ZINK

Orthica Zink Zuigtabletten

|
Orthica Zink Zuigtabletten
Orthica Zink Zuigtabletten
 20%
korting
Op zaterdag besteld
maandag in huis
Voorraad: 11
90stuks
€ 15,10
€ 11,93

Productomschrijving

Orthica Zink Zuigtabletten

Ondersteunt het immuunsysteem

Zink zuigtabletten bevat organisch gebonden zink. Daarnaast bevatten ze propolis en vitamine C die naast zink een positieve invloed hebben op het immuunsysteem. Spaart het gebit door gebruik van xylitol in plaats van suiker, en zuurvrije vitamine C. Met honing en citroen voor een aangename smaak. Goed te combineren met Weerstand Multi. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Gebruik
Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 zuigtablet per dag. De maximale dosering is 6 zuigtabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Kinderen vanaf 3 tot 7 jaar 2 zuigtabletten per dag, kinderen vanaf 7 tot 13 jaar 3 zuigtabletten per dag. De maximale dagdosering niet overschrijden.

Bevat dextrose en zoetstoffen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Afmetingen

Hoogte: 11 cm
Breedte: 5.8 cm
Diepte: 5.8 cm

Lees meer