Heltiq Skintags Steelwratjes

Helaas...

Dit product is niet meer leverbaar

Nee verkopen doen we niet graag. Maar soms kunnen we niet anders. Het product dat je zoekt, kunnen wij je helaas niet meer leveren, ook niet op korte termijn.

Productomschrijving

✓ Hygiënische thuisbehandeling voor het verwijderen van steelwratjes
✓ Snel en effectief
✓ Cryotherapie wordt gebruikt door dermatologen

HeltiQ Steelwratjes is een innovatief en uniek zelfzorgproduct waarmee steelwratjes op een snelle en effectieve manier zelf verwijderd kunnen worden. De toepassing van het zelfzorgproduct is gebaseerd op de al jarenlang gebruikte en betrouwbare methode cryotherapie (bevriezing). Een methode die tevens ingezet wordt door professionals en bewezen effectief is.

Met de verwisselbare applicator, die bij iedere steelwratbehandeling vervangen dient te worden, kan op hygiënische wijze het steelwratje aangestipt worden, welke vervolgens bevriest. De bijgeleverde beschermpleister, die voor de behandeling om het steelwratje dient te worden aangebracht, beschermt de omliggende gezonde huid, wat zorgt voor een precieze behandeling.

Na de behandeling valt het steelwratje veelal na 10 tot 20 dagen van de huid en wordt de nieuwe, gezonde huid zichtbaar.

Niet geschikt voor:
• Mensen met diabetes
• Onder de 4 jaar

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.