Filter op
Sorteer op
Davitamon Vitamine D Aquosum Baby *Bestekoop
 7%
korting
Davitamon Vitamine D Aquosum Baby *Bestekoop
25ml
Davitamon Vitamine D Aquosum is een voedingssupplement speciaal voor baby’s en kinderen. Baby’s, peuters en ook al wat oudere kinderen hebben extra vitamine D nodig. Bij kinderen in de groei vindt namelijk de opbouw van botten en tanden in een veel sneller tempo plaats dan na die tijd. Voldoende kalkopname en de daarvoor noodzakelijke vitamine D is goed voor de groei en ontwikkeling van de botten en van belang voor de opbouw van een sterk gebit.Advies GezondheidsraadDe Gezondheidsraad adviseert aan de volgende bevolkingsgroepen, naast de normale voeding, gedurende het hele jaar dagelijks 10 microgram extra vitamine D in te nemen:– alle kinderen van 0 tot 4 jaar– kinderen vanaf 4 jaar die onvoldoende buiten komen (minder dan 15 minuten per dag tussen 11.00 en 15.00 uur)– kinderen vanaf 4 jaar met een donkere huidskleur.* Goed voor de groei en ontwikkeling van de botten -    Vitamine D3 (cholecalciferol)* Goed voor sterke tanden -    Vitamine D3 (cholecalciferol)* Goed voor de weerstand -    Vitamine D3 (cholecalciferol)Referentie Inname (RI) vitamines en mineralen per dagdosering*Vitamines                                        RID3 (cholecalciferol)     10 µg     200% **Meer informatie over RI*RI = Referentie Inname volgens de Gezondheidsraad, voor volwassenen.**De Gezondheidsraad adviseert aan kinderen van 0 tot 4 jaar het hele jaar door 10 microgram (µg) extra vitamine D te gebruiken.Davitamon Vitamine D Aquosum is een voedingssupplement van Omega Pharma Nederland B.V. Rotterdam. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Verpakt onder beschermende atmosfeer.
€ 7,99
€ 7,36
Vanaf 6 € 6,92 p/s
+
Davitamon Vitamine B Tekort Complex Forte Dragees Tabletten
 50%
korting
Davitamon Vitamine B Tekort Complex Forte Dragees Tabletten
100drag
- Helpt bij vermoeidheid - Bij herstel van ziekte en zware inspanningen - Bij vitamine B tekort - Voor gezonde haren en huid en sterke nagelsMeer infoDavitamon B-Complex Forte bevat per dragee 200% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitamine B. Davitamon B-Complex forte is een krachtig en compleet vitamine B voedingssupplement met biergist. Biergist (Saccharomyces cerevisiae) is van nature rijk aan een aantal vitamines uit het B-complex. Het vitamine Bcomplex is een verzamelnaam voor acht verschillende B vitamines: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11 en B12. Ze zijn allemaal verenigd in Davitamon B-Complex forte en hebben verschillende functies. Zo helpen de vitamines B2, B3, B5, B6, B11 en B12 bij vermoeidheidsverschijnselen en zijn de vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 van belang om je energieniveau en energiestofwisseling dagelijks op peil te houden. Vitamine B2, B3 en B8 ondersteunen het behoud van een gezonde huid. En vitamine B8 draagt bij aan een goede conditie van de haren. Om voldoende vitamine B12 met de voeding binnen te krijgen, is het belangrijk regelmatig dierlijke producten te gebruiken, zoals vlees, vis, melk(producten), kaas en eieren. Plantaardige producten bevatten namelijk geen vitamine B12. Mensen die geen dierlijke producten gebruiken, kunnen daarom een extra behoefte hebben aan een vitamine B12. Davitamon B-Complex forte bevat vitamine B12 en is geschikt als aanvulling op een vegetarische en veganistische levensstijl.Aanbevolen gebruik per dag1 dragee per dagBij voorkeur na de maaltijdDavitamon wil iedereen die zijn best doet om gezond te leven hier graag een handje bij helpen. Op iedere leeftijd, in alle levensfases. Dat doet Davitamon al sinds 1928. Wanneer je jong bent, heb je een andere vitamine- en mineralenbehoefte dan wanneer je ouder bent. Daarom zijn de vitamine producten van Davitamon een passende aanvulling op de dagelijkse voeding, voor iedereen die wel wat extra's kan gebruiken.
