main menu-icon
MAGNESIUM

Orthica Magnesiumcitraat 125

|
Orthica Magnesiumcitraat 125
 29%
korting
90stuks
€ 15,10
€ 10,72
1 x 90stuks
1 x 10,72
€ 10,72
 
5 x 90stuks
5 x € 9,86
€ 49,30
Bespaar 8%
6 x 90stuks
6 x € 9,65
€ 57,90
Bespaar 10%
Aantal:
-
+
Op zondag voor 22:00 uur
besteld, maandag in huis


Voorraad: 12

Productomschrijving

Orthica Magnesiumcitraat 125

Organisch gebonden magnesiumcitraat, goed voor de spieren en het zenuwstelsel

Magnesium is betrokken bij de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van de spieren. Verder is magnesium goed voor het skelet. Magnesium-125 zit in uitschuifbare capsule en is voor mensen die moeilijk kunnen slikken daarom ook als poeder te gebruiken. Organisch gebonden magnesium is licht verteerbaar en daarom vooral geschikt voor ouderen.

Goed opneembaar

Magnesium is een mineraal dat je lichaam opneemt uit voedingsmiddelen als volkoren graanproducten, noten, groente, melkproducten en vlees. Ook water kan bijdragen aan de inname van magnesium. Er zijn verschillende omstandigheden waardoor een lichaam een verhoogde behoefte kan hebben aan magnesium. Je kunt dan kiezen voor een magnesiumsupplement als aanvulling op je dagelijkse voeding. Magnesiumcitraat-125 bevat alleen organisch gebonden magnesium. Deze vorm is goed verdraagbaar en wordt goed in het lichaam opgenomen. Dit maakt het supplement  geschikt  voor ouderen en mensen die medicijnen gebruiken. Magnesiumcitraat-125 zit in een uitschuifbare capsule en kan ook als poeder worden gebruikt.

 

 

Het mineraal magnesium is betrokken bij meerdere processen in het lichaam. Zo activeert magnesium je natuurlijke energie in het lichaam en heeft magnesium een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Bovendien speelt magnesium een rol bij het behoud van soepele spieren en bij het behoud van sterke spieren. Magnesium is ook goed voor het skelet, en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Verder heeft magnesium een positieve invloed op het zenuwstelsel, en draagt magnesium bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest. Tot slot is magnesium goed voor het celdelingsproces.

 

Afmetingen

Hoogte: 11.2 cm
Breedte: 5.9 cm
Diepte: 5.9 cm

Lees meer
Orthica Magnesiumcitraat 125
Orthica Magnesiumcitraat 125
€ 10,72