MASSAGEAPPARATEN

Medisana Mc 812 Shiatsu Massagekussen Met Infrarood

2 3 3 3
|
Medisana Mc 812 Shiatsu Massagekussen Met Infrarood
 25%
korting
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 1
Per stuk
€ 99,90
€ 74,32
Aantal:
-
+

Productomschrijving

Medisana Mc 812 Shiatsu Massagekussen Met Infrarood

Breng deze heerlijke shiatsu massage-ervaring mee naar huis! Dit heerlijke Medisana MC 812 shiatsu massagekussen zorgt ervoor dat je de deur niet meer uit hoeft, of een ander moet vragen om je rug die broodnodige ontspanning en verlichting te bieden: dat kun je vanaf nu heerlijk vanuit je eigen luie stoel.
 
De massagekoppen en het design van het kussen zijn zodanig ontworpen dat het de oosterse shiatsu-massagetechniek tot in de puntjes kan simuleren. Voel de vier roterende massagekoppen als vingers langs je ruggengraat kneden terwijl je lekker ontspannen geniet van de extra te selecteren warmte die de doorbloeding stimuleert.
 
Vermoeide dijbenen worden onder handen genomen door de speciale vibratiemassage in het zitvlak die de doorbloeding en de weefselstructuur weer herstelt waardoor de huid weer soepel en fris aanvoelt.
 
Met de handige overzichtelijke afstandbediening selecteer je eenvoudig de gewenste massage-intensiteit en de massagezone (gehele rug, boven- of onderrug). De degelijke kwaliteit van Medisana staat garant voor eenvoudig onderhoud en duurzame onderdelen waardoor maar liefst 3 jaar garantie wordt gegeven. Hierdoor kun je eindelijk zorgeloos genieten van die welverdiende shiatsu-massage met het MC 812 shiatsu massagekussen.

Afmetingen

Hoogte: 15 cm
Breedte: 8 cm
Diepte: 6 cm

Lees meer