€ 8,99
€ 4,46
+
Davitamon Vitamine D 50 Plus Smelt
 13%
korting
Davitamon Vitamine D 50 Plus Smelt
130tabl
- Voorziet in de verhoogde behoefte aan vitamine D bij 50-plussers - Voor het behoud van sterke botten - Verkrijgbaar in verpakking van 250 tabletjes met citroensmaak - Draagt bij aan een gezonde levensstijlDavitamon D 50+ voorziet volwassenen vanaf 50 jaar op een flexibele manier in de verhoogde behoefte aan vitamine D. De voeding levert gemiddeld namelijk minder vitamine D dan de aanbevolen hoeveelheid van de Gezondheidsraad. Daarom wordt een vitamine D supplement geadviseerd voor vrouwen vanaf 50 jaar en mannen vanaf 60 jaar.Behoud van sterke botten Vitamine D speelt een belangrijke rol bij het behoud van stevige botten en tanden. Vitamine D zit in vette vis en margarine, halvarine en bak- en braadproducten. Vitamine D wordt ook deels in uw huid aangemaakt onder invloed van buitenlicht. Bij het ouder worden gaat dit vermogen echter achteruit. Daarom geldt: hoe ouder u bent, hoe meer vitamine D u nodig heeft. Davitamon D 50+ bevat per tablet 2,5 microgram vitamine D, waarmee u op een flexibele manier kunt voorzien in deze verhoogde behoefte aan vitamine D. U kunt Davitamon D 50+ gebruiken naast een multivitamine. Davitamon D50+ verhoogt de opname van calcium in de botten en helpt daarmee aan het behoud van sterke botten. Dosering Met 2 tabletjes per dag voorzien mensen tussen 50 en 60 jaar in hun dagelijkse behoefte. Bent u ouder dan 60, heeft u een donkere huidskleur of komt u niet elke dag buiten? Dan kan het zijn dat u meer tabletjes nodig heeft. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D volgens de Gezondheidsraad is: 51-60 jaar: 5 microgram (= 2 tabletjes) 61-70 jaar: 7,5 microgram (= 3 tabletjes) Vanaf 71: 12,5 microgram (= 5 tabletjes) Voor mensen met een donkere huidskleur of die weinig buiten komen (minder dan een kwartier per dag met handen en gezicht onbedekt): 51-70: 10 microgram (= 4 tabletjes) Vanaf 71: 15 microgram (= 6 tabletjes) Gebruikt u nog een ander product uit de Davitamon Actifit 50+ range? Daarin zit, afhankelijk van het gebruik en het soort product, 2,5 tot 5 microgram vitamine D. U kunt zelf uitrekenen hoeveel tabletjes Davitamon D 50+ u per dag erbij kunt gebruiken.
