main menu-icon
MINERALEN
Filter op
Sorteer op
Lucovitaal Zuur Base Druppels Voordeelverpakking
gratis bezorgd plaatje
Lucovitaal Zuur Base Druppels Voordeelverpakking
77x30ml
Dagelijks groeit ons bewustzijn over de werking van het lichaam. Om een goede gezondheid na te streven, is het van belang een verantwoord voedingspatroon in acht te nemen. Een voedingspatroon volgens het zuur- base evenwicht in het lichaam is gebaseerd op een natuurlijk evenwicht tussen zuren en basen. Voedingsmiddelen bevatten mineralen in de vorm van metalen en niet- metalen in wisselende hoeveelheden. Deze worden tijdens de stofwisseling omgezet tot basen. Niet- metalen worden tijdens de stofwisseling omgezet tot zuren. Bevat een voedingsmiddel meer metalen dan niet-metalen, dan heeft het een basen-overschot. Bevat het meer niet-metalen dan metalen, dan heeft het voedingsmiddel een zuur-overschot.Ontzuur je lichaam!Een evenwichtige zuurgraad van het lichaam is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Deze zuurgraad wordt aangeduid met een pH waarde: Deze kan variëren van 0 tot 14, waarbij 0 de sterkste zuurgraad en 14 de hoogste alkalische (basische) reactie vertegenwoordigt. Een pH waarde van 7 is neutraal en weerspiegelt een goede zuur- base balans. Een goed zuur- base evenwicht is goed voor het behoud van soepele spieren en gewrichten en draagt bij tot het behoud van gezonde cellen en weefsels. Het is dus van belang het voedingspatroon dusdanig samen te stellen dat er geen zuuroverschot ontstaat. Houd er hierbij rekening mee dat er meer zuurresten achter blijven in het lichaam naarmate je ouder wordt. Een basisch mineralenconcentraat draagt bij aan een normaal zuur- base evenwicht.Zorg eenvoudig voor een evenwichtige zuur base balans!Lucovitaal Zuur Base druppels zijn basische druppels op basis van kaliumhydroxide, natriumhydroxide en zink. Door de druppels toe te voegen aan een glas met drinkwater (3 druppels per glas van 200 ml – 250 ml) wordt de pH waarde van het water verhoogd, waardoor basisch water ontstaat. Even roeren en daarna opdrinken. Doe dit 5 maal per dag, voor het beste resultaat verdeeld over de dag op een zo leeg mogelijke maag (bijvoorbeeld na het opstaan en voor het slapengaan alsmede 20 minuten voor of anderhalf uur na een maaltijd).
€ 772,97
+
Lucovitaal Zuur Base Druppels
 35%
korting
Lucovitaal Zuur Base Druppels
30ml
Dagelijks groeit ons bewustzijn over de werking van het lichaam. Om een goede gezondheid na te streven, is het van belang een verantwoord voedingspatroon in acht te nemen. Een voedingspatroon volgens het zuur- base evenwicht in het lichaam is gebaseerd op een natuurlijk evenwicht tussen zuren en basen. Voedingsmiddelen bevatten mineralen in de vorm van metalen en niet- metalen in wisselende hoeveelheden. Deze worden tijdens de stofwisseling omgezet tot basen. Niet- metalen worden tijdens de stofwisseling omgezet tot zuren. Bevat een voedingsmiddel meer metalen dan niet-metalen, dan heeft het een basen-overschot. Bevat het meer niet-metalen dan metalen, dan heeft het voedingsmiddel een zuur-overschot.Ontzuur je lichaam!Een evenwichtige zuurgraad van het lichaam is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Deze zuurgraad wordt aangeduid met een pH waarde: Deze kan variëren van 0 tot 14, waarbij 0 de sterkste zuurgraad en 14 de hoogste alkalische (basische) reactie vertegenwoordigt. Een pH waarde van 7 is neutraal en weerspiegelt een goede zuur- base balans. Een goed