main menu-icon
HUID

Excilor Wratten Behandeling 2 In 1

|
Excilor Wratten Behandeling 2 In 1
 24%
korting
Maximale afname: 5 stuks.
Stuk
€ 25,18
€ 18,89
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Excilor Wratten Behandeling 2 In 1

Excilor Wrattenbehandeling 2in1 is een revolutionaire behandeling om wratten te verwijderen. De 2in1 behandeling combineert bevriezing én gel in 1 apparaat voor effectieve verwijdering van hand- en voetwratten. Behandelduur 5 dagen.

Excilor Wrattenbehandeling 2in1 met de unieke DuoActive™ Technology heeft een unieke werking: Behandelt de wrat niet alleen van binnenuit (behandeling door bevriezing) maar ook buitenaf (gel behandeling). Zowel de verdikte huid van de wrat en het veroorzakende virus worden verwijderd en een nieuwe, gezonde huid zal verschijnen. Voor een effectieve wratten behandeling die klinisch is bewezen met een behandelduur van slechts 5 dagen die tevens betere behandelpercentages biedt dan de meeste producten op de markt.
Excilor Wrattenbehandeling 2in1 kan gebruikt worden door volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

Voordelen van Excilor Wrattenbehandeling 2in1:
• Combineert bevriezing & gel behandeling
• Effectieve wratten behandeling
• Behandelduur 5 dagen
• Handig in gebruik
• Klinisch bewezen effectief.

Ingredienten
Cryo-Active™, TCA-Active™ (gebaseerd op Trichloorazijnzuur), Carbopol, Water

Gebruiksaanwijzing
Pas de bevriezings behandeling één keer toe op dag 1, gevolgd door de gel behandeling, 2 keer per dag gedurende 4 dagen. Bij gebruik voor de eerste keer, behandel slechts één wrat voordat u meerdere wratten behandelt, om eerst de uitwerking op uw huid te ervaren. Begin alleen met de behandeling van een andere wrat als u geen bijwerkingen heeft ervaren (normaal gesproken binnen 5 dagen). Als er meerdere wratten dicht op elkaar zitten (binnen 1 cm), wacht totdat de huid weer normaal is voordat u een andere wrat behandelt (dit kan tot 6 weken duren). Wanneer de wrat niet volledig verdwijnt kan de behandeling tot 3 keer herhaald worden. Herhaal de volledige behandelmethode na een rustperiode van minimaal 4 dagen tot een week.

Excilor Wratbehandeling Wrat 2-in-1 is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen.

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Excilor Wratten Behandeling 2 In 1
Excilor Wratten Behandeling 2 In 1
€ 18,89