€ 15,99
€ 13,88
Vanaf 5 € 12,77 p/s
+
Davitamon Huid Haar Nagels
 48%
korting
Davitamon Huid Haar Nagels
56tabl
- Conditie van huid, haar en nagels1  - Goed voor collageenvorming, wat belangrijk is voor de huid2- Behoud van sterke en glanzende haren3 Vitamines    B11    B2    B3    B5    B8    CMineralen & overig    Magnesium    Calcium    Koper    ZinkDavitamon Huid Haar Nagels – voor schoonheid van binnenuitDavitamon Huid Haar Nagels ondersteunt gezond haar, een stralende huid en mooie sterke nagels. Het bevat zink wat bijdraagt aan het gezond houden van de huid, haar en nagels. Daarnaast bevat het een hoge dosering biotine (vitamine B8), wat goed is voor behoud van sterke, glanzende haren en helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat de stevigheid van de huid ondersteunt. Ook helpt vitamine C lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.Naast vitamines en mineralen bevat Davitamon Huid Haar Nagels ook 1000 mg kiezelaarde. Kiezelaarde, ook bekend als kiezelzuur, bestaat deels uit silicium. Silicium is van nature in het lichaam aanwezig.1 Conditie van huid, haar en nagels - Zink12 Goed voor collageenvorming, wat belangrijk is voor de huid - VitamineC23 Behoud van sterke en glanzende haren - BitamineB83, Zink3Referentie Inname (RI) vitamines en mineralen per tablet*Vitamines                RIVitamine B2         1,4 mg     100%Vitamine B3         32 mg     200%Vitamine B5         6 mg     100%vitamine B8 (biotine)     350 µg     700%Vitamine B11 (foliumzuur)     200 µg     100%Vitamine C         40 mg     50%Mineralen            RICalcium         120 mg     15%Koper         1000 µg     100%Magnesium     60 mg     16%Zink         5 mg     50%OverigKiezelaarde     1000 mg     waarvan silicium     400 mg     *RI = Referentie Inname volgens de Gezondheidsraad, voor volwassenen.Davitamon Elke Dag is een voedingssupplement van Omega Pharma Nederland B.V. Rotterdam. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar.
€ 14,99
€ 7,67
Vanaf 5 € 7,44 p/s
+
Davitamon Vitamine B Tekort Complex Forte Dragees Tabletten *Bestekoop
 50%
korting
Davitamon Vitamine B Tekort Complex Forte Dragees Tabletten *Bestekoop
200drag
- Helpt bij vermoeidheid - Bij herstel van ziekte en zware inspanningen- Voor gezonde haren en huid en sterke nagelsMeer info:Davitamon B-Complex Forte bevat per dragee 200% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitamine B. Davitamon B-Complex forte is een krachtig en compleet vitamine B voedingssupplement met biergist. Biergist (Saccharomyces cerevisiae) is van nature rijk aan een aantal vitamines uit het B-complex. Het vitamine Bcomplex is een verzamelnaam voor acht verschillende B vitamines: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11 en B12. Ze zijn allemaal verenigd in Davitamon B-Complex forte en hebben verschillende functies. Zo helpen de vitamines B2, B3, B5, B6, B11 (foliumzuur) en B12 bij vermoeidheidsverschijnselen en zijn de vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 van belang om je energieniveau en energiestofwisseling dagelijks op peil te houden. Vitamine B2, B3 en B8 ondersteunen het behoud van een gezonde huid. En vitamine B8 draagt bij aan een goede conditie van de haren. Om voldoende vitamine B12 met de voeding binnen te krijgen, is het belangrijk regelmatig dierlijke producten te gebruiken, zoals vlees, vis, melk(producten), kaas en eieren. Plantaardige producten bevatten namelijk geen vitamine B12. Mensen die geen dierlijke producten gebruiken, kunnen daarom een extra behoefte hebben aan een vitamine B12. Davitamon B-Complex forte bevat vitamine B12 en is geschikt als aanvulling op een vegetarische en veganistische levensstijl.Aanbevolen gebruik per dag1 dragee per dagBij voorkeur na de maaltijdDavitamon wil iedereen die zijn best doet om gezond te leven hier graag een handje bij helpen. Op iedere leeftijd, in alle levensfases. Dat doet Davitamon al sinds 1928. Wanneer je jong bent, heb je een andere vitamine- en mineralenbehoefte dan wanneer je ouder bent. Daarom zijn de vitamine producten van Davitamon een passende aanvulling op de dagelijkse voeding, voor iedereen die wel wat extra's kan gebruiken.
