main menu-icon
WRATTEN EN SCHIMMELS

Canesten Gyno Creme

2 4 5 3
|
Canesten Gyno Creme
Maximale afname: 5 stuks.
Kies je Inhoud
1caps
1tabl
35gram
35gram
€ 12,23
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 37

Productomschrijving

Canesten Gyno Creme

Doodt de schimmel en verlicht zo jeuk en een branderig gevoel

Het enige vrij verkrijgbare geneesmiddel bij vaginale schimmel

Canesten GYNO Crème  is een effectieve  6-daagse behandeling voor inwendig en uitwendig gebruik bij vaginale schimmel. Het doodt de schimmel en verlicht zo snel de jeuk en een branderig gevoel.

- Effectieve behandeling voor vaginale schimmel voor inwendig en uitwendig gebruik
- Doodt de schimmel en verlicht zo jeuk en een branderig gevoel
- Behandeling met werkzame bestanddeel clotrimazol
- Makkelijk in te brengen

Een vaginale schimmel kan zowel inwendig als uitwendig voorkomen. Met Canesten GYNO Crème, een effectieve 6-daagse behandeling, kun je de vaginale schimmel zowel inwendig als uitwendig behandelen. De Canesten GYNO crème remt de groei van de schimmel,  doodt de vaginale schimmel en verlicht zo snel de jeuk en een branderig gevoel dankzij de werkzame stof clotrimazol.
Zwangerschap: Kan tijdens de zwangerschap gebruikt worden maar het wordt aangeraden tijdens die periode de creme met de hand in en aan te brengen (en dus niet met de applicator).

Heb je veel last van uitwendige vaginale jeuk? Canesten GYNO crème kan in en uitwendig worden gebruikt voor snelle verlichting van jeuk.

Gebruik bij Canesten GYNO vaginale schimmel, zoals candida infectie Creme voor inwendig en uitwendig gebruik. Verlicht snel en effectief jeuk: bestel direct!

Al meer dan 40 jaar is Canesten specialist op het gebied van effectieve oplossingen bij schimmelinfecties in Europa. We helpen vrouwen en mannen met informatie rondom oorzaken, het behandelen en voorkomen van schimmelinfecties. Onze missie is om jou lekker in je vel te laten zitten.

Afmetingen

Hoogte: 7.6 cm
Breedte: 14.2 cm
Diepte: 2.7 cm

Lees meer
Canesten Gyno Creme
Canesten Gyno Creme
€ 12,23