zuur- base evenwicht is goed voor het behoud van soepele spieren en gewrichten en draagt bij tot het behoud van gezonde cellen en weefsels. Het is dus van belang het voedingspatroon dusdanig samen te stellen dat er geen zuuroverschot ontstaat. Houd er hierbij rekening mee dat er meer zuurresten achter blijven in het lichaam naarmate je ouder wordt. Een basisch mineralenconcentraat draagt bij aan een normaal zuur- base evenwicht.Zorg eenvoudig voor een evenwichtige zuur base balans!Lucovitaal Zuur Base druppels zijn basische druppels op basis van kaliumhydroxide, natriumhydroxide en zink. Door de druppels toe te voegen aan een glas met drinkwater (3 druppels per glas van 200 ml – 250 ml) wordt de pH waarde van het water verhoogd, waardoor basisch water ontstaat. Even roeren en daarna opdrinken. Doe dit 5 maal per dag, voor het beste resultaat verdeeld over de dag op een zo leeg mogelijke maag (bijvoorbeeld na het opstaan en voor het slapengaan alsmede 20 minuten voor of anderhalf uur na een maaltijd).Waarschuwing:Niet te gebruiken door personen die maagwand beschermers gebruiken. Bij gebruik in combinatie met diuretica eerst je arts raadplegen. Let op! Voeg de druppels altijd toe aan water. Niet onverdund gebruiken (nooit rechtstreeks in de mond druppelen).
€ 19,99
€ 12,87
+
AOV Zink Extra Zuigtabletten
AOV Zink Extra Zuigtabletten
90ztabl
AOV Zink-Extra zuigtabletten werken ter bevordering van de afweer van de mond- en keelholte en luchtwegen. Extra voordelig bij 90 stuks. De combinatie van zink, propolis en vitamine C in Zink-Extra zuigtabletten van AOV zorgt voor een effectieve afweerversterking in de mond en keelholte. Het meeste resultaat mag worden verwacht als de toediening zo spoedig mogelijk wordt gestart bij de eerste tekenen van een verminderde afweer in de mond- en keelholte (verandering van de stem, verandering van slikken, irritatie aan slijmvliezen). Hoe werkt het?Samenstelling per tablet:- zink citraat (elementair) 2 mg- vitamine C 100 mg- propolis 5 mg in een basis bestaande uit acerola, rozenbottel, zwarte bessen, hesperidine, rutine en citrus bioflavonoïden.Dit product bevat tevens suiker (fructose), zoetstof (sorbitol) en sinaasappelaroma.ZinkZink komt bij volwassenen voor in hoeveelheden die variëren tussen 2-4 g. Bij pasgeborenen is deze hoeveelheid circa 1-2 g, waarvan 20% in de huid voorkomt. Het mineraal is van belang voor de werking van wel driehonderd verschillende enzymen. Het behoud van een goede afweer van de slijmvliezen in de mond- en keelholte en de luchtwegen is dus van groot belang. Vooral zink kan daarbij een belangrijke rol spelen. Dit mineraal heeft een positieve invloed op de hoeveelheid en kwaliteit van de witte bloedcellen, de eerste afweer van ons lichaam tegen indringers. Daarnaast kunnen zinkmoleculen zich hechten aan de slijmvliescellen van de bovenste luchtwegen en zo extra bescherming bieden tegen ongunstige invloeden van buitenaf.PropolisPropolis is de harsachtige kitstof (‘bijenkorfcement') die de bijenstaat beschermt tegen infecties. Als voedingssupplement zorgt propolis voor verhoging van de weerstand.Vitamine CEén van de eigenschappen van vitamine C is het bevorderen van de aanmaak van met name witte bloedlichaampjes en een optimale keuze van de verschillende typen witte bloedlichaampjes.GebruiksadviesKinderen tot 12 jaar: 3 zuigtabletten per dag.Volwassenen: 3 of meer (tot 7) zuigtabletten per dag.
€ 11,96
Vanaf 3 € 11,60 p/s
+
Toon meer producten