€ 14,99
€ 7,42
+
Davitamon Energie Kauwvitamines Bosvruchten
 13%
korting
Davitamon Energie Kauwvitamines Bosvruchten
40ktabl
- Hoog gehalte aan vitamines met mineralen voor volwassenen- Extra energie bij vermoeidheid.- Zonder water in te nemen.- Dé oplossing voor magnesiumtekort en vitaminetekort  Meer info:Davitamon Extra Energie Kauwvitamines.In sommige situaties, zoals bij vermoeidheid, drukke perioden of lusteloze gevoelens, kan het lichaam een verhoogde behoefte aan extra energie hebben. Deze vitamine tabletten bevatten een hoog gehalte aan vitamines die je extra energie bij vermoeidheid geven. Davitamon Extra Energie KauwVitamines zijn lekker en gemakkelijk. Lekker vanwege de vruchtensmaak. Gemakkelijk, omdat je ze zonder water in kunt nemen. De kauwvitamines zijn verkrijgbaar in de lekkere vruchtensmaken bosvruchten en multivruchten.Hoog gehalte aan vitaminesVitamine B-complex, C en E: min.200% ADH per dagdosering.Extra energie bij vermoeidheidVitamine B-complex, C, ijzer en magnesium.Aanbevolen gebruik per dagAfhankelijk van de energiebehoefte 2 kauwtabletten per dag. Bij voorkeur niet op een lege maag innemen.Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar.Davitamon wil iedereen die zijn best doet om gezond te leven hier graag een handje bij helpen. Op iedere leeftijd, in alle levensfases. Dat doet Davitamon al sinds 1928. Wanneer je jong bent, heb je een andere vitamine- en mineralenbehoefte dan wanneer je ouder bent. Daarom zijn de vitamine producten van Davitamon een passende aanvulling op de dagelijkse voeding, voor iedereen die wel wat extra's kan gebruiken.
€ 9,99
€ 8,62
Vanaf 6 € 7,93 p/s
+
Davitamon D - 1 Per Week
 48%
korting
Davitamon D - 1 Per Week
24tabl
- Behoud van sterke botten en tanden- Goed voor de weerstand- Goed voor de werking van de spierenDavitamon Vitamine D – 1 Per Week, is een voedingssupplement met vitamine D3 (cholecalciferol), waarvan je één keer per week één tablet inneemt om een dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen te krijgen. Het is speciaal ontwikkeld voor iedereen met een verhoogde behoefte aan vitamine D, maar er niet dagelijks aan denkt om een tablet of druppels in te nemen. Vitamine D speelt een essentiële rol bij verschillende lichaamsfuncties, zoals de opname van calcium en fosfor uit de voeding en het behoud van sterke botten en tanden. Ook ondersteunt vitamine D een goede werking van de spieren.1 tablet per weekVitamine D is een vetoplosbare vitamine en wordt opgeslagen in de lichaamsreserves. Je lichaam zorgt er zelf voor dat een dosering dagelijks wordt vrijgegeven aan je lichaam. Je kan er daarom voor kiezen om één keer per week vitamine D in te nemen, als aanvulling op de voeding. Geef je toch de voorkeur aan dagelijkse inname van Vitamine D? Probeer dan één van onze andere vitamine D producten in de vorm van smelttabletten of druppels.Advies GezondheidsraadDe Gezondheidsraad adviseert aan de volgende bevolkingsgroepen, naast de normale voeding, gedurende het hele jaar dagelijks 10 microgram extra vitamine D in te nemen:- mensen met een donkere huidskleur – mensen die onvoldoende buiten komen (minder dan 15 minuten per dag tussen 11.00 en 15.00 uur) – vrouwen die zwanger zijn – vrouwen van 50 t/m 69 jaar.Voor elke doelgroep heeft Davitamon een passend vitamine D product. Raadpleeg onze website voor het volledige advies van de Gezondheidsraad.Behoud van sterke botten en tanden - Vitamine D3 (cholecalciferol)Goed voor de weerstand - Vitamine D3 (cholecalciferol)Goed voor de werking van de spieren - Vitamine D3 (cholecalciferol)Referentie Inname (RI) vitamines en mineralen per tablet*Vitamines                RIVitamine D3 (cholecalciferol)     70 µg     1400%*RI = Referentie Inname volgens de Gezondheidsraad, voor volwassenen.Davitamon Elke Dag is een voedingssupplement van Omega Pharma Nederland B.V. Rotterdam. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.
