main menu-icon
MAGNESIUM

Orthica Magnesium 400 Tabletten

1 4 4 4
|
Orthica Magnesium 400 Tabletten
 21%
korting
Kies je Inhoud
120tabl
60tabl
60tabl
€ 17,65
€ 13,93
Aantal:
-
+
Op zondag voor 22:00 uur
besteld, maandag in huis


Voorraad: 28

Productomschrijving

Orthica Magnesium 400 Tabletten

Hoge dosering magnesium goed voor de spieren en het zenuwstelsel

Orthica Magnesium 400 mg tabletten bevat een hoge dosering magnesium en is goed voor de spieren en het zenuwstelsel.
Magnesium is betrokken bij de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het is van belang voor de spierfunctie. Verder is Orthica Magnesium 400 mg goed voor het skelet.

Hoge dosering magnesium, met calcium voor de spieren en selenium & zink voor de weerstand

Magnesium-400 is voor iedereen geschikt, met name voor mensen die intensief sporten of vrouwen die zwanger zijn. Zij kunnen immers behoefte hebben aan een hogere dosering magnesium als aanvulling op de voeding. Magnesium-400 kan in één keer in deze behoefte voorzien. Magnesium is een belangrijk mineraal dat bij meerdere processen in je lichaam een rol speelt. Daarom vinden wij dat het tot de basissuppletie behoort en raden we dan ook iedereen aan om naast een gezonde en gevarieerde voeding dagelijks magnesium in te nemen. Als extra hebben wij aan onze Magnesium-400 goed  op elkaar afgestemde verhoudingen calcium, selenium en zink toegevoegd. Dit maakt het supplement goed voor spieren1, het zenuwstelsel1, de botten2 en de weerstand3.

 

Magnesium draagt bij aan het behoud van sterke en soepele spieren. Daarnaast activeert magnesium de natuurlijke energie in je lichaam en helpt magnesium bij het vrijmaken van energie uit je voeding. Magnesium is ook van belang voor je zenuwstelsel en goed voor je skelet. Daarbij spelen calcium, magnesium en zink een rol bij de botaanmaak. Calcium is ook goed voor je spieren. Verder spelen de mineralen calcium, magnesium en zink een rol in weefselgroei- en ontwikkeling. Deze processen zijn tijdens de zwangerschap logischerwijs van groot belang. Tot slot hebben selenium en zink een positieve invloed op het immuunsysteem.

Afmetingen

Hoogte: 10.8 cm
Breedte: 5 cm
Diepte: 5 cm

Lees meer
Orthica Magnesium 400 Tabletten
Orthica Magnesium 400 Tabletten
€ 13,93