main menu-icon
AROMATHERAPY

Herbapharm Cederhout Ceder Olie

|
Herbapharm Cederhout Ceder Olie
10ml
€ 4,99
Aantal:
-
+
Op zondag voor 22:00 uur
besteld, maandag in huis


Voorraad: 2

Productomschrijving

Herbapharm Cederhout Ceder Olie

- Natuurlijke bescherming tegen motten! -

Cederhout wordt al eeuwen gebruikt om kleding en linnengoed te beschermen tegen motten. Het gebruik van cederhout is 100% natuurlijk en milieuvriendelijk. De Amerikaanse cederboom is niet bedreigd en wordt gecontroleerd aangeplant. De geur van de Amerikaanse rode cederboom is voor mensen heel plezierig (denk aan cederhout in sigarendoosjes), maar voor motten onverdraagzaam. Bovendien geeft cederhout extra bescherming tegen schimmel en meeldauw door haar hoge absorptievermogen van vocht.

Ook de moderne mottenballen bevatten dichloorbenzeen. Deze stof is giftig en slecht afbreekbaar. Blootstelling aan dichloorbenzeen kan leiden tot irritaties aan de slijmvliezen van de neus, keel en ogen. Bovendien is de geur van mottenballen voor veel mensen nogal naar. Laten we deze stinkende milieuonvriendelijke mottenballen vervangen door de heerlijke geur van cederhout!

Gebruik
Zodra de geur van het cederhout begint te vervagen, schuur je het cederhout licht op met schuurpapier, het is dan qua werking weer zo goed als nieuw. Desgewenst en voor een nog sterkere werking, kan het cederhout bewerkt worden met cederolie. De behandeling van het cederhout is wenselijk na enkele weken bij plaatsing op een lichte plaats en na enkele maanden bij plaatsing op een donkere plaats.

Afmetingen

Hoogte: 10 cm
Breedte: 3 cm
Diepte: 3 cm

Lees meer
Herbapharm Cederhout Ceder Olie
Herbapharm Cederhout Ceder Olie
€ 4,99