main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


THERMOMETERS

Geratherm Thermometer Color

1 4 4 4
|
Geratherm Thermometer Color
Per stuk
€ 7,47
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Geratherm Thermometer Color

De verspreiding van virussen binnen het gezin kan makkelijk worden voorkomen door elk gezinslid een eigen thermometer te geven, herkenbaar aan de kleur. -Verkrijgbaar in 5 kleuren: geel, groen, oranje, blauw en grijs-100% waterbestendig-Groot display voor makkelijke afleesbaarheid-Geeft een 'beep' wanneer klaar met meten-Bewaard de laatste temperatuur-Hoge meetnauwkeurigheid van +/- 0,1°C-Meetgebied van 32.0°C tot 42.9°C-Schakelt automatisch uit-Wordt geleverd met beschermtasje en batterij

Afmetingen

Hoogte: 18 cm
Breedte: 7 cm
Diepte: 2 cm

Lees meer
Geratherm Thermometer Color
Geratherm Thermometer Color
€ 7,47