main menu-icon
AMINOZUREN

Vitakruid L-lysine 1000mg

|
Vitakruid L-lysine 1000mg
100tabl
€ 17,31
Aantal:
-
+
Op werkdagen voor 22:00 uur
besteld, morgen in huis


Voorraad: 1

Productomschrijving

Vitakruid L-lysine 1000mg

- L-Lysine is een essentieel aminozuur en voorloper van l-carnitine
- Hoogst biologisch beschikbare vorm van l-lysine
- Een hoge dosering van 1000 mg per tablet
- Toevoeging van vitamine C
- Gebruiksvriendelijk door tabletvorm

L-Lysine scharen we onder de zogenoemde essentiële aminozuren, wat betekent dat ons lichaam niet in staat is deze stof aan te maken uit andere aminozuren. We zijn voor toereikende l-lysine niveaus dus volledig afhankelijk van inname via de voeding. Dat kan met name voor vegetariërs en veganisten een probleem vormen. Het essentiële aminozuur vinden we namelijk vooral terug in dierlijke eiwitten; vlees en zuivel zijn de voornaamste bronnen. Mocht je dus een levensstijl met weinig tot geen dierlijke producten aanhangen dan kan suppletie met l-lysine van toegevoegde waarde zijn binnen je voedingspatroon!

Bovendien is l-lysine de directe voorloperstof van het semi-essentiële aminozuur l-carnitine, wat betekent dat ons lichaam het nutriënt slechts gedeeltelijk uit voeding kan aanmaken. Ook l-carnitine komt voornamelijk voor in dierlijke producten, waardoor vlees- en zuivelonthouders wederom gevoelig zijn voor ontoereikende niveaus.

Dosering
Neem 1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur gescheiden van voeding innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten
L-Lysine, microcrystalline cellulose (anti-klontermiddel), dicalcium fosfaat (vulstof), stearinezuur (anti-klontermiddel), Vitamine C (ascorbinezuur), HPMC (glansmiddel), glycerol (bevochtigingsmiddel)

Bevat geen: GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Samenstelling per dosering (1 tablet)    RI*
L-Lysine    1000 mg    **
Vitamine C (ascorbinezuur)    18,75 mg    23,4%
* Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld

Lees meer
Vitakruid L-lysine 1000mg
Vitakruid L-lysine 1000mg
€ 17,31