofwisseling dagelijks op peil te houden. Vitamine B2, B3 en B8 ondersteunen het behoud van een gezonde huid. En vitamine B8 draagt bij aan een goede conditie van de haren. Om voldoende vitamine B12 met de voeding binnen te krijgen, is het belangrijk regelmatig dierlijke producten te gebruiken, zoals vlees, vis, melk(producten), kaas en eieren. Plantaardige producten bevatten namelijk geen vitamine B12. Mensen die geen dierlijke producten gebruiken, kunnen daarom een extra behoefte hebben aan een vitamine B12. Davitamon B-Complex forte bevat vitamine B12 en is geschikt als aanvulling op een vegetarische en veganistische levensstijl.Aanbevolen gebruik per dag1 dragee per dagBij voorkeur na de maaltijdDavitamon wil iedereen die zijn best doet om gezond te leven hier graag een handje bij helpen. Op iedere leeftijd, in alle levensfases. Dat doet Davitamon al sinds 1928. Wanneer je jong bent, heb je een andere vitamine- en mineralenbehoefte dan wanneer je ouder bent. Daarom zijn de vitamine producten van Davitamon een passende aanvulling op de dagelijkse voeding, voor iedereen die wel wat extra's kan gebruiken.
€ 14,99
€ 7,42
+
Davitamon Actifit 65 Plus Multivitamine
 12%
korting
Davitamon Actifit 65 Plus Multivitamine
70tabl
- Goed voor het energieniveau1- Goed voor de weerstand2- Goed voor behoud van sterke botten en spieren3Iedereen heeft vitamines nodig. Op elke leeftijd, in elke levensfase. Ook na uw 65ste kan de dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen anders zijn door veranderingen van het lichaam en uw eet- en leefpatroon. Davitamon Actifit 65+ is speciaal ontwikkeld voor volwassenen vanaf 65 jaar en voorziet in de dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen, aangevuld met ginseng in één tablet per dag.- Multivitamines met mineralen en ginseng voor volwassenen vanaf 65 jaar- Dagelijkse extra weerstand, een hoger energieniveau , Vitamine D, K en calcium voor sterke bottenMeer info:Speciaal voor volwassenen vanaf 65 jaar combineert Davitamon Actifit 65+ vitamines, mineralen en ginseng in 1 tablet per dag. Deze samenstelling zorgt voor dagelijkse extra weerstand, vitaliteit en energie en helpt de botten sterk te houden. De aanmaak van vitamine D door de huid onder invloed van zonlicht kan bij het ouder worden veranderen. De Gezondheidsraad adviseert vrouwen vanaf 50 jaar en mennen vanaf 70 jaar zodoende 10 microgram vitamine D per dag extra in te nemen. Vitamine D en K en calcium zijn van belang voor sterke botten. Daarom is het belangrijk dat u geen calcium tekort of tekort aan vitamine B of K heeft. Ginseng is een natuurlijk plantenextract dat het lichaam extra kracht, vitaliteit en energie geeft.Davitamon helpt u een actief en vitaal leven te behouden.Aanbevolen gebruik per dag1 tablet per dag met voldoende water innemen. Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Geschikt voor volwassenen vanaf 65 jaar.Davitamon wil iedereen die zijn best doet om gezond te leven hier graag een handje bij helpen. Op iedere leeftijd, in alle levensfases. Dat doet Davitamon al sinds 1928. Wanneer je jong bent, heb je een andere vitamine- en mineralenbehoefte dan wanneer je ouder bent. Daarom zijn de vitamine producten van Davitamon een passende aanvulling op de dagelijkse voeding, voor iedereen die wel wat extra's kan gebruiken.
€ 19,99
€ 17,41
Vanaf 4 € 16,02 p/s
+
Toon meer producten