main menu-icon
KUSSENS

Treets Hittepit Vierkant Eco

|
Treets Hittepit Vierkant Eco
 14%
korting
Per stuk
€ 16,29
€ 13,98
Aantal:
-
+
2-4 werkdagen

Productomschrijving

Treets Hittepit Vierkant Eco

HITTEPIT, een hartverwarmende Zwitserse traditie. Eeuwen geleden, op een koude winteravond, vond een Zwitserse huisvrouw een unieke toepassing voor...kersenpitten. Ze vulde er kussentjes mee die haar gezin tijdens ijzige winteravonden van een gezellige warmte voorzagen. Al snel won de Hittepit vele harten over heel Europa en werd een comfortabele familie traditie.

Kersenpitten hebben een unieke eigenschap. De isolerende werking van de pit zorgt ervoor dat warmte gedurende lange tijd wordt vastgehouden en heel langzaam aan de omgeving wordt afgegeven. In tegenstelling tot de warmwaterkruik onttrekt HITTEPIT na afkoeling geen warmte aan het lichaam. HITTEPIT vormt zich naar het lichaam en is een 100% natuurproduct.

Gebruik HITTEPIT daar waar warmte verlichting brengt. In bed tijdens koude winteravonden, bij spier- of buikpijn, bij rug- of nekklachten. De Hittepit is ook ideaal bij hand- of voetmassage en daar waar de beweeglijkheid van de spieren geactiveerd dient te worden. Hittepit is een eerlijk en natuurzuiver product. HITTEPIT kan ook goed als koudekompres dienen. Leg het kussentje in dat geval in de vriezer of in de koelkast.

Afmetingen

Hoogte: 12 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Treets Hittepit Vierkant Eco
Treets Hittepit Vierkant Eco
€ 13,98