main menu-icon
STOPPEN MET ROKEN

Nicorette Mondspray Fruit En Mint 1mg

|
Nicorette Mondspray Fruit En Mint 1mg
Maximale afname: 5 stuks.
13,2ml
€ 24,69
Aantal:
-
+
Op zondag voor 22:00 uur
besteld, maandag in huis


Voorraad: >50

Productomschrijving

Nicorette Mondspray Fruit En Mint 1mg

NICORETTE® Mondspray is een nicotinevervanger in de vorm van een spray die in de mond verstoven wordt. 
Verlicht je trek in een sigaret na 30 seconden.*

NICORETTE® Mondspray is geschikt om op moeilijke momenten snel de behoefte aan een sigaret te onderdrukken. Bijvoorbeeld na de maaltijd, wanneer je gestresseerd bent of in een omgeving waar gerookt wordt. Zo beperk je het risico op herval en vergroot je de kans om succesvol te stoppen.
NICORETTE® Mondspray verkrijgbaar in mint smaak en de nieuwe fruit & mint smaak

Hoe werkt NICORETTE® Mondspray?

NICORETTE® Mondspray bevat per verstuiving 1mg nicotine voor therapeutisch gebruik. De nicotine wordt door het mondslijmvlies in het lichaam opgenomen. De spray verlicht snel de trek in een sigaret op moeilijke momenten en helpt je succesvol te stoppen.

Welke dosering moet je volgen?

  • maximaal 4 verstuivingen per uur
  • maximaal 64 verstuivingen per dag

Verstuif één keer wanneer je normaal gezien een sigaret zou roken of wanneer de behoefte (te) sterk wordt. Als de behoefte na enkele minuten nog niet onder controle is, mag je een tweede verstuiving gebruiken. Volg het stappenplan!NICORETTE® is een geneesmiddel aangewezen bij het stoppen met roken, met als werkzaam bestanddeel nicotine. Lees voor gebruik de bijsluiter. NICORETTE® niet gebruiken wanneer u een ernstige hartaandoening heeft, recent een beroerte heeft gehad of (voor de kauwgom) een ontsteking in de mond, keel of slokdarm heeft. NICORETTE® mondspray niet gebruiken indien u jonger bent dan 18 jaar of indien u nog nooit gerookt hebt. Slagingskans placebo: 5,6% en met mondspray 13,8% i.c.m. 3 begeleidingssessies, gemeten over 52 weken. NICORETTE® niet gebruiken tijdens de borstvoeding. Raadpleeg uw arts voordat u NICORETTE® gebruikt tijdens de zwangerschap. KOAG nr.: 33-1011-1439.

Lees meer
Nicorette Mondspray Fruit En Mint 1mg
Nicorette Mondspray Fruit En Mint 1mg
€ 24,69