main menu-icon
HUID

Excilor Steelwratjes

1 3 3 3
|
Excilor Steelwratjes
 25%
korting
3stuks
€ 19,99
€ 14,99
Aantal:
-
+
Op vrijdag na 22:00
maandag in huis


Voorraad: 8

Productomschrijving

Excilor Steelwratjes

Excilor Steelwratjes verwijdert steelwratjes doeltreffend in 6 dagen. Steelwratjes zijn kleine, zachte huiduitstulpingen. De behandeling van steelwratjes met Excilor is eenvoudig, pijnloos, veilig, hygiënisch en klinisch bewezen.

Excilor Steelwratjes behandeling verwijdert op een veilige en pijnloze manier steelwratjes van jouw huid. Steelwratjes komen regelmatig voor en zijn ongevaarlijke kleine, zachte huiduitstulpingen. Wist je dat 46% van de volwassenen er last van heeft? Ze kunnen met name ontstaan in hals of nek, onder oksels of borsten. Steelwratjes kunnen irriteren en worden als lastig ervaren, daarnaast zijn ze ontsierend.

De voordelen van Excilor Steelwratjes:
- Effectieve verwijdering in 6 dagen
- Eenvoudig in gebruik
- Minimaal ongemak
- Pijnloos
- Cosmetisch zeer mooi resultaat
- Klinisch bewezen. 

Ingredienten
Carrier: Polyester en synthetisch rubber, Disc: Polyoxymethyleen (POM), Cover: Polyester en Acrylaat.

Gebruiksaanwijzing
Hoe werkt Excilor Steelwratjes? De bloedstroom naar het steelwratje wordt afgesloten. Het steelwratje droogt uit en laat los in de pleisterklem. Verwijder de pleisterklem met het steelwratje na 6 dagen. Er worden geen chemische ingrediënten gebruikt. Voor een veilig en zeer mooi cosmetisch resultaat. Excilor Steelwratjes Behandeling is pijnloos* (*Uit klinisch onderzoek blijkt dat 96% van de gebruikers het gebruik als pijnloos ervaart).

Wanneer kun jij Excilor Steelwratjes thuis gebruiken?
1) De diameter van de steelwrat is max. 3mm
2) De steelwrat is huidkleurig
3) De steelwrat bloedt niet.
Raadpleeg de huisarts in alle andere gevallen. Excilor Steelwratjes behandeling is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen.

Lees meer
Excilor Steelwratjes
Excilor Steelwratjes
€ 14,99