main menu-icon
REISZIEKTE EN MISSELIJKHEID

Sea Band Voor Kinderen Tegen Reisziekte

6 4 5 1
|
Sea Band Voor Kinderen Tegen Reisziekte
2 Stuks
€ 13,90
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 3

Productomschrijving

Sea Band Voor Kinderen Tegen Reisziekte

Geeft verlichting bij, alle vormen van wagenziekte, zeeziekte etc.

Sea-Band elastische polsbanden draag je simpelweg om je polsen. Een plastic knopje aan de binnenkant van de banden geeft een lichte, constante druk op het P6 drukpunt. Dit punt ligt aan de binnenkant van de pols, tussen de twee centrale pezen. Uit onderzoek is gebleken dat Sea-Band polsbanden bij reisziekte in 87% van de gevallen de misselijkheid voorkomt en in elk geval sterk vermindert. 
Ook bij kleine kinderen, die deze 100% veilige polsbandjes probleemloos kunnen dragen. De elastische banden knellen of hinderen niet. Binnen no time vergeet je dat je ze draagt. Zijn ze vuil? Geen punt, ze kunnen gewoon gewassen worden.

Tips tegen reisziekte:
Draag Sea-Band acupressuur polsbanden 
Kijk altijd in de rij-, vlieg- of vaarrichting, liefst naar buiten. Kijk zo min mogelijk opzij en zeker niet naar beneden. 
Ga in de auto of bus zo veel mogelijk voorin zitten. 
Eet geen zware en vette maaltijden of melkproducten voor vertrek. 
Leid kinderen af met liedjes, raadseltjes of woordspelletjes. 

Hoe moet de Sea-Band aangebracht worden: 
1. Plaats drie vingers aan de binnenkant van de pols met de top van de ringvinger onder de aanzet van de hand. Het Nei-Kuan punt ligt recht onder de top van de wijsvinger tussen de twee middelste pezen. 
2. Plaats het knopje in benedenwaartse richting op het Nei-Kuan punt. Herhaal dit proces voor de andere pols. Voor het beste resultaat dient om beide polsen een band te worden aangebracht.
De banden kunnen zowel voorafgaande aan de reis als tijdens de reis worden omgedaan.

De Sea-Band werkt door middel van acupressuur, waarbij een zachte druk wordt uitgeoefent op het 'Nei-Kuan' punt in beide polsen. Gebruik ter verlichting van misselijkheid ten gevolge van reisziekte, zwangerschap, narcose en chemotherapie. Effectief binnen enkele minuten, is niet slaapverwekkend en heeft geen andere bijwerking. Sea-Band mag zo vaak en zo lang als nodig is gedragen worden. Langdurig gebruik kan echter de handen doen opzwellen. Wanneer dit gebeurt dienen de banden verwijderd te worden. De Sea-Band is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 tot 12 jaar.

Wasvoorschrift: handwas in zacht wasmiddel.

Voor kinderen van 3 tot +- 12 jaar oud. Max polsomvang 15cm. Bij dikkere polsen de Sea-band voor volwassenen gebruiken.

Afmetingen

Hoogte: 12.3 cm
Breedte: 7 cm
Diepte: 1.8 cm

Lees meer
Sea Band Voor Kinderen Tegen Reisziekte
Sea Band Voor Kinderen Tegen Reisziekte
€ 13,90