€ 17,99
€ 9,22
Vanaf 4 € 8,94 p/s
+
Davitamon Vitamine D Volwassenen Smelttablet
 13%
korting
Davitamon Vitamine D Volwassenen Smelttablet
150tabl
De Davitamon Vitamine D Smelttabletten zijn een ideaal supplement voor volwassenen. De Davitamon smelttabletten smelten gemakkelijk in de mond en hebben een lekkere lemon smaak.Davitamon Vitamine D voor volwassenen 75 smelttabletten is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor iedereen die behoefte heeft aan een aanvulling van vitamine D. Vitamine D speelt een essentiële rol bij verschillende lichaamsfuncties zoals opname van calcium en fosfor uit de voeding en het behoud van sterke botten en tanden. Ook ondersteunt vitamine D een goede werking van de spieren.Advies GezondheidsraadDe Gezondheidsraad adviseert aan de volgende bevolkingsgroepen, naast de normale voeding, gedurende het hele jaar dagelijks 10 microgram extra vitamine D in te nemen:– alle kinderen van 0-4 jaar– kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen die onvoldoende buiten komen (minder dan 15 minuten per dag tussen 11.00 en 15.00 uur)– kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen met een donkere huidskleur.– zwangere vrouwen– vrouwen van 50 t/m 69 jaarHet advies voor ouderen vanaf 70 jaar is per dag 20 microgram vitamine D extra in te nemen.Goed voor behoud van sterke botten en tanden    - Vitamine D3 (cholecalciferol)Goed voor de weerstand            - Vitamine D3 (cholecalciferol)Goed voor de werking van spieren        - Vitamine D3 (cholecalciferol)Referentie Inname (RI) vitamines en mineralen per tablet*Vitamines                                        RID3 (cholecalciferol)     10 µg     200%Meer informatie over RI*RI = Referentie Inname volgens de GezondheidsraadDavitamon Vitamine D is een voedingssupplement met zoetstof van Omega Pharma Nederland B.V. Rotterdam. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 
€ 16,99
€ 14,78
+
Davitamon Vitamine D Aquosum Baby *bestekoop Voordeelverpakking
 10%
korting
Davitamon Vitamine D Aquosum Baby *bestekoop Voordeelverpakking
2x25ml
Davitamon Vitamine D Aquosum is een voedingssupplement speciaal voor baby’s en kinderen. Baby’s, peuters en ook al wat oudere kinderen hebben extra vitamine D nodig. Bij kinderen in de groei vindt namelijk de opbouw van botten en tanden in een veel sneller tempo plaats dan na die tijd. Voldoende kalkopname en de daarvoor noodzakelijke vitamine D is goed voor de groei en ontwikkeling van de botten en van belang voor de opbouw van een sterk gebit.Advies GezondheidsraadDe Gezondheidsraad adviseert aan de volgende bevolkingsgroepen, naast de normale voeding, gedurende het hele jaar dagelijks 10 microgram extra vitamine D in te nemen:– alle kinderen van 0 tot 4 jaar– kinderen vanaf 4 jaar die onvoldoende buiten komen (minder dan 15 minuten per dag tussen 11.00 en 15.00 uur)– kinderen vanaf 4 jaar met een donkere huidskleur.* Goed voor de groei en ontwikkeling van de botten -    Vitamine D3 (cholecalciferol)* Goed voor sterke tanden -    Vitamine D3 (cholecalciferol)* Goed voor de weerstand -    Vitamine D3 (cholecalciferol)Referentie Inname (RI) vitamines en mineralen per dagdosering*Vitamines                                        RID3 (cholecalciferol)     10 µg     200% **Meer informatie over RI*RI = Referentie Inname volgens de Gezondheidsraad, voor volwassenen.**De Gezondheidsraad adviseert aan kinderen van 0 tot 4 jaar het hele jaar door 10 microgram (µg) extra vitamine D te gebruiken.Davitamon Vitamine D Aquosum is een voedingssupplement van Omega Pharma Nederland B.V. Rotterdam. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Verpakt onder beschermende atmosfeer.
€ 16,36
€ 14,72
+
Toon meer producten