main menu-icon
Filter op
Sorteer op
Dr. Beckmann Vitrage Wit

Dr. Beckmann Vitrage Wit

160gr
Beckmann Vitrage Wit verwijdert op een veilige wijze hardnekkig stof, vet, nicotine en onaangename geurtjes. Uw vitrage zal weer intens stralend wit worden. De geconcentreerde, intensieve witformule versterkt de effectiviteit van de andere wasmiddelen waardoor er geen speciaal vitragewasmiddel nodig is. Ook blijft de helder-witte kleur (naar gestandaardiseerde laboratoriumomstandigheden) na het opnieuw wassen behouden. De handige waszakjes kunnen direct in de wasmachine worden gedaan, waar ze al direct effectief werken bij temperaturen vanaf 20 °C. Bovendien is er door de geconcentreerde formule één zakje genoeg voor een volle was met witte vitrage.- Intens wit en frisheid tot in de vezels;-Verwijdert stof, vergeling, nicotine en vet;- Ook effectief tegen onaangename geurtjes;- Met intensief wit formule;- Werkt al vanaf 20 °C;- Met handige waszakjes om zo mee te wassen.   Gebruik Verwijder gordijnhaken en andere accessoires. Vul de wasmachine daarna zo met vitrages dat het wasgoed zich losjes in de trommel kan bewegen. Doseer uw normale wasmiddel zoals gebruikelijk en doe vervolgens één zakje Vitrage Wit achter in de trommel. Draai het voor vitrage gebruikelijke wasprogramma (geen wasbesparende programma's). Centrifugeer uw vitrage kort en hang ze vochtig op. Verwijder het lege Vitrage-Wit-zakje uit de machine en gooi het weg.   WaarschuwingenNeem de wasvoorschriften in uw textiel in acht. Bewaar aangebroken verpakkingen droog en goed afgesloten.
€ 3,26
+
Dr. Beckmann Ontkleurder

Dr. Beckmann Ontkleurder

150gr
Dr. Beckmann Ontkleurder verwijdert doorgelopen kleuren. De ontkleurder geeft de oorspronkelijke kleur terug aan verkleurd wit, bont en textiel. De ontkleurder is reukloos tijdens en na de behandeling. Tevens tast het weefsel niet aan, want het bevat geen chloor. Dr Beckmann Ontkleurder is geschikt voor de wasmachine en tevens geschikt voor handwas. De ontkleurde is actief op alle temperaturen, dus van 30 graden Celcius tot 95 graden Celcius. Door de grote verscheidenheid aan textielverfstoffen, kan een ontkleuringsresultaat niet altijd gegarandeerd zijn. Dr. Beckmann Ontkleurder:- ontkleurt witte en kleurechte bonte was;- ontkleurt via hand- of machinewas;- ontkleurt ook tere stoffen zoals wol en zijde;- is geschikt bij alle temperaturen;- is dermatologisch getest.Hoe te gebruiken? Test bont wasgoed voor het ontkleuren altijd eerst als volgt op kleurechtheid: los een ½ theelepel ontkleuringspoeder op in 100 ml heet water en doordrenk het textiel op een onopvallende plaats met de vloeistof. U kunt Dr. Beckmann Ontkleurder gebruiken als: de behandelde kleuren bij het aanbrengen én tijdens een inwerktijd van ongeveer 15 minuten niet veranderen (ook niet tijdelijk - hou dit aub goed in de gaten) de originele kleuren ook na het uitwassen en drogen niet veranderd zijn. Bij hardnekkige verkleuringen raden wij u aan via de handwasmethode te ontkleuren, omdat de langere inwerktijd het proces van ontkleuren dan versterkt. Wasmachine Wasgoed losjes in trommel leggen, temperatuur op minstens 30 graden Celsius instellen (hoe hoger, hoe beter de werking: maar let op het textiel-waslabel) en hoofdwasprogramma starten (zonder wasmiddel, geen voorwas- of energieprogramma's). Doe na 15 minuten de inhoud van twee zakjes Ontkleurder in het spoelbakje en spoel het weg met 1 liter water. De behandeling kan gerust herhaald worden, indien nog enige verkleuringen zichtbaar zijn. HandwasLos het poeder van 1 zakje ontkleurder op in een plastic zak met 6 liter warm water, max.temp van het wasvoorschrift niet overschrijden. Dompel textiel volledig onder. Geen wasmiddel toevoegen. Zak hierna goed dichtbinden. Laat het daarna minstens 4 uur inwerken en dompel het regelmatig onder. Bij sterke verkleuringen of lage temperaturen (30 of 40 graden Celcius ) de hele de nacht inlaten werken. Tot slot grondig uitspoelen met schoon water. Eventueel behandeling herhalen.WaarschuwingenVormt giftig gas in contact met zuren. Veroorzaakt ernstige oorirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen. Indien mogelijk: blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie een arts raadplegen.   
€ 4,27
+
Dr. Beckmann Vlekkenduivel Natuur & Cosmetica

