main menu-icon
PIJN ALGEMEEN

Aleve Feminax

8 5 5 4
|
Aleve Feminax
Maximale afname: 5 stuks.
12st
€ 3,57
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 29

Productomschrijving

Aleve Feminax

Tot wel 12 uur lang sterk tegen menstruatiepijn

Aleve Feminax is speciaal ontwikkeld voor bij menstruatiepijn. Één tablet werkt tot 12 uur lang en helpt ook de bloeding te verminderen.

- Speciaal tegen menstruatiepijn
- Werkt tot wel 12 uur lang
- Helpt ook de bloeding te verminderen
- Verlicht buikpijn, rugpijn en hoofdpijn bij menstruatie

Menstruatiepijn kent een specifieke oorzaak: een verhoogde aanmaak van prostaglandines in de baarmoeder. Die stof is nodig om de menstruatie op gang te brengen. Wanneer de hoeveelheid prostaglandines te hoog oploopt, kan menstruatiepijn ontstaan. Aleve Feminax is speciaal ontwikkeld om de oorzaak van menstruatiepijn aan te pakken. Het zorgt ervoor dat de hoeveelheid prostaglandines niet te hoog oploopt. Dit zorgt ervoor dat je baarmoeder niet meer zo heftig samentrekt. Je menstruatie gaat ongehinderd door, maar buikpijn, rugpijn en hoofdpijn zullen je plannen niet meer in de war gooien. Ook kan Aleve Feminax helpen het bloeden te verminderen. 85% van de gebruiksters vindt Aleve Feminax effectief bij menstruatiepijn (onderzoek het testpanel.nl, april '16)

Tips
Voel je menstruatiepijn opkomen? Neem op tijd 2 tabletjes Aleve Feminax. Menstruatiepijn is vaak het hevigst op de eerste dag van je ongesteldheid, de concentratie prostaglandines is dan het hoogst.

Menstruatiepijn, Aleve Feminax, Ongesteld

Aleve Feminax. Tot wel 12 uur lang sterk tegen menstruatiepijn

Ongesteld? Gebruik Aleve Feminax bij menstruatiepijn. Bestel direct*

Aleve Feminax werkt tot wel 12 uur lang tegen menstruatiepijn. Lees voor het gebruik de bijsluiter.
Niet te gebruiken bij: overgevoeligheid voor naproxen, naproxennatrium of andere pijnstillende en ontstekingsremmende middelen, ernstige nierfunctiestoornissen, maag- of darmzweer, maagontsteking, maag- / darmbloeding, andere bloedingen zoals hersenbloeding, ernstig hartfalen."

*Lees voor gebruik de bijsluiter.
Naproxennatrium: niet te gebruiken bij maag-, darm- en andere bloedingen, maagpijn, gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen, ernstig hartfalen en wanneer u in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent.

Afmetingen

Hoogte: 5.8 cm
Breedte: 10.9 cm
Diepte: 2 cm

Lees meer
Aleve Feminax
Aleve Feminax
€ 3,57