VISOLIE EN VETZUREN

Springfield Eye Q Liquid Citr

|
Springfield Eye Q Liquid Citr
2-4 werkdagen
200ml
€ 16,46
1 x 200ml
1 x 16,46
€ 16,46
 
3 x 200ml
3 x € 15,64
€ 46,92
Bespaar 5%
5 x 200ml
5 x € 14,81
€ 74,05
Bespaar 10%

Productomschrijving

Springfield Eye Q Liquid Citr

Gun jezelf die ondersteuning en kies voor iets extra's.

EPA-rijke zeevisolie (omega 3 vetzuren) en zuivere teunisbloemolie (omega 6 vetzuren) met citrussmaak


De formule van EYE Q geeft de laatste wetenschappelijke inzichten weer over de rol van lange keten vetzuren bij de bevordering van het concentratievermogen, verbetering van het geheugen, versterking van de zenuwen, bij prikkelbare gevoelens en innerlijke onrust en bij het behoud van een goede oogfunctie.


EYE Q is een bijzondere mix van hoogwaardige visolie (met de omega 3 vetzuren EPA en DHA) en zuivere teunisbloemolie (met omega 6 vetzuren met GLA). EYE Q bevat de belangrijke componenten EPA, DHA & GLA in een goede verhouding. EYE Q is bijzonder vanwege de hoge inhoud EPA in verhouding tot DHA van gemiddeld 4:1. Hierdoor helpt de EPA de gezonde cellen te beschermen.


Omega 3 vetzuren helpen de oog gezond te houden en hebben een gunstige invloed op hart en bloedvaten en op de gezondheid in het algemeen. De zeevisolie in eye q is van hoge kwaliteit en wordt uitsluitend op het zuidelijke halfrond aangetroffen.


Wat eye q anders maakt dan veel andere voedingssupplementen met visolie, is de hoge, natuurlijke verhouding van EPA ten opzichte van DHA. In eye q komt tot vier keer zoveel EPA dan DHA voor. Dit wisselt enigszins per vangst. GLA uit teunisbloemolie is van belang voor het zenuwstelsel.

Afmetingen

Hoogte: 14.2 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 6 cm

Lees meer