Dr. Beckmann Vlekkenduivel Natuur & Cosmetica

50ml
Dr Beckmann Vlekkenduivel Natuur & Cosmetica is een vlekverwijderaar voor het verwijderen van vlekken met veel pigment (bijvoorbeeld make-up, lippenstift- of grasvlekken. De formule met pigmentverwijderaars en oppervlakteactieve bestanddelen maken de vlekken eerst los om ze vervolgens te verwijderen. Daarbij worden de kleuren en weefsels niet aangetast. Bovendien is het geschikt voor wasbaar en niet-wasbaar textiel. Dr Beckmann Vlekkenduivel Natuur & Cosmetica:- met pigmentverwijderaar;- verwijdert vlekken met veel pigment;- geschikt voor wasbaar en niet-wasbaar textiel;- spaart kleuren en weefsels. Hoe te gebruiken?1. Maak de vlek door en door nat met de Vlekken­duivel­vloeis­tof. Dek de vlek af en laat de vloeistof inwerken - maar niet indrogen - tot de vlek opgelost of losgekomen is.2. Laat de vloeistof 5 tot 10 minuten inwerken.3. Dep de plaats van de vlek grondig af met een doek.4. Was het textiel zoals u gewend bent. WaarschuwingenNiet geschikt voor leer en tapijten. Het is bij pigmenthoudende vlekken heel belangrijk dat u de vlek volledig verwijdert voordat u het textiel wast. Hoe eerder u de vlek behandelt, hoe makkelijker hij te verwijderen is. Behandel de vlek altijd vóór het wassen. Laat met Vlekkenduivelvloeistof behandelde vlekken niet indrogen. Neem de wasvoorschriften in uw textiel in acht. Behandel vlekken niet niet op gevoelige oppervlakken. Gebruik een geschikte ondergrond. Bijvoorbeeld een schoteltje of een schone doek.
€ 3,17
+
Dr. Beckmann Vlekkenduivel Pennen & Inkt

Dr. Beckmann Vlekkenduivel Pennen & Inkt

50ml
Dr Beckmann Vlekkenduivel Pennen & Inkt is een vlekverwijderaar voor het verwijderen van vlekken van balpen, andere pennen of waterverf. De formule met kleuroplossers maken de kleurpigmenten los, om ze vervolgens te verwijderen. Daarbij worden de kleuren en weefsels niet aangetast. Bovendien is het geschikt voor wasbaar en niet-wasbaar textiel. Dr Beckmann Vlekkenduivel Pennen & Inkt:- met kleuroplosser;- verwijdert zowel balpen- en inktvlekken als vlekken van viltstiften, markeerstiften, kleurpotloden of waterverf;- geschikt voor wasbaar en niet-wasbaar textiel;- spaart kleuren en weefsels.Hoe te gebruiken?1. Maak de vlek door en door nat met de Vlekken­duivel­vloeis­tof. Dek de vlek af en laat de vloeistof inwerken - maar niet indrogen - tot de vlek opgelost of losgekomen is.2. Laat de vloeistof 10 tot 15 minuten inwerken.3. Dep de plaats van de vlek grondig af met een doek.4. Was het textiel zoals u gewend bent. WaarschuwingenNiet geschikt voor zwarte inkt, leer en tapijten. Het is bij pigmentvlekken heel belangrijk de vlek te behandelen en volledig te verwijderen vóór het wassen. Hoe eerder u de vlek behandelt, hoe makkelijker hij te verwijderen is. Neem de wasvoorschriften in uw textiel in acht. Test van tevoren de kleurechtheid en bestendigheid van het textiel op een onopvallende plaats. Behandel vlekken niet niet op gevoelige oppervlakken. Gebruik een geschikte ondergrond. Bijvoorbeeld een schoteltje of een schone doek.
€ 2,73
+
Toon meer producten