main menu-icon

Belangrijk nieuws Drogisterij.net

Het coronavirus verandert het dagelijks leven. Als bedrijf ontkomen ook wij niet aan maatregelen zoals het beschermen van onze medewerkers. Tegelijkertijd willen we u van producten voorzien die u nodig heeft.


Het is drukker dan normaal. Door alle overheidsmaatregelen en de toeloop van bestellingen zijn we helaas niet in staat om alle bestellingen op tijd bij u als klant te krijgen. Het kan dus zijn dat uw bestelling later komt dan verwacht. Natuurlijk werken wij met 'man/vrouw en macht' om dat zoveel als mogelijk te beperken. Alvast onze excuses hiervoor en dank voor uw vertrouwen.


Wij hopen dat u de komende tijd gezond doorkomt.


AMINOZUREN

Springfield Reduquinol 50mg

|
Springfield Reduquinol 50mg
Kies je Inhoud
150sft
30sft
30sft
€ 16,50
€ 15,68
Sorry, tijdelijk uitverkocht
Tijdelijk niet voorradig

Voorraad: 0

Productomschrijving

Springfield Reduquinol 50mg

Gun jezelf die ondersteuning en kies voor iets extra's.

:Co-enzym Q10 (CoQ10) is een essentieel component voor het behoud van energie en wordt in elke cel en orgaan gevonden. CoQ10 is als cofactor nodig voor cellulaire energie en is belangrijk voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. CoQ10 is een vetoplosbare voedingsstof. De biobeschikbaarheid hiervan speelt een belangrijke rol. De opname van de gangbare vorm van CoQ10 – ubiquinon – verloop niet altijd optimaal, zeker wanneer we ouder worden.Kristalvrij:Door de toevoeging van d-limoneen (een vluchtige olie uit citrusvruchten) kristalliseert CoQ10 niet meer en vindt een snelle afgifte plaats.Ubiquinol, gereduceerd CoQ10:De prominente vorm van CoQ10 is ubiquinol, de gereduceerde vorm van CoQ10. Ubiquinol beschermt tegen vrije radicalen. De meest recente ontwikkeling is de combinatie van deze gepatenteerde, stabiele vorm van ubiquinol met d-limoneen, waardoor deze olie kristalvrij is. Door toevoeging van alfa liponzuur wordt ubiquinol effectief beschermd tegen oxidatie. Ubiquinol is nu direct beschikbaar voor meer en directe energie.Ubiquinol is een belangrijke voedingsstof die een prominente rol kan vervullen bij een optimale gezondheid en vitaliteit.Dosering en gebruik:1 à 2 capsules per dag.

Afmetingen

Hoogte: 11 cm
Breedte: 7 cm
Diepte: 3 cm

Lees meer
Springfield Reduquinol 50mg
Springfield Reduquinol 50mg
€ 15,68