OVERIGE RUSTGEVER

Bach Rescue Pastilles Zwarte Bes - Cassis

1 5 5 5
|
Bach Rescue Pastilles Zwarte Bes - Cassis
Direct leverbaar
Voorraad: 25
50gram
€ 9,20
€ 9,19
1 x 50gram
1 x 9,19
€ 9,19
 
6 x 50gram
6 x € 8,91
€ 53,46
Bespaar 3%
8 x 50gram
8 x € 8,73
€ 69,84
Bespaar 5%

Productomschrijving

Bach Rescue Pastilles Zwarte Bes - Cassis

RESCUE® Pastilles is een voedingssupplement op natuurlijke basis en bevat de vijf Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. De Bach RESCUE® Pastilles is alcoholvrij, suikervrij (met zoetstoffen) en geschikt voor alle leeftijden. In de smaken: citroen, sinaasappel en zwarte bes. Ideaal voor onderweg.

Gebruik
Naar behoefte 1 à 2 pastilles opzuigen. Indien nodig herhalen. Max. 10 per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Kan sporen van gluten bevatten.

U kunt het blikje openen door met beide duimen op het midden van het deksel te drukken. Hierdoor 'schiet de zijkant los' en kunt u het deksel eraf pakken. Om het blikje weer te sluiten plaatst u het deksel erop en drukt u, met bijv. duim en middelvinger, de zijkanten naar binnen, zodat het deksel bol wordt en weer vast zit.

Afmetingen

Hoogte: 2.2 cm
Breedte: 7.5 cm
Diepte: 2 cm

Lees meer