main menu-icon
VITAMINEN & VOEDINGSSUPPLEMENTEN
Filter op
Sorteer op
Vitakruid Visolie Forte
 23%
korting

Vitakruid Visolie Forte

90sft
De visolie van Vitakruid heeft een hoge dosering Omega-3 vetzuren en is goed voor hart- en bloedvaten, concentratie, geheugen en soepele gewrichten. De visolie van VitaKruid heeft per capsule 1000 mg visolieconcentraat welke voorziet in een gegarandeerde EPA van 350 mg en DHA van 250 mg. Deze uitzonderlijke kwaliteit voldoet aan de allerhoogste eisen van stabiliteit en zuiverheid.   Omschrijving:Onze voeding laat een tekort aan Omega-3 vetzuren zien. Deze vetzuren zijn de voorlopers van de zogenaamde prostaglandines (PGE1 en PGE3). Prostaglandines beïnvloeden elkaar onderling en er heerst een bepaald evenwicht. Deze hormoonachtige stoffen spelen een belangrijke rol bij onder andere allergische reacties en ontstekingen. De laatste 20 jaar is in onze voeding veel aandacht besteed aan de Omega-6 vetzuren (plantaardige olieën en margarines). Verhoudingsgewijs wordt er een teveel aan Omega-6 vetzuren geconsumeerd ten opzichte van Omega-3 vetzuren waardoor de eicosanoïdenbalans wordt verstoord. Onder invloed van de goede visolie blijkt het vetspectrum te wijzigen. Het verbetert geheugen en concentratie en het is goed voor hart- en bloedvaten. Een goede cholesterolspiegel wordt bevorderd en het is belangrijk voor aanstaande moeders. Visolie forte van Vitakruid bevat 1000 mg visolieconcentraat per capsule en voorziet in een gegarandeerde EPA van 350 mg en DHA van 250 mg. Deze uitzonderlijke kwaliteit voldoet aan de allerhoogste eisen van stabiliteit en zuiverheid.   Gebruik:3 x daags 1 tot 2 capsules (de eerste 3 maanden), vervolgens een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag, tenzij anders voorgeschreven.  
€ 24,90
€ 19,04
Vanaf 3 € 17,52 p/s
+
New Care Visolie
 18%
korting

New Care Visolie

120caps
VISOLIE omega-3 vetzuren (EPA en DHA), goed voor het hart    Inhoud 60/120 capsules    Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering       % RI/ (= per 3 capsules)                                                                 ADH  Visolie                                           3.000 mg (omega-3 vetzuren, 18% EPA – 12% DHA) Vitamine E, natuurlijk                           30 mg                250 (d-alfa-tocopheryl concentraat)  RI/ADH    Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid    Visolie bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.    Olie uit vette vis bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA die belangrijk zijn voor je lichaam. Omdat niet iedereen twee keer per week vis eet, kunnen tekorten aan deze goede vetten in de voeding voorkomen. Met de ‘graatzuivere’ visolie van New Care staat er in ieder geval iedere dag vis op het menu. Dat is belangrijk, want een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA heeft een gunstige werking op het hart. Dagelijkse inname van New Care Visolie helpt dan ook om vitaal te blijven.  Eén capsule Visolie van New Care voorziet het lichaam van 1.000mg geconcentreerde visolie, waarvan 180mg EPA en 120mg DHA. Dat is voldoende voor het verkrijgen van een gunstig effect op de gezondheid.   De toegevoegde vitamine E beschermt deze gunstige vetzuren tegen vrije radicalen. New Care Visolie heeft bovendien een hoge graad van zuiverheid en voldoet aan de zuiverheidseisen die voor visoliën zijn gesteld.     NZVT New Care Visolie voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Dit betekent dat dit product met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.    Gebruiksadvies Aanvangsdosering: 3 x per dag 1 capsule. Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsules met water innemen.  Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking (60 capsules) te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.  Problemen met slikken? Kies dan voor onze kleine visoliecapsules voor kinderen (link toevoegen).   Gebruik Visolie niet Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
€ 25,95
€ 21,03
Vanaf 2 € 19,77 p/s
+
New Care Vitamine D3 Druppels Oliebasis
 18%
korting

