AROMATHERAPY

Ladrome No 36 Tremble Ratelpopulier Aspen No2

|
Ladrome No 36 Tremble Ratelpopulier Aspen No2
2-4 werkdagen

10ml
€ 10,24
1 x 10ml
1 x 10,24
€ 10,24
 
4 x 10ml
4 x € 9,73
€ 38,92
Bespaar 5%
6 x 10ml
6 x € 9,22
€ 55,32
Bespaar 10%
Aantal:
-
+

Productomschrijving

Ladrome No 36 Tremble Ratelpopulier Aspen No2

Aspen of Ratelpopulier

Aspen is bedoeld voor mensen die plotseling worden overrompeld door angst en bezorgdheid zonder speciale aanleiding of reden. Daardoor kunnen ze over het algemeen nerveus en zenuwachtig zijn.
Aspen is nuttig voor mensen en/of kinderen die nachtmerries hebben of bang zijn in het donker (zie ook Rock Rose).

Aspen angsten kunnen overdag en 's nacht voorkomen. Een onverklaarbare bezorgdheid of bang voorgevoel kan je overvallen wanneer je alleen bent, maar ook in het gezelschap van vrienden. Soms ga je er zelfs van trillen.

Het positief vermogen van Aspen: een innerlijk gevoel van vertrouwen, veiligheid en onbevreesdheid. De vrees maakt plaats voor een verlangen naar avontuur en nieuwe ervaringen, ongeacht moeilijkheden en gevaren.

Dr. Bach schreef: 'Als we dat eenmaal realiseren, laten we de pijn en het lijden, de zorg en ongerustheid of angst ver achter ons. Wat overblijft is vreugde over leven en dood en vreugde over onze onsterfelijkheid... ondanks alle gevaren en moeilijkheden die we tegenkomen, kunnen we die weg zonder angst afleggen.

Aangewezen bij: Vrees, voorgevoelens, onbekende vage angsten. Voor hen die steeds het gevoel hebben dat er iets verschrikkelijks gaat gebeuren.
Resultaat: Onbevreesdheid, eigen bewustzijnsprocessen leren beheersen.
Chakratherapie: 3de chakra

Lees meer