New Care Vitamine D3 Druppels Oliebasis

25ml
D3 druppels oliebasis voor het behoud van sterke botten en tanden    Inhoud 25 ml    Samenstelling per dagelijkse dosering                %RI/ (= per 4 druppels)                                                      ADH  Vitamine D3, als cholecalciferol      10   µg               200 Opgelost in olie                        (400 i.e.)  RI/ADH    Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid    D3 druppels oliebasis bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.                 Kinderen kunnen tot de leeftijd van vier jaar nog niet voldoende vitamine D via de voeding opnemen. Ook de blootstelling aan buitenlucht en zonlicht is onvoldoende. Daarom wordt vanaf een week na de geboorte tot het vierde jaar geadviseerd om kinderen dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven. Dit advies geldt zowel bij het geven van borstvoeding als flesvoeding.  Dit kan heel eenvoudig met deze vitamine D formule in druppelvorm. Het voordeel van deze formule op oliebasis is dat geen hulpstoffen zijn toegevoegd en dat de formule vrij is van allergenen. Met slechts vier druppels per dag krijgen kinderen voldoende vitamine D binnen.  Omdat vitamine D betrokken is bij diverse vitale lichaamsfuncties heeft De Gezondheidsraad echter niet alleen voor kinderen de aanbeveling gedaan om extra vitamine D te gebruiken. Extra vitamine D wordt ook geadviseerd voor ouderen, mensen met een donkere huidskleur, zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen en volwassenen die onvoldoende buiten komen. Als het slikken van capsules een probleem is, kunnen deze druppels in dit geval ook voorzien in de verhoogde behoefte aan vitamine D.   Gebruiksadvies  1 x per dag 4 druppels (10mcg) Kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of een donkere huidskleur hebben. Volwassenen die weinig buiten komen, een donkere huidskleur hebben of die lichaamsbedekkende kleding dragen. Zwangere vrouwen, vrouwen met een kinderwens en alle vrouwen tussen de 50 en 70 jaar.  1 x per dag 8 druppels (20mcg) Ouderen vanaf 70 jaar.   De aanbevolen dosering niet overschrijden.    Gebruik D3 druppels oliebasis niet Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
€ 7,75
€ 6,28
Vanaf 6 € 6,09 p/s
+
Bloem Omega 3, 6 and 9 Balans
 27%
korting

Bloem Omega 3, 6 and 9 Balans

96 Stuks
Eicosapentaeenzuur en Docosahexaeenzuur:- Ondersteunen het hartDocosahexaeenzuur:- Goed voor het gezichtsvermogen- Draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenenOmega 3, 6 & 9 Balans is rijk aan Omega-3-vetzuren en het bevat daarnaast Omega-6 en 9-vetzuren.Eicosapentaeenzuur en DocosahexaeenzuurEicosapentaeenzuur en Docosahexaeenzuur in Omega-3-vetzuren ondersteunen het hart.Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.Docosahexaeenzuur is goed voor het gezichtsvermogen en draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen.Deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.IngrediëntenVisolie, biologische lijnzaadolie, softgel capsulehuls (gelatine, glycerine, water), teunisbloemolie en vitamine E.Werkstoffen per dagdosering van 2 softgelcapsules  %ADH*Visolie** 1000 mgTotaal Omega 3, tenminste 34% 340 mgEPA (eicosapentaeenzuur), tenminste 18% 180 mgDHA (docosahexaeenzuur), tenminste 12% 120 mgBiologische Lijnzaadolie (Linum usitatissimum) 800 mgALA (alfa-linoleenzuur), tenminste 50% 400 mgOA (oliezuur), tenminste 14% 112 mgLA (linolzuur), tenminste 13% 104 mgTeunisbloemolie (Oenothera Biennis oleum) 600 mgLA (linolzuur), tenminste 70% 420 mgGLA (gamma-linoleenzuur), tenminste 10% 60 mgOA (oliezuur), tenminste 6% 36 mgVitamine E 24 mg                                                        200%*%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.** = Alles bij elkaar geteld bevat Omega 3, 6 & 9 Balans per softgel capsule de volgende vitale vetzuren:Omega 3 - 370 mgOmega 6 - 292 mgOmega 9 - 74 mgDosering en gebruikDagelijks 2 softgel capsules met voldoende water bij de maaltijd innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.Nuttig gebruiksadvies: Neem de softgel capsules bij voorkeur in bij een (hoofd)maaltijd waarin ook vet vertegenwoordigd is. Dit bevordert de opname en verwerking van de vitale vetzuren!WaarschuwingRaadpleeg bij combinatiegebruik van medicijnen altijd uw huisarts.Zie voor meer informatie de bijgesloten gebruiksinfo.Allergie-informatieBevat visolie (vis).</P
€ 21,48
€ 15,63
Vanaf 5 € 14,38 p/s
+
Toon meer producten